majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Z raki imam slabe izkušnje...z ribami še slabše...Čeprav so vedno izjeme... ampak Ovni...o groza...teh se pa že na daleč izogibam...do sedaj nimam ene dobre izkušnje z ovnom... niti ene...(govorim seveda za ljudi, ki jih poznam)...No, dvojčki so pa druga stvar... Pa sevede...LEVI in desni...hih Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Vecina mojih prijateljev-skorpijoni, kot sem sama z asc.in/ali luno v vodnem znamenju Zanimivo pa je, da so najpomembnejsi ljudje v mojem zivljenju ascendent Devica ali Bik :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ..menim, da najprej spoznam, če je ribak, saj ima ponavad "tisti " svoj slog..ostala znamenja pa težko spoznam sama... ... nekako pri srcu pa mi niso dvojčki, nevem.. tako čudni so celo v časih... skratka pa težko je govorit za vse ljudi enaki, ki so v enakem zameeeeenju, ... lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Enkrat sem bil na dejtu z eno. Vse ok samo ko sem ji povedal, da nisem riba kot je pričakovala, ampak da sem lev, je dala masko dol in kar kmalu šla. Sicer pa, če pomislim v preteklost so "selekcijo" zastopale device in tiste rojene sredi maja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Enkrat sem bil na dejtu z eno. Vse ok samo ko sem ji povedal, da nisem riba kot je pričakovala, ampak da sem lev, je dala masko dol in kar kmalu šla. hah ,se dogaja, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Zanimivo pa je, da so najpomembnejsi ljudje v mojem zivljenju ascendent Devica ali BikRuby pri meni tudi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Zanimivo pa je, da so najpomembnejsi ljudje v mojem zivljenju ascendent Devica ali BikRuby pri meni tudi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Hja, mi smo tanartabulši, kaj češ Kdo asc biki? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 -RAK se malo postrani gledam, kar odbija..bo že,. W Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Enkrat sem bil na dejtu z eno. Vse ok samo ko sem ji povedal, da nisem riba kot je pričakovala, ampak da sem lev, je dala masko dol in kar kmalu šla. KAAAAJ? Zato je šla, ker nisi bil riba po horoskopu??!! Pol tk dobr, da je šla... Že sama seb sm šla ful na živce, ker sem mela ful prepričanje, da kao kozorogi pa biki so najboljš (jz devica), da ful pašemo skup. Da so pa dvojčki pa vodnarji totalka adijo. In pol sm strmela v človeka in razmišljala, kaj je po horoskopu, šele pol ko sm izvedla, sem izoblikovala nek odnos do njega.Zdej tega ne delam več in prou preseneti me, ko mi kak ful ok tip reče, da je dvojček, al pa kaka ful nesramna ženska, da je kozorog. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Mater ste se vžgal, pa čisto zgrešil point vsega. Mene boli za bogataše ali kmete...... jem tisto kar mi paše, pa kjer mi paše. Pač sem estet in krožnik mi je pomemben, ker mi je pomembno tud kako ženska zgleda, če sem znjo. Point vsega sem jaz (JAZ / moja lastna BIT) in ne, ONI, oziroma, kva si bodo oni mislili. Pa kaki Gatesi, pa kralji Henriki pa tak.............. zjutri ko vstanem mi je pomembno kak štunf dam gor, očitno pa enim ne, ker je samo pomembno to, da jih ne bo v prste zeblo. Hm, mogoče se temu reče snobizem, mogoče pa kako drugače, kakor koli že, mi je vseeno. Primerjave s Henrikom pa niso na mestu. LUNCA: V knjigi Maje Žvanut /Plemstvo, si lahko prebereš , da so plemiči bili od nekdaj pujsi ., tako, da primerjava z njim ni na mestu, ker sam zelo skrbim za higieno, pa tudi za "prehranjevalni snobizem". sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ampak pujsi so meli najlepše štumfe, še drugi so jih napravljali, to jim je bilo zelo pomembno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 če se povrnem k temi. Sam ne prebavljam devic, starejše so, slabše mi gre z njimi sicer imam sam rad t.im. tople znake: rad mam leve, bike, škorpijone pa strelce tud, posebno, če so tipi, zdijo se mi polni humorja. ne maram zategnjenosti ter analiziranja, kompliciranja ter teženja - device so pa take. poznam eno, ki ima v svojem predalu zložena pisala po barvi!! na en kup modre svinčnike, na drug kup črne, rdeče ter ostale barve pa tretji kup. GROZA. Ženska mora imet vse po regelcih. Po horoskopu je seveda devica, prepričan sem, da v real lifu tud, sej kdo pa mara tako veščo??skratka rad mam ljudi, ki se veliko smejijo .. prijazne pa tople sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Moja mačeha je devica :o|o: :o|o: poznam take...točno vem o čem govoriš... :o|o: Ona je smrt za preprostost... :xx!: Ne zna plavati s tokom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Moj oče tudi devičnik, sicer doma kakega pretiranega reda ne zganja, so pa vsi šravfi zloženi po velikosti, namembnosti, les, kovina bla....ima nekaj takega v sebi. Pri njemu vedno vse najdeš (v garaži)Ne sedejo mi pa ženske device, kr neki zganjajo, finoča kr neki zganjat, pa to tkole, pa to ne tkole, pa to mora biti točno tako, če ne sploh ni... :xx!: :xx!: :xx!: grrrrr Frendica, vedno pravi, da ji je všeč moj kaotičen red. Mene nervira bolestno pospravljanje v nulo, pa da mora nekaj biti točno tako in nič drugače. Te osebe se mi zdijo, da so kar boge. To mora biti huda nuja oz. prislila v glavi, da nič ne sme zgledati drugače kot si je zamislila. a la...primer z kuliji, rdeči, modri, zeleni.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Frendica, vedno pravi, da ji je všeč moj kaotičen red. a la...primer z kuliji, rdeči, modri, zeleni.... No to za vse sončne device ne drži. Imam prijateljico devico, ki ji je red španska vas. Po mojem ima vsak odtrgan vodnar bolj čisto kot ona. Poznam pa ogromno znakov ASC devica, ti imajo pa listke od cestnine in druge drobnarije spravljene za deset let nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 sokrat, majica in cosma.........ni kaj dodat.......zato Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 lunca , jst mam asc devico ........in obožujem ustvarjalni nered Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Men se pa zdi, da je to vse en brezvezn predsodek o devicah. Ne vem no, ampak vsak ko pride k men v sobo se zgrozi nad mojim neredom, pa zmeri rečem: pa kaj, zase se brigi, na predavanja hodim brez peresnice,oblačim pa se tud tolk spontano, da me pol ponavad opozorijo, da neke stvari pač ne pašejo skupi. Dejansko tisti ljudje, ki me poznajo, ne verjamejo, da sm devica. Ker v razmetani sobi se znajdem, vem kje je kaj, če ne pa kup s postelje postavim na tla pa mal sprham- pa lahk grem spat, ko najdem postlo. Da ne omenjam, ko prideš h kakemu škorpijonu domov, ko si ga prou predstavlaš s kako ihto je drgnil korito... Glede na izkušnje mi od ognjenih znamenj najbolj pašejo strelci, od vodnih škorpijoni, od zračnih tehtnice pa od zemeljskih, khm eeee ne morem se odločt med topoumnimi biki pa sadistično nesramnimi kozorogi. Levi, ja, prijazni pa topli pa to, dokler jih poslušaš pa občuduješ, ko pa kdaj kej sam poveš al pa se mal bolj izpostaviš pa pokažejo kremplje. Še posebi ženske tolk uživajo da magari v pričo svojga tipa flirtajo z drugim, oh in sploh, če pa slučajn kak tip kej pogleda naokol pa cela štala, ker niso v središču pozornosti. Ovni so v središču pozornosti ne glede na to a so al jih ni. Al morjo za to pokrbet tako, da užgejo eno intelektualno debato al pa topless plesat na mizi. Da o tipih ovnih, za katere je pri ženskah pomemben samo videz, ne govorim. Od ljudi po navadi zahtevajo take stvari, katerih sami ne morejo izpolnit. Za ribe si dobra družba le v primeru, če že ni kake druge. Ponavad te v večji družbi pustijo nekje v kotu, se napijejo in razlagajo svoje dogodivščine. Raki si mal preveč upajo. Skoz kr neki žokajo pa bodejo v ljudi, a pa da ti kej rečeš nazaj: kaj hujšega. So pa kar naenkrat ful prizadeti, saj so vendar raki po horoskopu in zato takoooo občutljivi. :xx!: To mi je najbolj brezveze, da se ljudje ne znajo soočiti s posledicami svojih besed in dejanj. Pol so tu še dvojčki, ki te s svojim nenavadnim smehom in kretnjami spravljajo v zadrego. No, saj če ne bi bili tako otročji bi še šlo... Hja vodnarji pa itak razred za sebe. Ženske so nekak še ok, majo odštekane fore, so za žur, medtem ko so pa tipi neki izprijenci. Bolestno pospravljalna in kritična devica kritizira. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Poznam pa ogromno znakov ASC devica, ti imajo pa listke od cestnine in druge drobnarije spravljene za deset let nazaj. jaz, pa računi pihhhhhhhh, še redne izgubljam in jih ne najdem. Ko je za spisat, kako dohodnino ali kaj takega ...hvala bogu je moj dragi bolj dosleden. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz pa se dobro stekam z Devicami, se mi zdi da pa se bolj z asc devicami - vsec mi je njihova inteligenca, vse se da zmenit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz pa se dobro stekam z Devicami, se mi zdi da pa se bolj z asc devicami - vsec mi je njihova inteligenca, vse se da zmenit. Ja jest tudi, pravi merkurijanci, jaz mislim, da znajo misliti še namesto mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 devica, sem se prav nasmejala kolk si dobro opisala , tako simpatično sicer pa, vsak od nas je en čist poseben primerek in niti dva modela nista enaka.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 glede inteligence najbolj hvalim vodnarje / dobri matematiki (vsaj zdi se mi tako). totalno zblojene so ribe (čeprav sem sam ribak, ne maram njihove jokavosti / totalna beda / športniki so strelci, moške tehtnice mi delujejo preveč pedrsko, biki prepočasni, levi so pa cari! večina mojih moških frendov je levov in so the best, kul mi je ker so glasni, vedno za žur, pa ni jim probelm vsako žensko oblajat sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Tut levinje smo zmeri za žur... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.