tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 device so precizne v samo tocno dolocenih stvareh....vsaka na svojo stran mahnjene...tehtnice pa so...bolj na splosno kapricaste, ce mene vprasas to so moje izkusnje... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Res je,da smo dlakocepske in precizne a hkrati zelo poštene,iskrene"včasih preveč"... Nova ljubezen pa je v podznaku kozorog,kar je pa zelo skladno z mojim znamenjem.. BTW-Prejšnji tehtnici sta pa bile obe dvojne tehtnice... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 kozorog? zelo kul - prizemljenost, konkretizacija nimam pojma kakšne so dvojne tehtnice bluzitis na kvadrat?pa čvek čvek, pa ne morejo se odločit, pa odvisne od drugih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 če je tako, kot pri dvojnih dvojčkih, potem je lahko tudi drugače Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Mi lahko kdo pove kaj pomeni c eimam venero v enajsti hisi, merkur in sonce pa v deseti hisi? Hvala in lep pozdrav! gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Dear Gregor, to neki ze pomeni, ampak spet ne toliko, da bi kar z rokava stresali. Je vazna cela karta, ce ne se nasteje samo splosne naznake. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Mi lahko kdo pove kaj pomeni c eimam venero v enajsti hisi, merkur in sonce pa v deseti hisi? Hvala in lep pozdrav! gregor No tko čist na pamet, če ne gledam nobenih aspektov te venere v enajsti hiši, bi rekla, da imaš veliko prijateljev, ki te imajo radi, tista konjukcija sonca in merkurja v deseti bi pa kazala, da s tvojo kariero ni nič narobe in da tudi s študijem ne bi smel imeti težav.Če pa gledamo tranzite preko teh aspektov potem je lahko v tistem obdobju malo težje, nasplošno treba je pogledat celo karto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Najbolj me privlačijo raki, najboljše se razumem z vodnarji, hudi vzponi in padci z dvojčki, fizično me privlačijo strelci in levi, naj frendice so bikice, škorpijonke, tehtnice... Seveda pa se vedno najdejo izjeme, zgoraj sem samo izpostavila tiste, ki se najpogosteje vrtijo okrog mene, oz. jaz okrog njih . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hehehehe,kar se beyb tiče, najbolš škorpije, za nimi bikice in ribice, no pa kaka levinja se zna tud izkazat Od frendov se najbol štekam z biki in vodnarji, aja pa dvojčki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 po horoskopu sm oven...najbol se razumem z raki,ribami(to se mi sicer zdi mal cudno) in strelci pa tudi s skorpijoni ceprav malo manj. Opazam pa da so mi najbolj privlacna zracna znamenja: vodnarji,dvojcki in tehtnice . Najslabse izkusnje imam z biki pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Danes bom hote al nehote prenasale leve, pa vodnarje in proti koncu dneva se device, bike in skorpijone. Katere imam najraje? Kakor kateri dan. En dan vse, drug dan pa nobenega. Tako, da si tukaj ne ustvarjam nobenih pogojev. Dovolj je ze, da imas z nekom sorodno Luno ali karkoli drugega, pa se ti zazdi, da je ta clovek full v redu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 anekdota: nekoč je frend hotel, da ga, na račun svojega rojstnega dne, peljem na drink. bila sem neprespana in lačna in nikakor se mi ni dalo. pa je vztrajal in sva šla... za šankom sva srečala mojega brata in njegovo punco. ko smo zamenjali oštarijo, se nam je pridružil še en frend s punco. in v naslednji oštariji še nekdo...proti jutru nas je kakih dvajset zadetkov pristalo pri nekom doma in debata je nanesla na horoskop. ugotovili smo, da smo čisto vsi luftarji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma. povej kj o tem več, naved kj pr. da vidim,če prav razmišljaš... so bikice tut trdožive, ma prav zagrizene, ampak treba špilat the same robustnost kot jo one izvajajo, vse bi rade mele, na enkrat; materialna snaga hmmm vse bikice s katerimi sem se spoznala so imele nekaksno svoje misljenje in nikakor se niso dale prepricati v drugega ko so se pocutile ogozene so sprozile prepir...opazila pa sem tud tekmovalnost in da res ampak res vedno verjamejo le v svoj prav....jaz pa nisem clovek ki bi se s tem kar sprijaznila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 nikakor se niso dale prepricati v drugega ko so se pocutile ogozene so sprozile prepir...opazila pa sem tud tekmovalnost in da res ampak res vedno verjamejo le v svoj prav... kr verjamem ti,.znajo bit kar komolčarske, (tut tisti,ki majo venero v bikcu, k ima podoben nastop). Močno in nepopustljivo znamenje, treba se naučit bit ponižen, al pa se temu primerno upret Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 po horoskopu sm oven...najbol se razumem z raki,ribami(to se mi sicer zdi mal cudno) in strelci pa tudi s skorpijoni ceprav malo manj. Opazam pa da so mi najbolj privlacna zracna znamenja: vodnarji,dvojcki in tehtnice . Najslabse izkusnje imam z biki pravzaprav z bikicami ki mi grejo ful na zivce vecinoma.zanimivo tole Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 meni se ne zdi praw gledat na ljudi skozi znamnja..ker potem cim ti clovek rece kaj je po horoskopu..si ze naredis nek podzavestni predsodek in zacnes izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven... no pol ko pa vidis da ni niti slucajno res, da so vse tehtnice enake ...zacnes iskat razloge v podznakih, lunah, planetih, hisah...ipd. kdor si je izmislu hor. je moral bit vsaj tolko genij v psihologiji kot je bil genij v matematiki tisti ki si je izmislu sah... skratka..s horoskopi se da dobo manipulirat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 meni se ne zdi praw gledat na ljudi skozi znamnja..ker potem cim ti clovek rece kaj je po horoskopu..si ze naredis nek podzavestni predsodek in zacnes izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven...ojla in pozdravljen na LF, tudi ,pod razno,ne smeš človeka ocenjevati na podlagi sončevega znamenja.Veliko več je potrebno videti,da ga ,vsaj približno,oceniš. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 upam da je res tako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 izpostavljat samo tisti del njega ki je znacilen za tisto znamenje oz podzamenje oz vse kar spada zraven... TKO RAZMIŠLJAJO ZAČETNIKI, KI SE podajo v to zanimanje, Prosim!RES JE TREBA MET VEČ filinga, pravega občutka nezagnanostires pa je tut,da te tole zanimanje Samo pokliče,da si razširiš znanje, globje <Veliko več je potrebno videti,da Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 skratka..s horoskopi se da dobo manipulirat.. s tem spoznavaš sebe, druge in layf primerjaš lahko sebe z naravo, z sistemom, z nadčutno povezavo ,z znanjem,ki si ga pridobil v šolah, vse to je lahko le tvoja nadgradnja os. spoznave, pa še zastonj učenje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hehehehehe,pa si mokr zastonj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ........pa proti vetru ščiješ, če ne druzga,čevli fašejo......... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 je prejle Contess mamo si zračunala, sm se spomnui,de bi to tut jest nardu, pa ugotovim,da moja mamam ima luno v vodnarju ,venero in merkur v tehnici, mrsa pa v strelcu, ampak Duha ima v Ovnu in fortuno ima isto kt jest ; prvič u layfu sm to nardu, Lahko bi že prej, ja O, a si še živa? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 O,je,je, še ornk miga, a ne Buda? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 HAH LEJ, ZDEJ REAKCIJO, pa se mi zdi,da ima asc.kr v levu, moram zdej še fotra mau pogledat, sam kj ,takrat še niso pisal ure točne, sam nekak približn, heh Čuvi oči, ne tok gledat, pol novš slikat mogla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.