Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

xflirtx

sokrat...

x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

glede inteligence najbolj hvalim vodnarje / dobri matematiki (vsaj zdi se mi tako). totalno zblojene so ribe (čeprav sem sam ribak, ne maram njihove jokavosti / totalna beda / športniki so strelci, moške tehtnice mi delujejo preveč pedrsko, biki prepočasni, levi so pa cari! večina mojih moških frendov je levov in so the best, kul mi je ker so glasni, vedno za žur, pa ni jim probelm vsako žensko oblajat x;)x

sokrat

He, z vsem se strinjam s tabo, razen Levi so mi vcasih pre-glasni, Vodnarji se pa sicer strinjam, samo niso v tej kroznici, kjer se jaz gibljem, v tej spirali, pac pa ob nekje... V bistvu so neverjetno konzervativni celo lahko, a pa kao ful odbiti, imajo svojo logiko, ki pa je neprilagodljiva drugim, se mi zdi, da mu manjka custvenega razumevanja in torej ce govorimo ravno o inteligenci, bi rekla, da mu veckrat manjka EQ - ne zdaj znort, Vodnarji, morda nisem mislila tega zdaj cisto in povsem dobesedno... ampak je ena taka miselna nota odnosov, tudi ljubezenskih.... recimo s skorpijonom (ki je pac lahko ful krut oz. te bo picil), pa ce te bo se tolk popikal, bos nekako vedel, na cem si, kje si, v cem je problem, zakaj je to in to se zgodilo, pri vodnarju pa ne...

Pri ribah se pa strinjam in tudi pri tehtnicah v bistvu (en od 'mojih tipov ljudi' je tudi tip Stinga - ki pa nisem ziher, ce ni celo tehtnica - ceprav mi je kul on, ceprav ravno ne poslusam, a kar cenim, je kar car vseeno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se malo o devicah x:Dx :palec: x:Dx

Vam povem na uho za eno mojo manijo: imam Luno v Devici:

Od kar ne zivim vec z mojimi, vodim statistiko lastnega gospodinjstva x^x

hmm xrolleyesx :o|o: :inocent: :eek: ....

cisto tako zame, nihce ne ve za tole(no, moj dragi je nasel moje fascikle in onemel :eek: :eek: :eek: )

....namrec, cisto vsak strosek vam lahko pojasnim, tudi statisticno, recimo koliko traja ena 100w zarnica in koliko je stala leta 1996, pa ce je bila kupljena v Ts ali Slo, tecaj tolar/lira.....koliko najlonk na leto....recimo marca 1994 nakup sveze zelenjave upadel za 80%, v oklepaju pa "mama dajala regrat...) :eek: :eek:

...ne mislit, da sem za v Polje x:Dx x:Dx ,

tole je moj privatni hobi, tak intimni in me veseli. Iznasla sem sistem tabel in obracunavanja, sistem nacrtovanja stroskov (97% zanesljivost x^x ), analiza in tako dalje..doterano do atoma.Vse zadeve ze kaksno leto racunalnisko obdelujem, vendar potem printam in sem ponosna na svoje fascikle. x^x x^x

Ja, Luna v Devici, ki je verjetno zasluzna tudi za izreden spomin.

x^x x:)x x;)x x;)x

Ruby... :eek: :eek: :eek: Pojma nimam kdaj sem nazadnje kupila žarnice, niti kok stanejo...ampak to še v redu...najlonke...Ruby :eek: :eek:

Koliko fasciklov pa ponucaš na leto... :eek:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ruby... :eek:  :eek:  :eek: Pojma nimam kdaj sem nazadnje kupila žarnice, niti kok stanejo...ampak to še v redu...najlonke...Ruby :eek:  :eek:

Koliko fasciklov pa ponucaš na leto... :eek:

Majica :palec: :palec:

Hehe, saj pravim, no nisem ravno za v Polje, ampak..

..sploh ni vic v temu, da do dlake racunam porabo in stroske in tako pridno gospodarim, ma jok:sori: :sori: :xx!:

..gre za sistem in nadgradnjo sistema obracunavanja, predvidevanja stroskov in progresivnost

..torej obdelujem milijon podatkov hkrati in si nenehno prizadevam za boljsi operativni sistem, za torej cim bolj enostavno uporabo, pa preglednost... xrolleyesx :o|o: :eek:

Bemti....ravno razmisljam...vsako tele ma svoje vesele :eek: xrolleyesx :o|o:

x;)x x;)x x;)x

jezicna dohtarca prakticno od rojstva!

paa, se znaš preventivno ustavit in nič ne rečt..znaš v naprej predvidevat, da ni treba izgubljat energijo za nekaj˝? Koliko dela pustiš nedokončanega oz.pustiš, za druge dni morda? Koliko si nagonsko poobratena s higieno? Pretiravaš, nadležna domačim, al sama narediš in ne teraš druge?

Na tole sem slučajno nekje naletela x:Dx Da mi ne bi bil kdo prizadet! - malo "črnega humorja" x:px ... ;)

OVEN: Naduvani tepci, ki mislijo, da vedo vse. Menijo, da so blazno priljubljeni, v bistvu pa grejo večini folka na jetra. Izmislijo si neko neizvedljivo stvar in potem težijo tistim, ki jim je ne uspe realizirati, sami pa ne mignejo s prstom. Navadno živijo parazitsko in izkoriščajo druge. Rinejo in rinejo, se dokoplejo do oblasti potem pa se gredo aristokrate in se pustijo streči. mnenja drugih ne upoštevajo, ker itak menijo, da so najpametnejši, vendar večina ljudi kmalu opazi, kakšni bleferji so.

BIK: Vztrajni, ne vdajo se zlahka, vendar predvsem zato, ker so nesposobni in jim nič ne uspe prvič. Izrazito butasti in brez smisla za humor. Zlahka jih zmanipuliraš, nagnjeni pa so k temu, da zatirajo šibkejše od sebe. Ženske rade dajo. Zaradi prirojene topoumnosti jih težko razpizdiš, ko pa ti uspe, je dobro, da hitro tečeš. Znana osebnost: Sadam Husein recimo.

DVOJČKA: Veliko vzamejo, pa nič ne dajo. Večinoma jih imajo vsi radi, predvsem zato, ker so biseksualci. Do bližnjih so škrti, radi pa dajejo tujcem, ker si želijo biti priljubljeni. Bebavo neposredni. Zateženci, nagnjeni k shizofreniji. Ker imajo težave s spolno preferenco, ni dobro puščati otroke same z njimi, incest pa je pri njih itak stalna praksa. Dvojčice se kar ne ločijo od svojih prijateljic, ves čas tičijo skupaj, kar je večinoma prav zoprno, če imaš pa srečo, jih včasih vzamejo tudi s sabo v posteljo, kar je nedvomno prednost, če imaš rad številko tri...

RAK: Zmeraj se jim dogaja krivica, zmeraj so žrtve in v tem tudi neznansko uživajo. Zahrbtni. Največkrat izvajajo manualna dela, veliko štrikajo in kvačkajo, dobri so za tekočim trakom. Že po kozarcu ali dveh se jim popolnoma strga, težijo drugim, z žura jih je treba dejansko metat skoz vrata, ker bi se kar naselili. Bognedaj, da te obiščejo, ne spraviš jih iz flata.

LEV: Mislijo, da so rojeni vodje, v resnici pa vsi vedo, da so navadni nespospbni tepci. Vedno serjejo, tudi če nimajo argumentov in so stisnjeni v kot. Eden je v Haagu. Večinoma ne poznajo osnov higiene, veliko jih ima hepatitis. Kot tapravi levi radi poščijejo vsa drevesa naokol, so tudi rojeni v tem znamenju nagnjeni k temu, da čečkajo po zidovih, vrezujejo imena v drevesa in smetijo po forumih. Vedno iščejo ostale leve, se zbirajo in ižejo med sabo, nikoli ne mislijo s svojo glavo so kritizerski in nekreativni. Znana osebnost: Slobodan Milošević.

DEVICA: Ženske dolgo časa ne dajo, ko pa le, ponavadi zaspijo med seksom. Ker so zelo natančne so ponavadi dobre snažilke, prostitutke pa zvodniki. Zoprni so kot prasice in hkrati izrazito omejeni zagovedni in konzervativni. Vsaka pripomba na njihov račun je za njih vojna napoved. Zapičijo se v nasprotnika, poiščejo njegovo šibko točko in ga potem prav počasi in zajedljivo mesarijo. Sicer se radi držijo v ozadju, ker nimajo jajc za frontalni napad, ampak bognedaj, da pridejo na oblast: so strahoviti tirani. Znana osebnost: Ivan Grozni, Janez Janša.

TEHTNICA: Konzervativni in omejeni. Vsega se lotijo počasi in pretehtano, predvsem zato, ker imajo težave s kognitivnim razmišljanjem, večkrat jecljajo in imajo disleksijo. V trenutku zamenjajo mnenje. Čustva jim vsakič zameglijo razum, vedno skušajo biti pravičniški, predvsem kadar s tem škodijo drugim. Ves čas nalagajo bedarije in sploh ne opazijo za kakšne tece se kažejo. Moški so ponavadi geji, ženske prostitutke, največkrat umrejo zaradi spolnih bolezni.

ŠKORPIJON: Ne smeš jim zaupati. Nikoli ne kupi rabljenega avtomobila od škorpijona, nikoli ne kupi ničesar od škorpijona. Če ti kaj podari, ima gotovo kaj za bregom. So brez vsake etike, zato veliko dosežejo. Večinoma so neplodni. Moški imajo spolne organe precej razvite, so pa večinoma impotentni. Ženske potrebujejo izrazito debele, dolge, zajetne batine, ko jih enkrat razpališ, se težko unesejo. Uporabljajo erotična pomagala, predvsem enormne vibratorje in dildote. Analno ni problem. Znana osebnost: Bill Gates.

STRELEC: Večinoma pijanci in narkomani. Ker so intelektualno povprečni se večinoma zanašajo na srečo. Večkrat se začnejo krohotati na neprimernih mestih (pogrebi, maše, predavanja), ker končno zaštekajo vic, ki so ga slišali pred tednom. Dajejo neprimerne pripombe na neprimernih mestih, so brez vsakega takta. Če si do njih prasec, te vzljubijo, če pa jim narediš uslugo, te zaničujejo. Seksualno je strelke težko zadovoljiti, če ni prekratek je predolg, če ni premehek je pretrd, dovolj dobrega pa itak ne najdejo. Znana osebnost: Nixon recimo.

KOZOROG: Nič ne tvegajo, so prave usrane riti. Večinoma se imajo za mučenike in odrešenike. Gradijo si čudaške miselne svetove, menijo, da so ezoterični in da imajo nekakšne čudežne moči. Kozorog si vzame uro ali dve časa in ti je pripravljen povedati celotno vsebino knjige ali filma, ki jo/ga je konzumiral oni dan in hkrati meni, da zraven neizmerno uživaš. Uživa, kadar pridiga, meni, da je najpametnejši, nasprotne argumente pa gladko ignorira. Nagnjeni so k avtodestrukciji in samomoru, kar je tudi njihova edina odlika.

VODNAR: Vedno ponavljajo iste napake, tako na jobu, kot v ljubezni in to predvsem zato, ker so butasti. Imajo se za samaritance v resnici pa si cajtajo totalno mentalno zablojenost, na starost se jim pa itak utrga in končajo v ustanovah zaprtega tipa. Večinoma lažejo. Menijo, da so blazno duhoviti, v resnici pa so dolgočasni, saj hitro postanejo predvidljivi in se večini ljudi začnejo gravžati. Vodnarke rade dajo tudi iz usmiljenja in z veseljem pogoltnejo. Poskusijo vse. Nekrofilija, sodomija, bolj ko je bizarno, bolj so za stvar. Popolnoma nesposobni so oceniti človekov značaj. Dostikrat jih umorijo.

RIBI: Vedno jih spremlja paranoja, povsod vidijo zaroto. Brez samozavesti, ves čas se dajejo v nič. Nepomembneži. Ženske nerade dajo, ko pa jo enkrat imaš, lahko počneš z njo, kar ti pade na misel. Moški se ponavadi zapijejo in konec življenja naslonjeni na kakšen šank in težijo drugim s svojo življenjsko zgodbo

jezicna dohtarca prakticno od rojstva!

paa, se znaš preventivno ustavit in nič ne rečt..znaš v naprej predvidevat, da ni treba izgubljat energijo za nekaj˝? Koliko dela pustiš nedokončanega oz.pustiš, za druge dni morda? Koliko si nagonsko poobratena s higieno? Pretiravaš, nadležna domačim, al sama narediš in ne teraš druge?

Poki.... xrolleyesx :o|o: :O: :eek: :eek:

Ce bi ti odgovorila na vsa ta vprasanja...

presneto, tole bi pa totalno razgaljenje :eek: :sori: xrolleyesx

Ciao, ciao x;)x x:Dx :palec: x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx Aira...bo kar držalo... :palec: :palec:

Sam drevesom pa ne škodujem...ostalo kar drži... x:Dx x:Dx

(vse poščijemo...se ližemo med samo...v Haagu je pa samo eden od meni meni levov... x:Dx x:Dx )

Ruby...jez sam položnice spravlam...pa se baham, kok mam vse pošlihtan...uf, bi pršla ti men mal to pokazat... x:Dx :palec:

Ruby :palec: , želim si 1/10 tvoje urejenosti. Jaz imam samo eno ubogo zemljo med aspekti, sicer je devica ampak...bolj slabo deluje....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ma ste simpaticni vsi skupaj :palec: :palec: x;)x x:)x

Ja statistike, fascikli, manije o vodenju racunov x:Dx x:Dx :eek:

Pred casom sem bila pri astrologu. Super.

Samo...zgublila zivce vnaprej, ker se nisem mogla odlociti, v katero kategorijo bi vpisala strosek :sori:

Pod knjige in casopise? :eek:

Prosti cas: razvedrilo, nega telesa,rekreacija, ? :o|o:

Hobi? Ezoterika?

Ma ne! Sem uvedla novo kategorijo:duhovna rast x:)x

Pa da vas potolazim:vsi stroski in vse, kar spada zraven, pa cuvanje koledarjev - doterano v nulo. x^x

...vendar, kot pravi Bern o Devicniskih stosih: po eni strani pedantnost do bola, po drugi pa nemarnost, da dol pades;

-ce bi videli v kaksnem stanju je moja spajza... xrolleyesx :C: :O: :eek: :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx

Ruby :palec:

Manije o vodenju racunov... :vio:

Za ene stvari pedantnost do bola(tudi v mojem poklicu pride najbolj do izraza),po drugi strani pa nemarnost,da dol padeš.Predvsem spravljanje vsega živega,posledično-en kup šare,za odmetat.Sploh po FSju,jo je treba čimprej odstranit.Velja očitno tudi za asc devica x:Ix x:Dx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

x:Dx x:Dx x:Dx Vanda, jest tut...sem še kurzor gor dajala...pa nč... x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...