Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Res je,da smo dlakocepske in precizne a hkrati zelo poštene,iskrene"včasih preveč"... Nova ljubezen pa je v podznaku kozorog,kar je pa zelo skladno z mojim znamenjem.. BTW-Prejšnji tehtnici sta pa bile obe dvojne tehtnice... x:)x
What goes around....comes around! :)
Deli na socialnih omrežjih

Mi lahko kdo pove kaj pomeni c eimam venero v enajsti hisi, merkur in sonce pa v deseti hisi? Hvala in lep pozdrav! gregor

xrolleyesx No tko čist na pamet, če ne gledam nobenih aspektov te venere v enajsti hiši, bi rekla, da imaš veliko prijateljev, ki te imajo radi, tista konjukcija sonca in merkurja v deseti bi pa kazala, da s tvojo kariero ni nič narobe in da tudi s študijem ne bi smel imeti težav.

Če pa gledamo tranzite preko teh aspektov potem je lahko v tistem obdobju malo težje, nasplošno treba je pogledat celo karto.

• 2 weeks later...

Najbolj me privlačijo raki, najboljše se razumem z vodnarji, hudi vzponi in padci z dvojčki, fizično me privlačijo strelci in levi, naj frendice so bikice, škorpijonke, tehtnice... x:Dx

Seveda pa se vedno najdejo izjeme, zgoraj sem samo izpostavila tiste, ki se najpogosteje vrtijo okrog mene, oz. jaz okrog njih :).

Hehehehe,kar se beyb tiče, najbolš škorpije, za nimi bikice in ribice, no pa kaka levinja se zna tud izkazat x:px x:Dx

Od frendov se najbol štekam z biki in vodnarji, aja pa dvojčki! :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

po horoskopu sm oven...najbol se razumem z raki,ribami(to se mi sicer zdi mal cudno) in strelci pa tudi s skorpijoni ceprav malo manj. Opazam pa da so mi najbolj privlacna zracna znamenja: vodnarji,dvojcki in tehtnice :2src: . Najslabse izkusnje imam z biki pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma.

Danes bom hote al nehote prenasale leve, pa vodnarje in proti koncu dneva se device, bike in skorpijone. x^x

Katere imam najraje? Kakor kateri dan. En dan vse, drug dan pa nobenega. xrolleyesx Tako, da si tukaj ne ustvarjam nobenih pogojev. Dovolj je ze, da imas z nekom sorodno Luno ali karkoli drugega, pa se ti zazdi, da je ta clovek full v redu. x:)x

Dum spiro, spero.

anekdota: nekoč je frend hotel, da ga, na račun svojega rojstnega dne, peljem na drink. bila sem neprespana in lačna in nikakor se mi ni dalo. pa je vztrajal in sva šla... za šankom sva srečala mojega brata in njegovo punco. ko smo zamenjali oštarijo, se nam je pridružil še en frend s punco. in v naslednji oštariji še nekdo...proti jutru nas je kakih dvajset zadetkov pristalo pri nekom doma in debata je nanesla na horoskop. ugotovili smo, da smo čisto vsi luftarji! x:Dx

pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma.
povej kj o tem več, naved kj pr. da vidim,če prav razmišljaš... so bikice tut trdožive, ma prav zagrizene, ampak treba špilat the same robustnost kot jo one izvajajo, vse bi rade mele, na enkrat; materialna snaga x:Dx

hmmm vse bikice s katerimi sem se spoznala so imele nekaksno svoje misljenje in nikakor se niso dale prepricati v drugega ko so se pocutile ogozene so sprozile prepir...opazila pa sem tud tekmovalnost in da res ampak res vedno verjamejo le v svoj prav....jaz pa nisem clovek ki bi se s tem kar sprijaznila :vragec:

nikakor se niso dale prepricati v drugega ko so se pocutile ogozene so sprozile prepir...opazila pa sem tud tekmovalnost in da res ampak res vedno verjamejo le v svoj prav...
kr verjamem ti,.znajo bit kar komolčarske, (tut tisti,ki majo venero v bikcu, k ima podoben nastop). Močno in nepopustljivo znamenje, treba se naučit bit ponižen, al pa se temu primerno upret x:o)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

po horoskopu sm oven...najbol se razumem z raki,ribami(to se mi sicer zdi mal cudno) in strelci pa tudi s skorpijoni ceprav malo manj. Opazam pa da so mi najbolj privlacna zracna znamenja: vodnarji,dvojcki in tehtnice :2src: . Najslabse izkusnje imam z biki pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma.

zanimivo tole x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

meni se ne zdi praw gledat na ljudi skozi znamnja..ker potem cim ti clovek rece kaj je po horoskopu..si ze naredis nek podzavestni predsodek in zacnes izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven...

no pol ko pa vidis da ni niti slucajno res, da so vse tehtnice enake ...zacnes iskat razloge v podznakih, lunah, planetih, hisah...ipd.

kdor si je izmislu hor. je moral bit vsaj tolko genij v psihologiji kot je bil genij v matematiki tisti ki si je izmislu sah...

skratka..s horoskopi se da dobo manipulirat..

meni se ne zdi praw gledat na ljudi skozi znamnja..ker potem cim ti clovek rece kaj je po horoskopu..si ze naredis nek podzavestni predsodek in zacnes izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven...

ojla in pozdravljen na LF,

tudi ,pod razno,ne smeš človeka ocenjevati na podlagi sončevega znamenja.Veliko več je potrebno videti,da ga ,vsaj približno,oceniš.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven...
TKO RAZMIŠLJAJO ZAČETNIKI, KI SE podajo v to zanimanje, Prosim!

RES JE TREBA MET VEČ filinga, pravega občutka nezagnanosti

res pa je tut,da te tole zanimanje Samo pokliče,da si razširiš znanje, globje

<Veliko več je potrebno videti,da :palec:

skratka..s horoskopi se da dobo manipulirat..
s tem spoznavaš sebe, druge in layf x:o)x

primerjaš lahko sebe z naravo, z sistemom, z nadčutno povezavo ,z znanjem,ki si ga pridobil v šolah, vse to je lahko le tvoja nadgradnja os. spoznave, pa še zastonj učenje

je prejle Contess mamo si zračunala, sm se spomnui,de bi to tut jest nardu, pa ugotovim,da moja mamam ima luno v vodnarju :eek: ,venero in merkur v tehnici, mrsa pa v strelcu, ampak

Duha ima v Ovnu in fortuno ima isto kt jest :8): ; prvič u layfu sm to nardu, Lahko bi že prej, ja  :V:  x:Dx

O, a si še živa? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

HAH LEJ, ZDEJ REAKCIJO, pa se mi zdi,da ima asc.kr v levu, moram zdej še fotra mau pogledat, sam kj ,takrat še niso pisal ure točne, sam nekak približn, heh x:o)x

Čuvi oči, ne tok gledat, pol novš slikat mogla! x:Xx :2src: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...