Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Prej sem šla k odvetnici in srečam dva moja bivša iz obdobja srednje šole - oba ŠKORPIONA.... Bemti ne morem se jih losat Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 jah.....teli shkorpije pa raki v raznih kombinacijah....ne gre de bi se jih losu....grrrr 666 zlobijeu....grrrrrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Pa nehejte se rofkat desci! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 rofkat????prevod plizzzzzzz 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 rofkat, rausat, špikat....... Moja stara mama pravi "rofkat" - Žirovniško narečje, ha, ha Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 elnino....pokowcu ne more bit nihche podoben... POKOWC JE UNIKAT 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Mensezdi da ima Poki tako Luno kot ASC v Devici. Jaz imam tudi rada Bike, pa tudi se ne morem 'zlosati' nekako Skorpijonov.Saj ne, da bi se jih hotla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 pa tudi se ne morem 'zlosati' nekako Skorpijonov.Saj ne, da bi se jih hotla... Marsi, a je to zato, k mava lune v ribah, al kva..... sej jest tud ne da b se jih hotla Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Naky - ja, pri meni vsaj zato... (poleg lune imam se sonce, merkur in mars)...Pa se zato, ker imam Venero v Biku, pa se zato, ker sem v ASC Sco in ker imam Pluton na vrhu. Blizu mi je to zelo... Najbolj so mi na kozo pisani, no, nekako. Komunikacija poteka NORMALNO. Humor je dbest... Dva Sco si bosta zmeraj privlacna. Sco in Ribi pa tudi (veliko zvez, veliko fatalnih parov, eden mi zdajle pride na misel - Elizabeth Taylor, Ricahrd Burton - mislim pa, da je celo Liz asc bik oz. ima luno v sco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Humor je dbest... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ah, kregat se s tabo bobnar, je kt bi šel z glavo skozi zid..., ne da bi bil jaz, tak sam ti si trd kt zid, tako da bom šel mim tega, ker glede na to da nimam nobene koristi, al pa s tem motivov tebi škodovat, te zajebavat al karkoli, mi ni jasno zakaj se kregava, če le ni to morda tebi v korist... motiv... všeč mogoče?, al, kaj te je mali bratec oven, presegel, pa se zdaj z mano ubadaš, pismu ej, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ma kaka korist....mogoche pa sam zato de kej dogaja 666 bluzijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Strelec pomešan z vodo? Po možnosti škorpijonsko? Kul človek Drži tole za škorpijona...midva s partnerjem imava škorpijonski veneri Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 hehe Saturninca ravno to...strelec z asc škorpijon in luno v devici Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Lilit je druga luna - v bistvu - kaže sploh pri ženski tisto "poredno" stran. Vsaj z moškega vidika. Je samovolna, enakopravna in sploh vse tisto Glej - znamenje se lahko razteza čez dve hiši...torej lahko imaš asc recimo v škorpijonu(ki je primer - 12. hiša) ampak tebi ga kaže kot prvo..ker asc je pač vedno 1.hiša..Mogoče bo ti kdo znal tole lepše razložiti..sama v glavnem nakladam..učiteljica bi bila bolj slaba...povedala vse drugo...bistvo pa izpustila.. Eh ja..pri meni je vse....imam vsega po malem..ognja, zraka, vode, zemlje..pravi mixy Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 he he...zdaj vem zakaj je pri meni vse vedno v kaosu. Da je bolj zanimivo - ampak jaz to strelcu pripisujem Ne - lilit v devici ne pomeni ravno to..bom pogledala..ker zdaj na pamet ravno ne vem...bom ti napisala ob priliki - samo pred torkom pa ziher ne Mogoče bo ti kdo drug med tem časom. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 jaz zadnje čase čist padam, na asc v levu..., device in vodnarke, pa asc tehtnice,... to so mi dabest folk, sam s takimi kolegikolegicami se še družim, škorpijoni mi niso več všeč, nekaj na njih me odbija, slabe izkušnje mogoč, preprosto mi ne paše več njihova energija.... mogoče preveč moćna, mogoče je to tisti del sebe ki se ga hočem znebit trenutno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Lilit je druga luna - v bistvu - kaže sploh pri ženski tisto "poredno" stran. Vsaj z moškega vidika. Je samovolna, enakopravna in sploh vse tisto Ah vidiš to, moja ta prava luna v ribah, moja "ta poredna" pa v Škorpijonu..res mi običajno (na zunaj) ta bolj udarja.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Mick Čeprav razumem Saturnino tako pomalem ... me je tudi že v določenih neprimernih situacijah popadel smeh ... pa ne kot izraz veselja ali sreče ... no, pozimi me nasmejejo ledene površine oz. padci na njih - tudi moji ... ampak če bi se ob tem kdo huje poškodoval, mi pa sigurno ne bilo več smešno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 ma ja ... dost jih trpi za pomanjkanjem empatije, nekateri so privoščljivi in škodoželjni, nekateri pa samo premalo izkušeni ... če sam še nisi dobil po goflji, pač ne razumeš, da to boli (pa čeprav teče kri) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 na gobec si že dobil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 mogoče bi ji pa res bilo ... sado - mazo kombinacija, kaj veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 PA NIJE GLUPA....SAMO MALO TEŽE SHVAČA... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Eh, Nino... ma si dlakocepski... en las ti prav ne stoji, pa boš delal štorijo iz tega Malo te človek pikne, pa se kr razpištoliš... pol si pa ves zaripel in rdeč v faco... Cool down, sine. Ma smo frendi. hehe, ja, bo že res... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 ....:"a se ne smem usak kurcev dan veselo pocutt??"......zanimivo tole....KURCHEU DAN,.....PA VESELO SE POCHUT 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.