candlelight 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala za odgovor.....potem za rake tenis ni ravno na kožo pisan Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ali morda Saturn, saj morda pa si ze omenila kje in sem si 'zapomnila' nekako 'v ozadju'? Ampak skoz imam pac samo sco, bika in ribi v ospredju...Ja, Marsa imaš prav! Moj vzhajajoči planet Saturn imam v dvojčkih v drugi hiši! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Aha! Evo - vidis, se ti vidi, prav zares - in pravis se tocka duha?Evo da dela celo vidno - no, ali pa pac jaz to vidim.Imas nekaj te lahkotne energije tudi, si zelo druzabna, komunikativna (precej bolj kot pa bi bilo po tvojih najpomembnejsih polozajih, predvsem bi ti brez tega polozaja Bik bolj mocno ven sekal), hitra.... rada se salis, lahko bi bila bolj zadrzana (spet glede na najosnovnejse), pa nisi. C.L. - to sploh ne pomeni, da zdaj ni za tenis - gre za to, da je bilo tistole prvo, kar mi je padlo na pamet (in potem sem sla ven).Menim, da tudi tenis komot sodi v tole, morda se bolj z levom nekje (recimo venero ali merkurjem v levu).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...ki ima po možnosti samo šest besed... sedem miška... jaz jaz jaz jaz jaz in jaz Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...Sonce v Dvojckih mi ustreza. Sem malo razmišljala, in ja, tudi meni ful paše. Se mi kar nekaj prijetnih doživetij veže na obdobje predvsem okoli začetka junija Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 O.K. Mačona, saj je prav, da si iskrena, ampak jaz pa ne prenesem ljudi, ki se norčujejo iz drugih, še posebej, če je to "na suho", ker to že pride kot poniževanje, prav je, če so vsi norčevalci na obeh bregovih za to, pa naj uživajo, da ne bo pomote, razumem hec,.... norčevanja drugačnih, bolnih, revnih, itd. ne podpiram....lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Saj to je ja nekaj najlepšega, če si iskrena, kar ostani še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Dobro je biti brez napak, ni pa dobro biti brez izkušenj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Poznam ogromno škorpijonov-skoz jih spoznavam. Pa kozoroge. Čeprav sem bikica, se pa z devicami ne razumem najbolš. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hmmm, ugotavljam, da ni nobenega takega pravega pravila, s katerimi znamenji se dobro ujamem, levi, tehtnice, strelci, kozorogi, ribi, z vodnarji se edino full ne ujamem , pa ne da bi me motili, ampak enostavno ne pride do kake močnejše enrgije med nami, pa z raki se nekako ne.... Mogoče je kakšno podpravilo asc. bolj aktualno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz sem opazila, da imam ogromno saturnovskih prijateljev, to pomeni al so kozorogi po soncu, al imajo saturna v kozorogu al kaj drugega, očitno zato, ker je moja 11 hiša v kozorogu. Za pomembne ljudi s karmično povezavo gledam ribe, ker je moja severna zanka v ribah. Če gledam tko logično potem se iz kart kar lepo vidi določena povezava. Nekaterih ljudi žal posebno ne prenesemo, ker je verjetno njihov ali naš ASC v konjukciji s kakšnim neugodnim planetom.Prav tako opažam, da je izredno pomembna luna in ogromno meni dragih ljudi ima luno točno tam kjer jo imam sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Lunca, tako imam jaz same plutonske prijatelje, vseskozi, cez cel lajf, ravno sem ugotavljala, da so se Biki imeli luno v sco, se kozorogi, tudi ce niso imeli nic od tega, so pa imeli pluton na asc ali soncu (recimo device)...Samo jaz imam enajsto hiso v tehtnici, resda sem imela dosti opraviti z njimi, samo spet so imeli vse pomembno v sco...Sem se spomnila, da imam merkur v eksaktnem trigonu z ascendentom, najbrz je tudi to eden od factov... Je pa zanimivo, da sem imela tudi saturnovce, ki so me 'ucili' - ful starejsih bratrancev, ki so me naucili igrati sah, loviti ribe, stripe so mi dali (zagor pa tak) in na dvoriscu jih je bilo 98% starejsih od mene... skratka, moski, sosedje, sorodniki, starejsi - Saturn v 3. hisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 z vodnarji se edino full ne ujamem , pa ne da bi me motili, ampak enostavno ne pride do kake mocˇnejsˇe enrgije med nami hecno tole....gleede na to, da se vsak dan z enim poljubljas tukaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, jaz sem tudi na tole pomislila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ja ja, to mora bit za kompenzacijo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ....sedaj bomo pa saj v Sloveniji in okolici mislili cca. dve uri prvenstveno na strelce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Je pa zanimivo, da sem imela tudi saturnovce, ki so me 'ucili' - ful starejsih bratrancev, ki so me naucili igrati sah, loviti ribe, stripe so mi dali (zagor pa tak) in na dvoriscu jih je bilo 98% starejsih od mene... skratka, moski, sosedje, sorodniki, starejsi - Saturn v 3. hisi.Saturn v 3. imam tudi jaz :o|o: , po pravici povedano, nisem ravno navdušena nad njim, ker mi lisec dela ekzaktni kvadrat na Luno desno in na asc levo :xx!: :xx!: Zanimivo je, da se od vedno družim s starejšimi od sebe.Pred leti je bilo to logično še bolj očitno.Zaljubljena sem v ljudi, ki imajo majhno številko v predzadnji cifri rojstne letnice Starejši ljudje so modri in mili Pred časom bi napisala, da so vsi Ovni, ki sem jih spoznala,- ritolizni oportunisti. Danes sem pa malo bolj doma v astrologiji, da si takega nesmiselnega posploševanja (na račun nekaj bebcev) res ne dovolim Sploh pa imam rada našo Lunco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 O, Ruby, sploh nisem videla tegale tvojega komentarja, sem si pa ze od drugod zapomnila, da imava poleg nekaterih drugih polozajev tudi tale saturn podoben - ali ga imas ti tudi v vodnarju?Jaz ga imam na 29. vodnarja (thanx god da ne SE TEGA v ribah), mi pa tudi dela kvadrat z ascendentom in glede na to, da je to EDINI kvadrat ( x!x ) v mojejm chartu, toliko mocneje deluje, se mi zdi - res znam bit zakachena in hladna, ce nanese tako... Znam pa bit tudi nekako kruta malo... 'radovedno kruta', to pri sebi opazujem kot povezavo urana in plutona. Jaz pa sem vedno imela vse mlajse od sebe, kot da sem se rodila prezgodaj, zgolj zato, da bom imela pac vse tele svoje polozaje...Moji sosolci so bili 3 leta mlajsi, vecina partnerjev mlajsih...Imam pa precej veliko starejsih prijateljev in prijateljic... (ali nimas tudi ti sco/ribi kombinacijo, samo bi stavila, da imas devico neko mocn(ejs)o zraven).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Marsa, skoraj bi se upala trditi,da imaš danes izredno dobro aspektiran Merkur Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 O, Ruby, sploh nisem videla tegale tvojega komentarja, sem si pa ze od drugod zapomnila, da imava poleg nekaterih drugih polozajev tudi tale saturn podoben - ali ga imas ti tudi v vodnarju? (ali nimas tudi ti sco/ribi kombinacijo, samo bi stavila, da imas devico neko mocn(ejs)o zraven).... Moja batina Saturn je retro in v Dvojčkih na 19 stopinji :o|o: Sco-Ribi kombinacija, jasno Luna v pridni, marljivi in sploh ah in oh Devici na 19 stopinji v 7.hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 kolk si to sočno povedala Ruby Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Hmm, Cveka?Ah, to zato, ker sem slucajno komentirala v parih temah v astro, kamor ti pogosteje zahajas kot kam drugam na tem forumu.. Ni bilo nic tako posebnega z mojim merkurjem, je pa res, da je tranzitni uran v kar natancni opoziciji z natalnim Uranom, Pluton v bistvu kvadrira steliju v ribah (kjer je tudi merkur, vendar je v primeru slednjega aspekta 4 orbisa), je pa Merkur par dni nazaj bil tudi v opoziciji z mojim Saturnom (kjer je v bistvu se danes, cca 3 orbisa), Jupiter pa je eno stopinjo oddaljen od Plutona in 3 od MC.Tako da - pestro, imam v vseh desetinah planete oz. tocke, tako je skoraj vedno kaj aktivirano. Ruby - ja, se mi je zdelo, drugace ne more biti, kot da imas neko mocno devico nekje, zelo mocno pri tebi deluje, v bistvu hecno, glede na to, da gre za Luno... Aha, v Dvojckih ga imas, seveda, jasno ne mores imeti, ce si govorila o aspektih, sem bila prepovrsna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 O mi pa tudi dela kvadrat z ascendentom in glede na to, da je to EDINI kvadrat ( x!x ) v mojejm chartu, toliko mocneje deluje, se mi zdi -Marsa ko tole tako berem, sem koj šla preverit moje kvadrate itd. Jaz imam 5! kvadratov v karti. Kaj zdaj to pomeni, če si ti srečna da imaš samo enega, pol sem full "u bedu"... ...kvadrate mi tvorita Merkur pa Pluton na 3 stop, venera in uran na 1'3 stop, Jupiter pa saturn na 5 stop, Jupiter kvadrat na MC na 4 stop in Saturn na Uran na 6 stop...ajaj jsz bolj malo štekam tole... a je slabo? Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 nikar ne skrbi pixy, sama jih imam 8, pa zgleda še kar nekak gre.........in sploh ne slabo...je pa res zanimivo tole, zgleda da imamo eni nekaj več lekcij za predelat...me pa zanima zakaj in kakšne bi bile nekatere skupne lastnosti ali vzporednice v primerjavi med ljudmi, ki imajo dosti kvadratov, opozicij in inkonjunkcij......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.