Bern 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Vanda, jest tut...sem še kurzor gor dajala...pa nč... Hm, zakaj mi glih ta tok zanimiv link ne dela?! -klik- -klik- Pa ne da je spet server! -klik- -klik- Pa glih zdej. -klik- -klik- Lep dan anyway! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...Pred casom sem bila pri astrologu. Samo...zgublila zivce vnaprej, ker se nisem mogla odlociti, v katero kategorijo bi vpisala strosek Pod knjige in casopise? Prosti cas: razvedrilo, nega telesa,rekreacija, ? :o|o: Hobi? Ezoterika?... Odvisno od tega, kaj sta se šla z astrologom. Če bi recimo razbijala komplekse, težave in predsodke, kar bi se ti na primer zgodilo, če bi se pogovarjala z mano , potem bi ti svetoval rubriko "Kamnoseške storitve". Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ampak, Ruby, pssst! Četudi kdaj prideš k meni in tolčeva kamen še tako uspešno, nikar tega z imenom omenit tu na forumu. Saj vidiš, kako je - napišeš ime "Bern" in takoj te vidi Veliki brat Bobnar in se oglasi čez Berna, njegovo starost ali pa čez Device - odvisno od navdiha. Tudi tokrat ni bilo drugače. (Pustimo nianse, da je (spet) udaril mimo, pa je Devicam namesto "predalčkanja" pripisal "kopičenje", ki je definitivno domena Rakov. Glavno, da je prisoten. Big brother Bobnar is watching you. Pa že lep čas ga ni bilo v astroloških temah. Dokler me ni nekdo omenil. That's it.) Torej, ne omenjaj me v postih, raje se zmeniva mimo, če se imava kaj. , Ruby! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Dogovorjeno! Vsej ekipi pa, ki je koprnela po sliki zasarjenega in polnega navlake pajzlna-- hohoho ma dejte no! A bi vas slika mojega potolazla? Sicer pa: Kdor bobna, ima prav, vsega je kriv neki_ _ _ _, katerega posti so prevec brani ,-on bo nam solil pamet in delil modrost o Devicah in takih zadevah;nazenimo ga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ja Ruby, obvezno, tisti pajzln je most wanted ratal, tak lepo podčrtanboš mogla sliko objavit, da boš imela mir Device in red...hm, da še sama kako pametno dodam:ker jo imam v asc, so mi tudi na čase znani napadi pospravljanja in čiščenja, a le občasno, ker Ribice, ki jih imam tudi za malo jato na zalogi, želijo imeti zbrko, kaos... A se mi zdi, da Devico red prav pomirja, če kaj ni po njenih reglcih, rata kar živčna... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Stankaa,res je red pomirja Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pri meni samo občasno ven udari tale devica - luna in pluton in lilit so v njej - ko pa me zgrabi....je za en kratek prekratek hip vse na mestu, dnarci zloženi lepo po glavah, robi poravnani ...pol pa hitro strelec pridrvi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Odvisno od tega, kaj sta se šla z astrologom. Če bi recimo razbijala komplekse, težave in predsodke, kar bi se ti na primer zgodilo, če bi se pogovarjala z mano , potem bi ti svetoval rubriko "Kamnoseške storitve". Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 (Pustimo nianse, da je (spet) udaril mimo, pa je Devicam namesto "predalčkanja" pripisal "kopičenje", ki je definitivno domena Rakov.ups, tle se pa tut jest najdem..... ampak - priznam, včasih sem res VSE hranila (celo palčke iz kitajskih restavracij, ker sem gor napisala, s kom sem uživala...)... Pri rakih gre ravno za ta občutek, da nam je bilo lepo, da smo uživali, bili ljubljeni in sprejeti. Jeb.. ga, takšni smo. Rabimo potrditev in naše ljube spomine, da smo zadovoljni. Sedaj pa se brzdam.... Zavestno.In mi je vse bolj všeč minimalizem - torej brez odvečne krame v stanovanju... ker tko je potem veliko lažje 'dihati'... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ruby - Jaz se picek najdem, samo ti si ekstrem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ruby72 devica at it's "best" :xx!: hjao, ajd jaz mam tud svoje stroške do tolarja natančno ampak to je to.. pol pa konc, nobenih predalčkanj..., pismu ej, saj načeloma so device dabest, ampak... načeloma ni takih devic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Dejmo še ovne Kdo ve kej pikantnega o ovniiiih? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 OVEN: Naduvani tepci, ki mislijo, da vedo vse. Menijo, da so blazno priljubljeni, v bistvu pa grejo večini folka na jetra. Izmislijo si neko neizvedljivo stvar in potem težijo tistim, ki jim je ne uspe realizirati, sami pa ne mignejo s prstom. Navadno živijo parazitsko in izkoriščajo druge. Rinejo in rinejo, se dokoplejo do oblasti potem pa se gredo aristokrate in se pustijo streči. mnenja drugih ne upoštevajo, ker itak menijo, da so najpametnejši, vendar večina ljudi kmalu opazi, kakšni bleferji so. je tole čist zadost res... poznam pa še eno boljšo... oven je edino znamenje v zodiaku ki lahko spravi šestkrat "Jaz" v eno poved... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...ki ima po možnosti samo šest besed... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...ki ima po možnosti samo šest besed... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ruby, kaj sem rekel? z menoj. (Tudi.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Okoli sebe imam veliko ljudi, ki so različnih znamenj... Je pa res, da se med seboj razlikujejo... Moja najboljša prijateljica je bikica, in z njo se dobro razumem, čeprav me moti samo to, da "pozablja" na točnost... Sem pa včasih še prijateljevala še z eno bikico, ki pa se je izkazalo, da je med obem bikicama razlika "noč in dan".. Imam tudi ribice, se z njimi kar dobro razumem, pa tudi s devicami.. Slabe izkušnje so pa z levinjami, pa tudi z ovnovkami (so tudi izvzete izjeme;)) rakica je ena moja prijateljica, pa tudi hčera... tako, da približno vem, kako funkiconira , njihov um ... Tehnice pa strelke mi pa sploh ne ležijo V bistvu pa grem na to, da vse ljudi sprejemam take kot so, da ni neprijetnosti, ali pa neprejetnih presenečenj... LP Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Z dvojčki pa se lahko vedno hecaš. Zanimivo, verjetno še nimaš izkušnej, žal predobro poznam enega, ki se fajn počuti, ko se on heca, ko se pa jaz, pa ne gre v njegov mozaik, pa mi zameri, saj z njim že ne kontaktiram več let, res, pa še dvojček je mladostnega videza, kaj sledi kratek stik, ne prenesejo kritike mnogi od njih, hec mora biti obojestranski, če ne si drugi lahko razlaga drugače :o|o: ....več ljudi ima več izkušenj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Meni tudi sedejo tako Dvojcki kot tudi obdobje Dvojckov - torej, z eno besedo - Sonce v Dvojckih mi ustreza. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Marsa, pa ti samo ustreza to obdobje ali imaš feeling, da te razganja, da si polna energije.... ker meni se dogaja namreč prav to in to vsako leto! A misliš sa ima to kaj veze, da imam točko duha v dvojčkih? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Meni tudi vsako leto (*zacnem recimo po dolgem casu spet risat, pa je ravno prvi dan v dvojckih ali kaj takega), ja, me kar razganja...ne vem ce ravno s tocko duha (hehe, se ti vidi) - ko sva pa ravno midve in pri dvojckih - a ves da sem ti hotela stokrat reci oz. te vprasati, ce imas kaj v dvojckih? Mi delujes, kot da bi bil kar mocen pri tebi... MOrda 'vsaj' kak Jupiter tudi? Ali morda Saturn, saj morda pa si ze omenila kje in sem si 'zapomnila' nekako 'v ozadju'? Ampak skoz imam pac samo sco, bika in ribi v ospredju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kako gre pa kaj kombinacija - znamenje in šport? ..... a se da ugotoviti, kateri šport je najboljši za posamezno znamenje? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jasno da se da. Najbolj normalno - za cheking - poglej datume dirkalcev (dvjcki, ribe... pa tudi presenetljivo zemeljskih), smucarje, poleg gibljivih, zimski znaki, plavalce (vodni znaki) itd...To je pac prevec posploseno, a tako nekako gre tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 smem vprašati, kaj je dobro za rake in kozoroge? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Za Kozoroge plezanje, jamarstvo ipd. (ce imajo veliko v strelcu - lokostrelstvo ali jahanje).Za Rake plavanje, vodne sporte (ce vec v dvojckih, recimo kajak ali podobno), lahko tudi nogomet. Tudi ples, gibanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.