Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Guest sanjalica

Strinjam se BorisM :palec: .... ampak...če sem lačna...vidim raje postrv na tržaško na krožniku....kot v pomivalnem koritu... x;)x

Romantika se neha pri tem.....

Ribona, Ribaka...mnjamsniti... x^x x^x

Super se počutim, ko imam poln trebušček... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Bobnar...daj najdi si raje spet eno škorpijonko... x:Dx x:Dx

Mogoče pa narobe gledaš...to svojo bikico...ona je pač praktična..in jo spravljaš ob živce...s svojim zrakom.

Sicer pa sem zadnjič slišala...kao se ujemajo znamenja...na brzino...

Zrak-zemlja...kaj nastane...na začetku...prah, vznemirjenje....potem pa.. :xx!: ...konec veselja...zrak odpihlja dalje... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

che sklepam po profilu (obnashanje, inteligenca, nagnenja...), je res lahko samo MOJA....  

Hjaj, pa mi je bla že tko všeč... daj no daj, nič ni tvoja če je vodnar levinja.... heh, kje pas že to vidu.... bobnarjeva mogoče mal.. 666 vodnarjev.... juck, to much, sploh če so vsi taki kt aakhut... :) sicer pa naj citiram nekaj

Na Luni nic novega. ...

Ej, kaj se vidva tolk z astro, mislim, jaz mam vsaj vsakič z drugo probleme, ti pa vedno z eno in isto, get a life! Or get a Wife!

hjao, pr tvojih letih, pubertetnik, daj no daj moj bratec pr 14ih je bolj zrel.. (jasno saj je kozorog... sam to še vedno nič ne opravičuje tega....) mislim, ej tisti trenutek ko vzljubim vodnarko, in device, me začne en vodnar prepričevat to kako so vodnarji "fajn" xnckrivx kaj cmo, beda, heh,e ocitno nobeno znamenje ni slabo, so pa posamezniki ki tao dišijo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jest menim, da je asc. v šorplji ,nekak morda podoben asc. v Devici, je to res..sem že večkrat prebrau,hmm; Pluton pa Merkur, hmmm
:eek: x:Dx xcivx :lol: Phahahahaha jooj tle deset ura proč, jaz pa butnem v krohot, globok hahaha, dej no dej, škorpija in devica, my ass your ass. razlike so očitne, ej mam zdele eno svežo novo prjatlco, asc v devici, sicer pa zelo podobna meni, ajd ok luno v ribi sonce v biku, ma pa zato merkur in venero tam kt jst sonce... tko da recimo, dovolj podobna, da se neverjetno vidi razlika ascendenta, prav nic si nisva na videz pdobna..... mislim pokowc, en prijateljski nasvet, ki sem se ga v dolgem casu naucil, ne probat bit scorpio, ce nisi.... to le redkim uspe (ala marsa).... če pa niti asc nimaš, hm good luck!... :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

loncek1...

jaz tudi oven in priznam, da se vedno izgubimo. Če sem sama ne, če nas je pa več sem pa full pametna in potem ugotovim, da nimam orientacije. x;)x

x;)x :palec:

Ko prizna, pola mu se prasta! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem uspela spoznati, da ovni nimajo orientacije (poznam štiri).  

Make that five:) hehe,

ampak resno, jaz točno vem kam grem, oziroma točno vem da bom prispel na cilj, ne vem kod hodim, to res, ampak točno vem kam grem in kako bom tja prišel, ter tja pridem, hm zdej kaj je pa to orientacija, mi pri tabornikih smo imeli, kao za orientacijo, sposobnost potovanja s pomočjo zemljevida in kompasa, alias, ugotoviti kako kam prideš.... za to rabiš predvsem predstavnost, te mam povsem dovolj, da ni blemov s tem.,... :) seveda, pa sem jaz potemtakem za en k oven, k kadar sem oven sploh ne vem kje se me glava drži.....

.veš ,kej ti bom reku, tvoj mladostni gospod se širi v moška obzorja, polen si elana, potem se tk izražaš, sam je pa res pisalo že ene3x sm prebrau...čak ti bom citirau koj ,ko spet dobim v roke text.

sej te razumem, vodnarji pač...morda le 13 znamenje  

Pa kaj za vraga mi je to treba vedet, "moj mladostni gospod se širi v moška obzorja", polen elana my ass, zaljubljen sem to je to, ne obstaja bolj fancy beseda za to... sicer pa je to lep primer kako razmišlja asc devica, si misli kako lepo in ekzaktno bo izpeljala tole, pol pa ji manjka, direktnost, ko je stvar povsem očitna... Ljudem je jasno po 20 sekundah da je to to, asc device pa iščejo neke kao blazno pomembne vzroke za to, kaj se dogaja in kaj točno se dogaja.......... najbrž zato je najbrž težko kaj takim dopovedat....

"So, so you think you can tell Heaven from Hell

Blue skies from pain

Can you tell a green field from a cold steel rail?

A smile from a veil?

Do you think you can tell?"

ciaoo..

zanimalo me je s katerimi znamenji imate največ izkušenj, učasih se te ponavljajo...

-osebno, z dvojčki, uff..pred njimi imam na žalost nekakšen predsodek...

pa z biki,..večina mojih pametnih prijateljeu..

leve obožujem..

to=zelo nasplošno, a temelji so takšni

Ciao-ciao

jst znam shajat z vsemi, če ne takoj pa čez čas, ker sem se tut navadu sprejet ljudi kakršni so. tabulš prjatu je devica in me zabava s kompliciranjem, ki pa moram priznat natančno predela stvari. hvalabogu ma dobr smisu za humor in mi je dober učitelj. velik potrpežljivosti pa rabm pr vodnarjih in ribah, se mi zdi.

pošteno povedano pa imam največ izkušenj s samim sabo x;)x t.j. bikom (v soncu), rakom (v luni) in strelcem (v asc). Ampak ne dovolj, da bi čist ukrotil te živali. Enkrat mi je en pokukal v horoskop in me vprašal, če mi znese živet in da mi je verjetno hudo. Ne vem zakaj (povej če veš!), ker kr shajam in počasi (po bikovsko) tut dohajam. Moja izkušnja je, da se privadiš in gre zmeri lažje. Menjal pa ne bi, raj želim to čimbolj izkoristit.

me pa neki druzga še zanima: kaj pomenijo dvojna znamenja, konkretno škorpjon/kozorog/škorpjon? Prosim lepo...

odklop

pošteno povedano pa imam največ izkušenj s samim sabo  x;)x  t.j. bikom (v soncu), rakom (v luni) in strelcem (v asc). Ampak ne dovolj, da bi čist ukrotil te živali. Enkrat mi je en pokukal v horoskop in me vprašal, če mi znese živet in da mi je verjetno hudo. Ne vem zakaj (povej če veš!), ker kr shajam in počasi (po bikovsko) tut dohajam. Moja izkušnja je, da se privadiš in gre zmeri lažje. Menjal pa ne bi, raj želim to čimbolj izkoristit.

Saj nisi edini bik, ki so te vprašal, če ti znese živet. :palec: Biti bik je posebna čast. :vragec: Največ časa naj bi porabil za brzdat samega sebe. x:Dx Da ne eksplodiraš, ko ni treba, da prehitro ne odreagiraš, da komu ne rečeš kaj, kar mu ne paše :xx!: ...

Sicer imaš verjetno eno lastnost, da ob prvem kontaktu selektiraš, s kom se boš družil in s kom ne. Tako se avtomatično življeneje ne komplicira, ker te obkrožajo samo tisti, ki te marajo. Brez tistih, ki bi te pogojno prenašali.....

Toliko o bikih

zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje?

pa sej znamenje pa res ne igra take vloge...

glavn de ma fejst postavo....  

Aakhut :palec: to opažam, prav dol mi visi, če ma asc devico.. če dobr zgleda.... in je dragč lih bikica..... bo že kul.....

Hm, kdo zdaj tu naklada po nepotrebnem, ko pa je vse jasno?  

Tipični oven. Najpametnejši na svetu...Jaja, ti točno veš kam greš ja... seveda.. iz enega zidu v drugega, pametno, Polde...  

Saj bobnar, če nisi opazu... je bil moj post satiričen, zoper to da najprej opazimo na ljudeh napake ki jih imamo sami,... seveda na meni to ni napaka, tako kot vsak zid je prav koristen, ker je glava vedno bolj trda.... na žalost zidi vedno bolj debeli... še vedno boljš tko kt da ne grem nikamor...., heh, obstaja izraz "brakethrough"... očitno teb to ni jasno...... pač eni gredo, okrog, drugi čez ovire, ovni pa skoz ovire.... zdej pa pomisli, da je ovira kaka dobra bejba..... pa smo že tam :) kjer so vsi nasmejani, ... x:Dx

elnino....poznam eno rakico...k ma zlo rada "SKOS"...pa na mlado meso pada
hehe, ne padam na statro meso... kar se takega mesa tiče sem vegeterjanec..... :) hm morska hrana praviš, rakovice, hm al je potočna rakovica, tole, hm hm.... hehe,

Bobnar, da nauš postal k pokowc, mislim pol pismen, k men se zdiš podobn pokowcu, odkar sem ga spoznal....

emm, "brakethrough"? Bremzati?
Prebiti skoz,.... oziroma skos po aakhutu (ki je izvedenec za lest v luknje....)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...