Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Mensezdi da ima Poki tako Luno kot ASC v Devici. :)

Jaz imam tudi rada Bike, pa tudi se ne morem 'zlosati' nekako Skorpijonov.

Saj ne, da bi se jih hotla... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

pa tudi se ne morem 'zlosati' nekako Skorpijonov.

Saj ne, da bi se jih hotla...  x;)x

Marsi, a je to zato, k mava lune v ribah, al kva..... sej jest tud ne da b se jih hotla x;)x x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Naky - ja, pri meni vsaj zato... x;)x (poleg lune imam se sonce, merkur in mars)...

Pa se zato, ker imam Venero v Biku, pa se zato, ker sem v ASC Sco in ker imam Pluton na vrhu. :)

Blizu mi je to zelo...

Najbolj so mi na kozo pisani, no, nekako.

Komunikacija poteka NORMALNO.

Humor je dbest...

Dva Sco si bosta zmeraj privlacna. x:)x

Sco in Ribi pa tudi (veliko zvez, veliko fatalnih parov, eden mi zdajle pride na misel - Elizabeth Taylor, Ricahrd Burton - mislim pa, da je celo Liz asc bik oz. ima luno v sco).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ah, kregat se s tabo bobnar, je kt bi šel z glavo skozi zid..., ne da bi bil jaz, tak sam ti si trd kt zid, tako da bom šel mim tega, ker glede na to da nimam nobene koristi, al pa s tem motivov tebi škodovat, te zajebavat al karkoli, mi ni jasno zakaj se kregava, če le ni to morda tebi v korist... motiv... všeč mogoče?, al, kaj te je mali bratec oven, presegel, pa se zdaj z mano ubadaš, pismu ej,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Strelec pomešan z vodo? Po možnosti škorpijonsko? Kul človek :palec: :palec: x:Dx x:Dx

Drži tole za škorpijona...midva s partnerjem imava škorpijonski veneri :palec: x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Lilit je druga luna - v bistvu - kaže sploh pri ženski tisto "poredno" stran. Vsaj z moškega vidika. Je samovolna, enakopravna in sploh vse tisto x:)x

Glej - znamenje se lahko razteza čez dve hiši...torej lahko imaš asc recimo v škorpijonu(ki je primer - 12. hiša) ampak tebi ga kaže kot prvo..ker asc je pač vedno 1.hiša..

Mogoče bo ti kdo znal tole lepše razložiti..sama v glavnem nakladam..učiteljica bi bila bolj slaba...povedala vse drugo...bistvo pa izpustila.. x:Dx

Eh ja..pri meni je vse....imam vsega po malem..ognja, zraka, vode, zemlje..pravi mixy

he he...zdaj vem zakaj je pri meni vse vedno v kaosu. x:Dx Da je bolj zanimivo x:Dx - ampak jaz to strelcu pripisujem x^x

Ne - lilit v devici ne pomeni ravno to..bom pogledala..ker zdaj na pamet ravno ne vem...bom ti napisala ob priliki - samo pred torkom pa ziher ne x:Dx

Mogoče bo ti kdo drug med tem časom.

jaz zadnje čase čist padam, na asc v levu..., device in vodnarke, pa asc tehtnice,... to so mi dabest folk, sam s takimi kolegikolegicami se še družim, škorpijoni mi niso več všeč, nekaj na njih me odbija, slabe izkušnje mogoč, preprosto mi ne paše več njihova energija.... mogoče preveč moćna, mogoče je to tisti del sebe ki se ga hočem znebit trenutno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lilit je druga luna - v bistvu - kaže sploh pri ženski tisto "poredno" stran. Vsaj z moškega vidika. Je samovolna, enakopravna in sploh vse tisto x:)x

Ah vidiš to, x:Dx moja ta prava luna v ribah, moja "ta poredna" pa v Škorpijonu..res mi običajno (na zunaj) ta bolj udarja.. x^x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mick x:Dx x8Dx

Čeprav razumem Saturnino tako pomalem ... me je tudi že v določenih neprimernih situacijah popadel smeh ... xredx pa ne kot izraz veselja ali sreče ... no, pozimi me nasmejejo ledene površine oz. padci na njih - tudi moji x:Dx x:Dx x:Dx ... ampak če bi se ob tem kdo huje poškodoval, mi pa sigurno ne bilo več smešno

Eh, Nino... ma si dlakocepski... en las ti prav ne stoji, pa boš delal štorijo iz tega  

Malo te človek pikne, pa se kr razpištoliš... pol si pa ves zaripel in rdeč v faco...  

Cool down, sine.  

Ma smo frendi.  

:vragec: :V: :onfire: :bomb::onfire: :att: x:Ix x:px x:Dx hehe, ja, bo že res... xcheersx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...