Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Berem tole o biku, pa naj še jaz nekaj povem. Sicer sem ribak, a mam luno v biku (7. hiša).... ne maram domačih jedi, žgance pa klobase pa te fore. Padam samo na specialitete, bolj je nenavadno, bolj je fajn. Sicer mam pa rad izbrane restavracije, take ta bolj drage, že zaradi folka........... ne maram, če so tam hribovci...... mine me, ko jih videm, kako jejo brez stila, mastni prsti ipd. Izključno ne jem masnih stvari....... rad pojem malo, pa to dobro. Pomembno pa je, kako na krožniku zgleda, če je krožnik, grd, pa grd pribor, pa še natakarca obupna - ne jem. Estetika je pri meni nuja..

a sem zakompliciran??

sokrat x^x

Ne zakompliciran, pac pa snob.

Strinjam se s tabo samo v temle: "... Izključno ne jem masnih stvari....... rad pojem malo, pa to dobro...."

Za kroznik mi dol visi, kako zgleda (samo da je cist). Tudi za natakarico, ki pa je zoprno, ce je tecna, nesramna, kako pa zgleda, mi je pa lahko celo duhovito.

Tudi me ne motijo kmetavzarji, saj jih imam raje kot malomescanske kokosi, ki so se 'naucile', kako je treba biti 'in' in se zdaj tam spakujejo in to pomeni, da se 'lepo obnasajo'.

Jaz pa imam vcasih raje, ce so hribovci, kot pa butasti zahojeni snobi, ki mislijo, da ce so v tej in tej restavraciji in zdaj tam zrejo, da so fancy in nekaj. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Tudi me ne motijo kmetavzarji, saj jih imam raje kot malomescanske kokosi, ki so se 'naucile', kako je treba biti 'in' in se zdaj tam spakujejo in to pomeni, da se 'lepo obnasajo'.

Jaz pa imam vcasih raje, ce so hribovci, kot pa butasti zahojeni snobi, ki mislijo, da ce so v tej in tej restavraciji in zdaj tam zrejo, da so fancy in nekaj.  x:o)x  x:px

Marsa :palec:

Kdo pa pravi, da so hribci butasti? Halo? Poznam kmetije na visokogorju, kamor hodimo občasno na počitnice so mega kvaliteta, usluga na nivoju, hrana dobra nič mastna, krožnik navaden cel, čist, gospodinja urejena in prijazna, sobe v nulo počiščene..in dobro, prijetno, hrana za angelčke, boljša kot v nobel gostilnah, pa še nikoli kranjskih klobas ali pečenic tam nisem jedla....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa imam vcasih raje, ce so hribovci, kot pa butasti zahojeni snobi, ki mislijo, da ce so v tej in tej restavraciji in zdaj tam zrejo, da so fancy in nekaj.  x:o)x  x:px

Pod tole bi se pa jest tut podpisala x:Dx x:Dx :palec:

Pa še nekaj...raje imam ajdove žgance, kot da natepavam ribji kaviar...al pa jastoga in se grem eno fensi pi*ko...kot da je treba vse požret, kar je živega...čist ITA butasta mentaliteta... :xx!: :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Marsa :palec:

Mislim, da Sokrates ni toliko snob, kolikor se je slabo izrazil.

Novopeceni bogatasi v stilu kot jih opisujes, so mucna zadeva v vseh smislih, ne le v nobel restavracijah.

Rada imam lepe kroznike in pribor in vrhunsko hrano. To pricakujem, ko se pojavim v dobri restavraciji, tudi zato, ker temu sledi masten racun.

Ne pricakujem pa tega, ce obiscem recimo plansarijo, tam ostane edini kriterij cistoca.

Vsako zimo se gremo v Istro do bola najest bozanskih klobas, ombola in zelja. x:px x:px x:px

Nas ostir je bil zmeraj neprijazen, nic na roko, siten, neelasticen in blazno pocasen, malo bebav.

Letos pa je uvedel nove kroznike, majolka za vino prvic ni bila okrusena, in on prijazen;

castna beseda, sploh ni bil pravi filing.... :eek: x:Dx :sori: x:Dx

Saj verjamem, Ruby, saj Sokrat je zelo OK - ampak preziram vse, kar mi disi po takemle snobizmu, saj mi kaze na pomanjkanje (sirine) duha.

Ti kar IMEJ STIL - kajti od TEBE je odvisen. Tudi je prav, da se zadovoljis samo z najboljsim.

Vendar - kdo pa pravi, da si zeli Bill Gates (ali sir Anthony Hopkins...) zreti ne vem kje, recimo pac v najbolj fancy restavraciji na svetu?

Po mojem bi dal ne vem kaj, da bi enkrat jedel v pristni istrski ali dolenjski gostilni.

Saj je ze 'domace' ratalo skorajda snobish.

Kaviarji so ze pase, zdaj se zre in je najbolj in plevel.

Zelo rada imam domaco hrano, ker v gostilnah in restavracijah jem vedno izkljucno to, cesar ne pripravljam doma ali redko.

Mimo mi je po okusu soditi, kdo je kmet ali hribovec.

Jaz sem rojena ljubljancanka, center LJ, obozujem kislo zelje. Brez klobas komot zdrzim, zgance jem zelo redko, ker jih ne znam kuhat in ker mi redko zadisijo.

Maram tudi srbsko hrano in vsakrsno.

Celo vsec mi je, ce dobim v kaksnih hecnih kroznikih, malo bolj 'po domace', kot ce je vse v belem in vse 'kot mora biti'.

Mi je pac vsec sproscenost in pristnost.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Te bom jez naučila delat ajdove žgance...s krompirjem...

Pa mende, da nardim res dober prebranec... x:px :vragec: tko drugi o tem...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: Marsa :palec:

O srbski hrani in kuhinji: vabljena v Trst, imamo eno nobel srbsko restavracijo, vojvodinske specialitete in najboljsi uziski kajmak

in

sijajno birtijo, z moznostjo dobre zurke, tolpla in diseca gibanica....

Sem Slovenka z duso, telesom in poreklom x^x x^x x^x ,

seriji ignorantom sem se za vekomaj odrekla, ko sem jih peljala v srbsko restavracijo, pa so pricakovali zretje brez manir in kroznikov, cigu migu muziko, pa se kaksno kafansko tucnjavo..... :xx!: :xx!: :xx!:

da mi je slabo postalo zaradi sramote, od mojih slo zemljakov :xx!: :V: :xx!: :eek: :sori:

njami, pa ne mi zdaj slin cedit... x:px

Obozujem prebranec, jasno, vsec mi je mocna hrana, pa ta filing ki gre zraven..

Sama sem celo prevec 'slovenska', nekako toga in tko... veckrat so mi naprej kje vrgli (recimo v BG ipd.) - e, vi Slovenci... kao resni in to...

Sem pa na Scedru z Dalmatinci, ki so mi ujlei ribe in jih direkt skuhali v juhi in spekli na zaru s svojim olivcem in vsem, pela dalmatinske pesmi, ki sem jih prvic slisala, sem kar malo blefirala zraven, zgolj zaradi intonacije (da bo se en visji, zenski vokal), pili smo dbest plavac, totalen zur v bistvu, ma kaj ces boljsga!!!

Tip (gazda) je bil rojen na isti dan kot Mitja (kot se je izkazalo), pevec... ma kolk smo peli.

Aja - kroznik je bil vsak drugacen, moj je bil morda celo kaj obskrbljen :O: kruh se je kar po mizi valjal :eek: x;)x ...

Bilo je dbest! :palec:

Picasso

Še posebej če zraven v kuhinji kukaš, napoto delaš... njami, pa sirčka z roko ješ... tudi jaz imam raje to, kot neko prisilo v fini restavraciji, sej mogoče to zato ker bom sigurno nekaj ušpičla in glej vse okice se bodo uprle vame :sori:

he,he marsa se je 'razkacila' :palec: :palec: x:Dx

sej se kr strinjam.... nobeno pretiravanje v eno smer ni dobro... vsekakor je najlepše jesti in nasploh biti med 'odprtimi' in iskrenimi ljudmi, ki se ne delajo da so nekaj, kar niso...

sploh pa - kaj je lepšega, kot da se po dobri turi vsedeš na leseno klop na neki planšariji, med prijetne, četudi preproste ljudi in poješ masovnek, kislo mleko, žgance, popiješ domač planinski čaj (četudi vse to ni postreženo na izbranem servisu, pač pa v preprostih, a čistih skledah), zunaj se pasejo koze, kravce zadovoljno mukajo, sonček te boža po ličkih.... mmmmm

x:)x x:Xx x:)x x:Xx

:flower: :flower: :flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Sicer mam pa rad izbrane restavracije, take ta bolj drage, že zaradi folka........... ne maram, če so tam hribovci...... mine me, ko jih videm, kako jejo brez stila, mastni prsti ipd.

xrolleyesx Kralj Henrik je jedel izključno z mastnimi prsti, pa še plave krvi je bil. x:Dx x:Dx

Saj verjamem, Ruby, saj Sokrat je zelo OK - ampak preziram vse, kar mi disi po takemle snobizmu, saj mi kaze na pomanjkanje (sirine) duha.

:palec: :palec: Veseli me, da se širina duha ne servira x;)x na lepih krožnikih.

Saj Sokrat jo ima, Lunca - da se povrnemo k temi - Sokrat je tako 'nebikovski' zaradi Urana (mislim da je v blizini ASC), to da pa izbrano, malo in dobro, pa bi pripisala Skorpijonu, vendar Skorpijon ni snob v taksnem pomenu besede (ceprav mu pomenijo firme, blagovna znamka in vse).

Sokrat je pac moderen, mlad, visoko cilja, ima izbran okus in je estet. To je vse OK.

Ampak tule pa pac jaz menim drugace. Ipak imam Venero v Biku...

... in ne uran, pac pa neptun na asc, torej obozujem juhe, morsko hrano, se nabolj pa solate - lahko mi vse 'ukines' z jedilnika - najbolj bom pogresala solato.

To je pa ribja scena. :)

(*si pa tok lustno napisala Ruby tamle, kako vas je presenetil ostir, ki je bil prej kar malo 'bebav'... xDDx x:px).

Picasso

"Izkušnje z znamenji" je postal ....Slovenska kuharica.....

Nenaklonjena sem ribakom in tudi ribačkam, ker so včasih tako pretirano sočutni in zalizani v svet.... x:Dx

Preferiram bike in dvojčke, zanimivi so škorpijoni, uredi kozorogi,

seweda je dosti odvisno tudi od delovanja lune, pr moških pa sure da-marsa.

Všeč so mi ljudje sti tapravim delovanjem merkurja.

Seveda taki, k ga majo v dvojčku.....

Brez zamere, ribe.Ma včasih res pretiravate( tko kot mi asc ovna, k se na forumu pojavmo vsake kvatre, pa pol TAKOJ hočemo odgovor:)....)

l dan!

"Izkušnje z znamenji" je postal ....Slovenska kuharica.....

Nenaklonjena sem ribakom in tudi ribačkam, ker so včasih tako pretirano sočutni in zalizani v svet.... x:Dx

xrolleyesx x:Dx Men so pa ribaki všeč, ker imajo v sebi nekaj, kar drugi nimajo, eno milino in čut za umetnost.

A Ribe pa ne, Lunca? :xx!: xrolleyesx :o|o: x;)x x:o)x

Rakica - :o|o: :palec: x;)x

Saj te stekam in se celo cisto strinjam, samo jaz recimo za Rake trdim tole... x;)x x:px

Picasso

x:Dx

UUaaa,

da smo občutljivi, zapečkarski in muhasti?!

Jaaaaa, se strinjam. x:Dx

Moškega ribona pa samo, če je ženska povečini rada dominantna in on easily plava po toku, ker mu pač vse paše, oz. je zelo prilagodljiv.

Jaz bi ga vsake tolk sigurno "najurila", ker nč od nča pa tud ne more bit!

Jaz bi ga vsake tolk sigurno "najurila", ker nč od nča pa tud ne more bit!

Tudi jaz bi (in sem) ga, brez skrbaj! x;)x

Pol pa recejo t(ak)i Ribaki (aja, saj res, in tudi Raki!) - kwa si ze ti? Skorpijon? x:px :vragec:

Lunca - vem ja oz. se mi zdi... ;) :)

Picasso

xrolleyesx Men je blo že kar nekaj rakov orenk všeč, ampak kaj, ko gre pri njih tko kot bi stal pri miru, en korak naprej, dva nazaj. Pol pa veš kje si? :xx!: Pa tista čustva tko prikrivajo, da maš občutek, da jim je mar zate kot za ta lanski sneg, hahhaha.

Rakica to maš pra prav, kar se tiče ribakov. Mogoče kot oven nisem tak komandant, vendar ribe res rabijo eno trdo roko včasih. x;)x

... zafrkantov ne maramo!!!

blabla... shizite v bistvu pa na vodnarje... xrolleyesx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...