triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 sj res, ma ni se za bat, veš....se mam pod kontrolo Hehehehehe,pol pa v redu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hehehehehe,pol pa v redu! as vedno tak zadovolen ,nikol dost? Več dobim, več rabm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 heh tis namazan, že vidim dobiš in zahtevaš še več,kam to pelje pol?Do cilja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 dobr ti gre as tut realnu tak direkten Škorpijon/Devica?se te dekleta prec naveličajo?Mal tud luna v dvojčku pomaga, da se me ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tuki vaju bom pa kar prekinila, pol pa vidva nadaljujta če čta Jaz kot Devica na kvadrat, pa vse ostalo, se full dober štekam s kozorogi, z biki cool. Z bikicami samo bolj površno, lahkotno, ker so opasne!! Rakci, škorpijoni tud, so mi kot nek balzam. Levi, strelci, moški so mi pa nenormalno prvlačni , samo razumevanje pa ni nikoli bilo in ga tudi ne bo. :xx!: Privlačnost je pa verjetno zato, ker so meni čisto kontra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 heh ti, in s tem se dnevno trguješ z dušami nikol pasivn, nikol čemern, vedno prpraulen za akcijo, pa ti nis z zemle Sej pravjo da smo deci z Marsa, ve pa z Venere! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tehtnice so najjace....pa lahko nasprotujete kolk zelite..ampak tehtnice bojo vedno dao jaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 dao jaja je tvoj tehtnica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 so zemeljska˝ znamenja znana po tem,da so rada skopuška? hej a tole na Tehtnice leti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 hj, tehnica je zračna, ne...Če maš pa ti kakšne izkušnje z njimi, pa povej pr.,da vidim,če lahko kj dodam.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 budala sem citirala tvoj post, ki je medtem izginil... zemeljska znamenja...skopuska? recimo - ekonomicna... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tinka danes se mi zdiš prav ascenentalno rakovska- vtis pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 o aira...zrakica kako pa je to rakovsko ascendentalen Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 premišljeno izražanje, veliko presledkov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 sem mislila, da sem vedno taka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Aira: ma jaz sem tip ...in sem tehtnica po hor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Vaga,hehehehe, a tale na fotki? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Dobr to! Kje pa treneraš? A si Lublančan? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 nene...iz kopra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 A tak! Zlo si podobn mojmu frendu,k skup trenirava! Sam on je bik, ne vaga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja ma sej biki so tud ql..........ko se jih navadis ))) oz ko se navadis njihovih for Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hehehehe Js sm škrpjon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 skorpjoni...tudi zakon...oba nonota, brat in tri kolegi so skoprjoni...se da zurat zapraw z vami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ja,žuram zlo rad, sploh v dobri družbi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.