MBmetuljcica 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa pravte na tale chart? skor vse prazno oz. samo na eni strani vecina!? 6 praznih his.http://cokolada.net/lunin_net/images/chart_ms.gif Oooo kot bi gledal mojo karto...sam jaz mam 7 praznih his... in tudi vse v prvih treh... no 8 planetov v prvih treh hišah Čveka, kaj pa z 7 praznimi hišami, je tudi možnost da se tvse doseže z malo truda??? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 * free, v bistvu je pac 8 (al kolk?) praznih his... (*sem prej gledala, mogoce pozabila cifro pravo)... tistile kironi in cvori niso TOLK bistveni v (prvi) obravnavi...Neke tocke skor v vsaki hisi najdemo pol...a planeta ni nobenga not...torej, 8 his je praznih,. ampak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 mi je nekako všeč nauk neke astrologinje,ki meni,da smo hiše,ki so v tem življenju prazne, predelali v prejšnem življenju. Torej karme povezane s temi hišami,ni več ali pa jo je še zelo malo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 čeprav me malo moti Neptun v drugi hiši. Pač odvisno od načina gledanjana uspešno življenje. Ali lahko jaz kot ena zatežena Devica pripomnim, da je Neptun na 25° Strelca, vrh 3.hiše pa je na 27°Strelca. Po mojem je torej že v tretji hiši. Uporabljen je Kochov sistem hiš, zato ne vem, kam bi padel v Placidusu, ki ga sam uporabljam pri natalnih kartah. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene tud... (ceprav ga nimam) - me pa moti tud juzni cvor v 2. - tega pa mam. pa ravno južnega :xx!: Se mi zdi,da ga imaš 120 na Venero,v šesti hiši, kar tudi nekaj pove .Čvor te vsaj opominja,Neptun je tiho in deluje izza čoška :xx!: Najraje bi imela v drugi hiši Jupitra pa kaj čmo ..vsega res ne moremo imet. Se mi je,po Kochu, Saturn tam notri znašel. Morda bom v domu ostarelih kakšnega Trumpa našla Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 V tistem chartu gori tudi jaz Neptuna "postavljam" nekako "med" drugo in tretjo, tako da po mojem na samo dojemanje, služenje itd. denarja ne bo kaj dosti vplival, se pa bo ta oseba na stara leta vprašala, kam je denar šel. :xx!: Jupiter v prvi hiši je tu največja past - osebi se stvari nekako kar dobro iztečejo, tudi po sreči, vendar pa je fora ravno v tem - kaj pa, kadar se ne? Ali pa če vse nekako zvozim z dobro voljo, potem pa veliko kasneje ugotovim, da je vse skupaj kljub vsemu v razsulu, ki se ga niti ne znam niti ne zmorem lotiti? Bljać. Ni mi všeč ta horoskop (zelo subjektivno mnenje, prosim!). Zlasti onadva na koncu dvanajste ne. Mama ali oče? Ne morem se odločiti tako na hitro, ampak oče je bil v njenih otroških letih pogosto odsoten (služba ali kaj?), tako da je njegovo prisotnost, pozornost in toplino dobivala samo ob prilikah. Kaj reči taki osebi? Izziv posebne vrste. Pa še blizu si ne pusti, da bi ji kaj rekel. "Ker ona tako in tako obvlada" (osebe; torej lahko tudi "on"). Pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi,da ga imaš 120 na Venero,v šesti hiši, kar tudi nekaj pove .Opabato, kaksen spomin! res je - imam pravzaprav celo zelo eksaktni veliki zemeljski trigon, ce vzamem juzni cvor (in ce jemljem not sam uran, sicer je orbis tam do 5)(uran/mc/pluton (7.-12. device), venera (7. bika), J cvor (8. kozoroga). Sam Mitja ma pa Neptun v 2., pa sva skupaj pol 'ribja posla'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Macona, v bistvu ne smes tega pocet, razen ce nisi s tem namenom dobila teh podatkov oz. chartov. Bi tebi pasal, da bi se na nekem forumu valjal tvoj chart, pa bi en folk govoril recimo - ejj, , glej to!! :xx!: Pa taksno... - saj stekas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 OK, ampak saj stekas, nic narobe ce tu to pise, da ne bi se prevec navalilo s kakimi charti tule. naj da vsak svojega, ce si upa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 saj je kaksna taka tema - v katero hiso al kaj tacga... bi morala mal pogledat (ni treba skratka nove odpirat )...Saj ze se kaksno recemo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 **Jaz bi dala onile neptun vseen v 2. se, a bi ga *pogojno* stela tud v 3. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 a ne, men je tud tolk simpy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tistem chartu gori tudi jaz Neptuna "postavljam" nekako "med" drugo in tretjo, tako da po mojem na samo dojemanje, služenje itd. denarja ne bo kaj dosti vplival, se pa bo ta oseba na stara leta vprašala, kam je denar šel. :xx!: Ja,tako gledam na tole tudi jaz.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Ja, tista oseba gor (k sm dal chart) je zenska in sicer s tako karto:in pomoje am tut full enga dela na sebi, tko k jest sicer pa ste zanimivo pisali!! moje izkusnje: posesivna, zahtevna, komunikativna, igriva, smejajoca oseba, zapeljujoca, preracunljiva oseba. Se isce. Isce sebe skozi partnerja. Odprta kolikor ji pase, celo male nekontrolirano. Planetary positionsplanet sign degree house motionSun Scorpio 26°29'14 01 directMoon Capricorn 05°43'13 03 directMercury Scorpio 26°08'23 01 directVenus Sagittarius 00°15'06 02 directMars Capricorn 13°43'52 03 directJupiter Scorpio 22°06'10 01 directSaturn Libra 28°52'45 12/1 directSaturn is technically near the end of house 12 and is interpreted in house 1.Uranus Sagittarius 04°22'34 02 directNeptune Sagittarius 25°40'06 02 directPluto Libra 28°00'49 12/1 directPluto is technically near the end of house 12 and is interpreted in house 1.True Node Cancer 04°39'27 09 direct House positions (Placidus)Ascendant Scorpio 00°47'18 2nd House Scorpio 28°40'49 3rd House Capricorn 02°02'15 Imum Coeli Aquarius 08°41'43 5th House Pisces 12°10'20 6th House Aries 09°19'14 Descendant Taurus 00°47'18 8th House Taurus 28°40'49 9th House Cancer 02°02'15 Medium Coeli Leo 08°41'43 11th House Virgo 12°10'20 12th House Libra 09°19'14 Major aspectsSun Conjunction Mercury 0°21Sun Conjunction Venus 3°46Sun Conjunction Jupiter 4°23Sun Conjunction Uranus 7°53Moon Sextile Saturn 6°50Moon Sextile Pluto 7°42Moon Sextile Ascendant 4°56Mercury Conjunction Venus 4°07Mercury Conjunction Jupiter 4°02Venus Conjunction Uranus 4°07Saturn Sextile Neptune 3°13Saturn Conjunction Pluto 0°52Saturn Conjunction Ascendant 1°55Neptune Sextile Pluto 2°21Neptune Sextile Ascendant 5°07Pluto Conjunction Ascendant 2°46 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Lušen primerek lotosovega trigona (trigon s samo "ugodnimi, pozitivnimi" planeti; tukaj Luna, Venera in Jupiter)! Dosti srečna kombinacija, a ima horoskop tudi nekaj manj ugodnih aspektov za ravnotežje. SA in PL v peti hiši mi nista kaj dosti všeč. Zahtevna sta, PL je tudi preteč; kot da od tebe (če je to sploh tvoja karta, seveda) zahtevata večje napore ali pa odpovedovanja. bi bilo v knjige za pogledat. Sicer pa je večina elementov na desni strani - DRUGI so pomembnejši od tebe. Kar ni najbolje. Razviti zdrav ego bi bilo kar treba v tem življenju. Plus delaj na sproščanju. V sedmi (zakon, drugi, javnost) pa Neptun in Merkur, oba lažniva. Ali preveč pričakuješ ali te zlahka prepričajo in potegnejo za sabo ali pa imaš neke čudne odnose z drugimi, pri katerih pogosto ne veš, na čem si. Podobno je z zakonom. K sreči je Merkur drugi po vrsti, čeprav pa zaradi kvadrata z Luno tudi ta ne obeta samo dobrega, na primer da slepiš samo sebe z zakonom ali stiki z javnostjo. Na kratko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmmmmm..... moj chart Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hmmmmmm..... moj chart Živa ludnica od charta. Vse v dveh znamenjih in pol?! Za anale, pa za teorijo tudi. Vse spodaj: spanje na lovorikah plus vse se odvija notri nekje. Premakniti se je po eni strani nuja, po drugi pa umetnost. Ne gre. Vse se reducira samo na "Kaj je bilo... Kaj je bilo..." Kaj pa "Kaj bo?" Kje je bodočnost, prihodnost v tem chartu, planiranje, srčne želje? Nič od tega. Služba zato nekaj dolgočasnega, rutinskega. Tudi dobro. Leva je v ascendentu samo toliko, da ti dela škodo s svojim egocentrizmom, uporabnega od njega nimaš nič. Zakon? Verjetno ne, kvečjemu koruzništvo. Nobeden ne bo dovolj dober za to... Ne pričakuj PREVEČ od ljubezni (in tudi od spolnosti, recimo - ne pozabimo na Škorpijona, ki je vedno tu nekje)! V ljubezni ni rešitve tvojega življenja, ampak v tem, da se premakneš naprej. Na kratko, anede? Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ne. Iz splošne slike. Plus velja, da kadar je kjerkoli v horoskopu vidna močna koncentracija planetarnih energij (a v tem primeru bogme, da je močna!), tedaj so zadeve intenzivne. Moje mnenje je tako, kakšnega sem zapisal, pa ne rečem, da imam kako hudo prav. Katere oči imajo nemara drugega malarja, kar je tudi prav. Vzpodbuda je pa tudi - kakor za koga. Včasih te vzpodbudi pobož, včasih pa palica. Tole moje mnenje je pa nekje vmes. In mislim, da bo MačkaRežalka v skladu s svojo odlično intuicijo kar dosti dobro vedela, kaj je prav in kaj ne. In potem moje mnenje lepo ignorirala, če se ji bo zdelo dobro tako. Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 unbeliavable... uau kakšna karta! in asc na Regulusu! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta osebe, ki je zame večni misterij. Občutek imam, da skriva nekaj. Občutek, da ima neke sposobnosti in talente, za katere še sam ne ve. Bo tako tudi ostalo z ozirom na njegov stelij v 12.oz.1. hiši Seveda ima talente.Že Saturn v 12 hiši veliko pove o notranjem učitelju,Neptun kaže na nekakšno jasnovidnost.Žal sta Sonce in Luna v konjunkciji kar ni ravno najboljši aspekt,saj Sonce praži energijo Lune,ki je,med drugim tudi simbol Duše. Težko ga boš pripravila,da se ti bo kdajkoli,povsem odprl.Pač misteriozen tip,ki veliko razmišlja,filozofira...bistva pa ne bo povedal nikoli. Vidim,da je imel tranzitnega Saturna na Kironu.(druga polovica leta 2003) v šesti hiši.Se mu je takrat dogajalo kaj posebnega? lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimalo me je s katerimi znamenji imate največ izkušenj, učasih se te ponavljajo...to=zelo nasplošno, a temelji so nekakšni. Če iščeš in gledaš iz pozitivnega kota in iščeš v njih le dobro, te ne bo nobeno znamenje razočaralo, vsi imajo dobre lastnosti in svoje adute. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Nisem želela pisati o Neptunu v 12.hiši.Vse kar pišeš o alkoholu,drogah itd...je povezano s temle Neptunom,ki tvori konj.tako na Urana kot na Saturna.Zanimive in nevarne so tele konjunkcije.Neptun nekje s svojimi iluzijami,Uran dajesvobodo,ne mara vzorcev ...vse v konjunkciji tako z Marsom kot Saturnom....prvi pravi hitro,drugi počasi in razmisli predno storiš korak ..neke vrste konfuzija. Imaš prav...njegov čas šele prihaja samo upajva,da bo znal svoje kapacitete prav izkoristiti. Zaenkrat je ,verjetno,precej samosvoj. Venera konj.Mars pa lahko pomeni tudi,da pogreša starševsko ljubezen,kaže na dokajšno mero agresivnosti,ljubosumnosti.....verjetno ženske,na njem,privlači njegova direktnost,verjetno tudi dober tip na oko ...vendar pa zvez ne zna oz. noče obdržati.Vse je bolj na hitro.iOtroke ima seveda rad saj ima v peti hiši Jupitra. Se bo še naredil verjemi mi,samo času bo treba dat čas ker je sedaj še premlad,da bi razumel sebe kaj šele,da bi dovolil,da ga razume nekdo drug.Čeprav mu želi samo dobro. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz mu želim vse dobro, saj ga imam zeeelooo rada. Aja, to je moj brat. se mi je zdelo,saj si ga zelo natančno opisala .Iz tvojih postov pa je vela energija sorodnika. Srečno obema! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Sextans je vedno na ascendento ko me pokličete! Vatikan ima taj ascendent. Gre se za masonsko varijanto, drugač je malo LONERSKI, torej O5amljena srca. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 meni se je enkrat zgodilo da sem se uDarila u roko in nastala mi je brazgotina (ZELO IZRAZITA) v obliki srca...Naslednji dan sm se pa zalubilaaa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.