Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

čudno, z devicami nimam glih dost opravka...razen enega primerka (tistega pa za doktorat v kažinih x:Dx :vragec: )...zgleda, da je bilo dovolj dozirano, pa ne rabim več x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Ni pravila, vcasih hodijo znamenja 'v paketu' (jaz imam prav po obdobjih: kozorogi, ovni, device, levi..., skorpijoni pa so rdeca nit, tudi zato mi lepo sedejo arabske tocke, hocem reci, ne samo pri meni, pac pa v teh povezavah, nekako karmicno, kot rdeca nit skozi lajf)... in vcasih posamic, malo tega in onega, za vecjo pestrost obravnave (recimo, ce se gremo slednje)...

Tam je odprta tema, kjer ste se dotaknili podobnega pravzaprav (a ker so pred mano ze povedali podobno, kot sama mislim, nisem raztrancirala posameznih odgovorov s citati in zgolj svojim strinjanjem v komentarju)...

To so normalne faze v razvoju vsakogar, ki se pac (v tem primeru) ukvarja z astrologijo.

... celo Dupor pa je 'podlegel' subjektiviziranju.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, tile Škorpijoni so res zanimivi...

Se mi zdi, da so kot en "majhen" univerzum...

Te znajo presenetit, kot malo kdo, te znajo podpreti in dati energije, kot le malo kdo in te znajo "zabit" in sprovocirat, kot le malo kdo. In jim sploh ne prideš do konca. Se mi zdi, da so v reakcijah ravno tako nepredvidljivi kot Dvojčki, čeprav Dvojčki reagirjo bolj razumsko, Škorpijoni pa čustveno.

Kar se Devic tiče, pa so moje izkušnje z njimi zelo dobre in jih je kar precej v mojem življenju. Ne vem, kaj bi me rade naučile... Reda? Pospravljanja? Discipline? x?x x:Dx Je pa čisto res, kar pišejo o njih - da so včasih že kar preveč "picajzlaste" in iščejo dlako v jajcu. So pa v prijateljstvu zanesljive, kot le malo kdo in to zelo cenim.

Vidim pa, da imate z njimi nekateri tudi povsem drugačne izkušnje...

Je še kdo opazil podobno kot Marsa, da znamenja hodijo v paketu?

Jaz tega nisem opazila, je pa nekaj drugega... in sicer, da se pojavlajo v mojem življenju ljudje v znamenjih, ki jih sama v karti nimam (npr. Device, Vodnarji, Levi...)... Bom dobila lekcijo v tem lajfu, a? xrolleyesx x8Dx

Jaz imam pa občutek, da poleg levov, ki me obdajajo že od vsega začetka v velikih količinah x:Ix dobim z nekim znamenjem zelo čudno, ali pa skorajda zelo neprijetno izkušnjo, takoj zatem vstopi v življenje človek v istem znamenju, ki prinese nadpovprečno pozitivno izkušnjo. Od vseh poprav samo še enega pametnega vodnarja čakam x:o)x , rakca, kozoroga, tehtnico in strelca smo že obdelali :8): .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:palec: Vsec mi je tvoj nekoliko hierarhicen in s tem zelo odprt nacin razmisljanja, Freudova, si dober ucenec, tebe bo vesel vsak ucitelj, ker dobro vpijas znanje - evo, to imas skupnega z devicami...

Bajdvej - tudi jaz cenim device, zelo se stekam z njimi, splo v bistvu ni res, da so hladne, pac pa so celo precej custvene vcasih, a nekako res na logicnih nekaksnih bazah, hm.. tezko razlozit... custva razseckajo, to pac ni osnova za neko cutenje, poglabljanje tega momenta ljubezni in odnosov...

So pa zanesljivi, a ne zabetonirani, in ravno to mi je pravzaprav najbolj vsec pri njih - da so sicer zemeljski, a - PRILAGODLJIVI. x^x :vtz: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, tile Škorpijoni so res zanimivi...

Se mi zdi, da so kot en "majhen" univerzum...

Te znajo presenetit, kot malo kdo, te znajo podpreti in dati energije, kot le malo kdo in te znajo "zabit" in sprovocirat, kot le malo kdo. In jim sploh ne prideš do konca. Se mi zdi, da so v reakcijah ravno tako nepredvidljivi kot Dvojčki, čeprav Dvojčki reagirjo bolj razumsko, Škorpijoni pa čustveno.

..no tko tudi jaz mislim... :palec: :palec: x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

jao meni...devica v asc, pa nobenga pametnega smisla za red...po moje zato, ker sta tam uran in pluton...tko da s soncem v sco in še nekaterimi drugimi pozicijami, mešam med sabo sco, devico, dvojčka in vodnarja...pravi slikarski vajenec x:Dx ........mešanje barv na paleti pravzaprav daje en velik razpon barvne lestvice x;)x

sicer mam pa u lajfu kar nekaj vodnih znamenj v družinskem krogu, frendi pa vodnarji in dvojčki, frendice pa biki in vodnarji....zanimivo pravzaprav...tu pa tam se za kratek čas pojavi kakšen drug primerek, sam je rok trajanja takega prijateljstva vedno precej omejen...no, take so moje izkušnje x:)x

Hvala za spodbudne besede, Marsa... x:Dx :palec: x:Ix Res je, zelo rada dam svoje mišljenje "na prepih", potem pa vse skupaj počasi povežem, analiziram in uporabim. Merkur in Neptun pa mi pomagata vse skupaj še dramatično navdahnjeno povedat in potem to dati v lepo "pakungo". xsrcx

Lepo si opisala Device, se strinjam z napisanim in tudi sama imam take izkušnje. Zemeljske, a vseeno prilagodljive.

S tudi zemeljskimi Kozorogi pa ni čisto tako... njih prilagoditi... ja, pa kaj še... trdi kot skala v debatah...pa vedno imajo prav, tudi če nimajo...

Kdo bi to opazil bolje kot mi, Bikci... x:Xx

Wow, Amis - zanimiva mešanica! xDDx

Saj veš, več barv, več odtenkov, bolj pisano življenje...

Bi pa rekla, da si precej "zračni tip", zato verjetno potem tale ASC v zemeljski Devici ne pride ravno na področju redoljubnosti na plan (pa še Urana imaš tam), zagotovo pa kje drugje.

dr. ja, maš prou. devica pride na plan, ko je treba kakšne podrobnosti gledat. včasih tudi takrat, ko bi jih bilo bolje spregledat x:Dx x;)x

Veš, Amis...

morda se tebi in komu okoli tebe zdi ta natančnost včasih moteča, ampak kot vsaka stvar, ima tudi tale deviška zgodba drugo plat.

Omogoča ti, da vidiš stvari in dogodke v "globino", vidiš tisto, kar pogosto površnemu očesu opazovalca ostane skrito. Vidiš skrivnosti majhnih stvari, ne padeš na prvi vtis. Meni se zdi to super lastnost!

ASC Devica... Morda pa rada posvečaš pozornost svojemu videzu, oblačilom, pričeski in si rada brezhibno urejena? Morda pa pride ASC na plano tudi pri komunikaciji - dobro premisliš, preden nekaj rečeš... morda si se zalotila, kako premlevaš nedaven pogovor s kom, se sprašuješ, kaj ti je pravzaprav želel povedati...?

Lep pozdrav,

Nina

Veš, Amis...

morda se tebi in komu okoli tebe zdi ta natančnost včasih moteča, ampak kot vsaka stvar, ima tudi tale deviška zgodba drugo plat.

Omogoča ti, da vidiš stvari in dogodke v "globino", vidiš tisto, kar pogosto površnemu očesu opazovalca ostane skrito. Vidiš skrivnosti majhnih stvari, ne padeš na prvi vtis. Meni se zdi to super lastnost!

ASC Devica... Morda pa rada posvečaš pozornost svojemu videzu, oblačilom, pričeski in si rada brezhibno urejena? Morda pa pride ASC na plano tudi pri komunikaciji - dobro premisliš, preden nekaj rečeš... morda si se zalotila, kako premlevaš nedaven pogovor s kom, se sprašuješ, kaj ti je pravzaprav želel povedati...?

Lep pozdrav,

Nina

Hm, jaz imam sonce v Sco, pa Luno v Devici, pa se povsem najdem v opisu ASC v Devici :eek: :eek: :eek:

Brezhibnost kar se tiče urejenosti je milo rečeno x^x x:Ix x:Xx

hm neprilagodljivi kozorog,asc devica smisel za red, natačnost, brezhibnost am... že kličem mami če e sigurno ni zmotla v datumu, pa če je prepričana da me niso v porodnišnici zamenjal... x8Dx

ful uživam ko vas berem in se zraven učim x:Xx

Jaz imam v devici samo Točko Fortune,pa bi tistole zgoraj kar je napisala dr. Freudova veljalo tudi zame! :eek: x:Dx Zdaj razumem zakaj se je Bern tako zmotil! xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

dr.f. kar se premisleka tiče, bo kar držalo, razen če mi kak drug, bolj spontan del ven ne udari. popolnoma pa drži, da mi ta smisel za podrobnosti zelo pomaga pri spoznavanju, kaj je kdo v resnici povedal. avtomatično opazim izraz v očeh, mimiko, gibanje in držo celega telesa, intonacijo in še cel kup drugih podrobnosti.

pri brezhibni urejenosti pa najbrž padem na izpitu, ker to ni glih moj stil.

si pa zelo lepo povedala in mi je (kot običajno x^x ) spet dalo malo misliti x:)x x;)x

Jaz mam sonce, jupiter in saturn v devici, ter devico v drugi hiši

ASC pa lev.

Huh kaj pa vem.....baje kritična.. x:Dx . absolutno preveč analiziram... xrolleyesx :o|o: v časih kr preveč. x:Dx ...vneto zagovarjam svoje stališče... x:Dx

lp :palec:

x^x Sem Bikica,asc.Tehnica,res pa je ,da pri vsaki stvari ful tehtam in preveč razmišljam, sem zelo neodločna.....

Lep pozdrav,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

najbolje s tehnicami,biki,dvojcki ki pa niso dvolicni,ampak imajo dva pogleda na zivljenje.Meni je bilo v njihovi druzbi vedno vsec..vodnarke so tudi ok kozorogiinjami pa se nikoli nisem zastopila,ker mi ni bilo vsec,da so vedno bile tako glasne in bi skoraj vse naredile samo,da bi bile v sredisu pozornosti

taksne so pac moje izkusnje z njimi pa brexz zamere x:)xZ ribicami se tudi zastopim in z skorpijoni pa tudi z rakci se dobr ujamem..no skoraj z vsemi...A najbolje pa s taksno osebo,ki ima podoben karaktr mojemu pa ni vazno kaj je po horoskopu...

res pa je ,da pri vsaki stvari ful tehtam

:eek: x?x x:o)x x:Dx

..,. kaj sem namrec prebrala... x:px x:Dx - ful fehtam... x:Dx

Sory, dadika... :8): x:Xx

Picasso

x:o)x x:o)x xDDx

Sory, Dadika, ampak pac asociacije... (*saj sem jo jaz tudi dobila ze prejle). :D

Picasso

x:Ix HOJLA x^x

Ej,Bobnar,tole je pa malo hudo..... :inocent: :V:

Marsa, hotela sem povedati,da ima tale moj asc. velik vpliv na moje odločitve .... ali imam prav x?x

Lep večer,D :inocent: :inocent: x:Dx :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Marsa,ko sva včeraj debatirali,nisem točno vedela, pa sem pogledala! x;)x

Saturn imam v Dvojčkih v prvi hiši na 18stopinj51`51`

Jupiter pa v Kozorogu v osmi hiši na 7 stopinj 52`28`

Drugače pa je moj kulminantni planet Jupiter in vzhajajoči Saturn(sem malo okrog obrnila včeraj) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...