mushi 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 A res luna v kozorogu.. a zato se jst tak fajn počutim.. ? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 A res luna v kozorogu.. a zato se jst tak fajn počutim.. ? No evo, eni se fajn počutite, jaz pa ... V glavnem traparije počnem Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Se danes neki vsi neki bunijo.. jst pa čist cool.... (mogoč ko se men ni treba..) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Še tista znamenja, ki jih drugače ne maram preveč čisto ok prenašam. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Hehe, vržte en uč na Marsino tedensko (in mesečno napoved)... vse klapa.. ,a aja,ampak jaz sem Škorpijon, se pravi se ne bi smela dobr počutit? (me zihr mal ribe ven vlečejo, ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Na kozoroginjo z luno v kozorogu, luna v kozorogu fantastično deluje! Al pa sem sam in the good mood! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Tudi na Ribo z Luno v Ribah Luna v Kozorogu kar kul deluje (pa tudi Luna v Ribah, kar pa ne velja za nekatere). Aha, Mushi imas Sonce in Luno v konjinkciji in si torej rojena na mlaj, kot Ich?To pomeni, da se point horoskopa 'skoncentrira' na tvoj ASC...Ta pa je?Dvojcek?Oven?Strelec? ... a si ze kje napisala ali kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Sem dolžna odgovor Satunini- nihče drug se ni ojunačil ali kaj - vas je z ostrim, dolgim jezikom prestrašila...hehehe.....Torej..lilit v devici in 9.hiši..te je treba samo podžati dobro(kar je očitno nekaterim kar ratalo...glede na nekaj strani branja nazaj ) - ogenj pod pepelom....in moženo zavijanje na stranpoti... seveda se tudi pridruži močna erotična domišljija - pa boš skakala iz omare na dedca Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 pa ja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Tehnica.. Marsa kaj to pomeni da mam več lastnosti ascendenta tehnice kao.. al kaj...Men se pa zdi da luna in sonce v kozorogu name kr dost vpliva... ma se najdem tam not. Povej povej! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Fak, začni igrat loto, ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Hojla stara, mam občutek, da se bojo s tabo vsi luntki zmenil... za hodit po Intersparu in naokol. Pa vsi bojo v tla buljil namest v zvezde .... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Samo tole,tale tema pa se sploh ne da več spremljat, ker je preveč: tk, kwa, tko, jst, jt, sm ... skoraj čista japonščina. Pa z tam kjer bi moral biti s ... Ali ne bi raje govorili slovensko tudi na forumih? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 27. november 2003 Avtor Prijavi Deli 27. november 2003 DOMAČEGA naglasa ne škodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 JOOJ..a se človk ne sme izražat tko kukr se hoče...! Pa kaj zaboga vas to tok mot!.. To je tista fora..k se nekdo nardi neumnga da ne razume srbohrvašk..bull shit..sej ste usi pismeni al NISTE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 eni pol, eni pa mick-eno.....pismeni 666 polpismenih -ou.....(ne znam cirilice pa metodice ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Kwa ne štekaš, da je tk tško brat, zamisl, da bi bli usi cajtngi napisan tko, pa zamisl, da bmorala prošno za kj napisat, al otrokom pr nalogah pomagat, pa se usereš, kpojma vč nimaš o slo, nč vč jasn?No..bajči..kwa je kvakat..fajn..kok..je ta svet..čudn.. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 KA TE TO ENA ŠTALA TU....ČUJ!!!! 666 :xx!: ..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 KAGA PA RAPATAŠ.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 KAGA PA RAPATAŠ.... 666 zlobijeu....tralala aakhut rapata ratiška rapatevnca pa tvoj g.....c Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ejga umetnica....ratechan so itak ostanki ogrou...moj .obe. loa ne rapata.... de nau kej z neba zarapatau.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ejga aakhut moj ata je vsčas reku, da sa ratičan ta ažuljen turke z neba nej pa samu sneh pade - Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 sneh bo tko al tko ......padaurapatalo bo pa kej drujga... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 k'ga bo pa rapatavo... a b na biu blj natančn Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ne sam de bo rapatau...she sekau bo...: SI JE BOHINKA, SHKRTA KOKR JE BWA, DAWA ZHELEZNA PROTEZA NAPRAJT...PA JE SHWA PROT DOMU, K SE JE STEMNIU, PA JE SKOPAWA LUKNJA U ZEMLJO, DEB SE OZEMLIWA...PA PRIDE MEM BUHINC, PA ZAGLEDA GUNA RT, K VN SHTRLI, PA JI DVIGNE KIKLO PA ZACHNE OD ZADA NATEPAWAT....PA SE ZASLISH IZ ZEMLJE:"TI KR SEKI STRELA HUDICHEWA...SAM DO ZOB PA NAUSH PRSHWA!!!" 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.