Pixy 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Amis te pa ok , sej meni se zdi da mi gre tud kr ok...čeprav ko gledam kake priajtelje jima gredo nekatere stvari"kot po maslu"...res bi blo zanimivo videt primerjavo ja...a kvadrati torej pomenijo lekcije in je odvisno v kateri hiši se ta kvadrat nahaja, tako lekcijo maš v tem življenju za spedenat? A ti aspekti niso razdeljeni po hišah, pa so odvisno od pomena planetov, hm... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Pixy, nic bat, kvadrati v bistvu kazejo na akcijo.. no, jaz jih kompenziram z opozicijami. V bistvu je takole: planeti in tocke so postavljeni po 'kroznici' in med sabo tvorijo dolocene kote - aspekte, ki ustvarjajo dolocena trenja, bodisi 'pozitivno' ali 'negativno' - nekaterim aspektom pripisujemo resda nekoliko negativejsi odtenek, vendar lahko pa je po drugi strani 'slab' tudi trigon (imam 11 trigonov z osebnimi).Konjunkcija ni ne dober ne slab aspekt, je pa prav tako zelo mocen, teh imam pa 10 z osebnimi, torej hvalabogu, da nimam se 5 kvadratov. Ce je en planet bolj aspektiran, pomeni da je na tem podrocju potrebnega vec dela in tako posledicno na tem podrocju tudi vec dogaja. Poisci temo slabi aspekti - notri smo precej govorili o tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Jaz pa jih imam 8. Kvadratov namreč. In dve opoziciji.Partner pa kar 11 kvadratov in štiri opozicije. Jaz z nikomer ne bi menjala. . Dosti sem se (že)naučila iz raznih slabih in katastrofalnih situacij , ki so bile in ki se še godijo, oblikujejo, naredijo, dorečejo, strela z jasnega, problematike.... Pa za nazaj ne gledam (več) tako tragično . Prej obratno. V zameno sem pa tudi doživela in še živim ogromno pozitivnih, izjemnih, čudovitih, enkratnih situacij, dogodkov, obdobij in tudi OSEB To je moj lajf, narejen iz dveh ekstremov. Belega in črnega. Ostalo ne obstaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Ne verjamem, vsaj rdeco si pozabila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Rdečo? Ostalo ne obstaja....za javnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Pa rumeno kot zolc, zeleno kot zavist... roznato kot ljubezen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ja, med belo in črno je veliko mavričnega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Rdečo? Ostalo ne obstaja....za javnost , Ruby! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ...Marsa ko tole tako berem, sem koj šla preverit moje kvadrate itd. Jaz imam 5! kvadratov v karti. Kaj zdaj to pomeni, če si ti srečna da imaš samo enega, pol sem full "u bedu"... ...kvadrate mi tvorita Merkur pa Pluton na 3 stop, venera in uran na 1'3 stop, Jupiter pa saturn na 5 stop, Jupiter kvadrat na MC na 4 stop in Saturn na Uran na 6 stop...ajaj jsz bolj malo štekam tole... a je slabo? ... Nič ni slabo. Ruby je to dovolj plastično opisala. Za primer pa tole:Prilično dobro poznam gospo, ki ima v horoskopu skoraj same lepe aspekte, celo lotos-kombinacijo ima (za tiste, ki to poznajo) - skratka ful špon. Ampak tej isti gospe se svet ruši v vsaki priliki, ko ji nekaj ne gre SAMO OdD SEBE. Ker je pač navajena, da ji vedno gre (samo od sebe). Trigonovo kot plev, ženska pa ful nesrečna itd. Torej ne sekiraj se preveč. Venera in Uran ti sicer delata štalo v ljubezni, ampak ... Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Aha uf, hvala vsem za odgovore. Mi je lažje zdaj, ko vidim da stvari v bistvu ne smeš jemati tako enostrnsko...čeprav je kar težko gldeati in upoštevati še vse ostalo, ker je toliko podatkov itd. Vsaj za začetnika. Ja Ruby se je res - moja mama je vedno rekla, da te stresne situacije kalijo. če pa ti gre vedno vse ok, pa ostaneš na istem nivoju znanja in zavedanja celo življenje. Ampak ko pride "THE" situacija si pa vedno mislim "pa ne že spet" ampak sej pol je ok, vsaj čutim da živim Marsa, prebrala aspekte Bern, res je da mam stalno štalo v ljubezni, a to pol celo življenje poteka enako - nikol nič pametnega na tem področju? Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Pixy, ravno sem pisala zdajle nekaj o teh zacetniskih zadevah, ce se ti ljubi, si pejt prebrat (*v temi osrednja stran, zakaj samo konjunkcije).. Tole, ne se ustrasit, pomeni da imas za narest neke teste, lahko bi sklepala zgolj po temle, da si v ljubezenskih zadevah mroda nekako sama 'meces polena pod noge', najbrz pa si tudi rpevec impulzivna in imas svoje modele obnasanja in ne stekas, da bi bilo cisto kul, ce bi se ti spremenila, ce bi hotla spremembo, in ne da v tem primeru spreminjas partnerja ali pa ga skenslas, ker se ti noce prilagoditi in torej najbrz ni pravi zate.isces, hrepenis po necem, morda ne ves sploh po cem.... Jaz imam ful trigonov - in nisem sicer ful nesrecna, vendar pa dejansko 'mi pridejo stvari same veckrat' - ampak jaz pravim temu, da znam carati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ..jaz imam kar nekaj trigonov in sekstilov. Pol pa tale moja Luna dela opozicijo ... in sem tam... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ... saj meni pa pluton in uran... - pa smo tam... Ampak jaz pravim - se boljse! Lunca pravi, da bi mroda sicer bila ... khm... brez leporecenja bebo.zanimivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Tole, ne se ustrasit, pomeni da imas za narest neke teste, lahko bi sklepala zgolj po temle, da si v ljubezenskih zadevah mroda nekako sama 'meces polena pod noge', najbrz pa si tudi rpevec impulzivna in imas svoje modele obnasanja in ne stekas, da bi bilo cisto kul, ce bi se ti spremenila, ce bi hotla spremembo, in ne da v tem primeru spreminjas partnerja ali pa ga skenslas, ker se ti noce prilagoditi in torej najbrz ni pravi zate.isces, hrepenis po necem, morda ne ves sploh po cem....Ja je kar res, sem v zadnjem času razmišljala da moram jaz verjetno nekaj spremenit, ker se mi dogajajo vedno iste stvari - točno to - imam svoj model obnašanja. In kot pravi teroja norosti "Vedno delat enako in pričakovat druge rezualtate" bom nekaj naredila tu - spremenila pristop mogoče. Se pa hitro naveličam ene stvari...ampak to je druga zgodba...a ma nestrpnost tud kaj kakšnimi aspekti?Ma vem po čem hrepenim, ampak sem prebrala v temi Slabi aspekti, da Venera opzicija Saturn kaže na pričkovanje in hrepenenje po veliki, eni ljubezni, in stalnem zagotavljanju ljubezni...če tega ni...takoj negotovost, itak me nima nihče rad pa take zadeve. Zdaj kot to vem...hm...ne vem kaj bom naredila...kaj sploh lahko? Bomo videli kaj se bo zgodilo. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ...Bern, res je da mam stalno štalo v ljubezni, a to pol celo življenje poteka enako - nikol nič pametnega na tem področju?... Takole na pamet potrditi ali zanimkati ali kaj razlagati bi bilo seveda precej neodgovorno. Treba bi bilo vsaj videti, če že ne malo poštudirati karto, pa bi lahko kaj rekli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ja super, če boš imel kaj časa ...moj datum je 19.12.1976 ob 16.05 v Ljubljani...me res zanima, kaj se mi tu dogaja. lep dan Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 hmmm, jaz imam s škorpijoni zelo slabe izkušnje, sama sem tehtnica, drugač z drugimi se pa kar razumem.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ampak s škorpionkami pa nimaš, a ne da ne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 mam pa zato jaz no, dobrih več, morm bit pošten uau, kaj vse človek doživi....bobnar čestitam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 MAM, S ŠKORPIJONOM IN ŠKORPIJONKO...ENA PRIJATELJICA...TEŽKA K NE VEM KAJ...UF... SEJ NE DAM VSE V ISTI KOŠ...SAM, JE BLO PA TAKO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 žaža. kok lepo, da nas ne daješ vseh u isti koš, pa čeprav smo kao iste pasme Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Marsa ali pa kdo od ostalih, ki ve, bi bilo možno, da se z Žažo zato ujameva, ker je tehtnica na sončku, jaz imam pa asc. tam? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ..AH KJE, SAM RECIMO Z DVEMA, K SEM MELA RES TEŽEK ODNOS(...SAM SEM SE PA VELIKO NAUČILA IN RATALA MOČNEJŠA...)STA BLA PA RAVNO TA DVA ŠKORPIJONA A tehtnica na sončku sem ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Seveda, Janja, ne samo da je mozno, to je pika na i - ze sicer se po defo0ltu Lev in tehtnica stekata, pravzaprav pa se stekata tudi Riba in tehtnica (in enako ali podobno pravzaprav velja tudi za kombinacijo lev/Riba), morda nista ravno dbest partnerja (oz. se ne izkaze vedno tako v partnerski zvezi), a vsekakor ju zanimajo podobne stvari in se gibljeta v podobnih krogih...Smo ze veckrat rekli, da nas velikokrat privlaci ravno znamenje nasega ASC (in ne DSC, kot 'naj bi bilo'). Pa ne samo zato, ker se jaz dbest stekam s sco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.