Skoči na vsebino

8-9 november

anaconda

Recommended Posts

x:Xx Itak, saj smo ze rekli.... samo nimajo vse zadeve prioritete, pa potem v nekaterih zadevah ful meckava... :8):

Ker to je res kul - za vse; zame, ker bom imela vse zivo gor in vec obiska, zate, ki bos imela vse zivo gor in na ta racun obisk in kulurno in pro vse (dizajn in odpiranje strani etc.), za folk, ki bo to itak iskal tu in tu tudi nasel. x:Xx xsrcx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...
  • Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> o tem posebnem položaju planetov je možno veliko prebrati na spletu. Imenujejo ga 'HARMONIC CONCORDANCE' ali, če po moje prevedem 'HARMONIČNO SKLADJE'... ta veliki sekstil ali Davidova zvezda ponuja tudi velik potencial za spremembo, zdravljenje in celo razsvetljenje.

Še nekaj o tej Davidovi zvezdi:

Davidovo zvezdo sestavljata dva trikotnika, eden predstavlja moško energijo, drugi žensko. Luna, Jupiter in Kiron bodo tvorili veliki zemeljski trigon, Sonce, Mars in Saturn pa veliki vodni trigon. Ta dva trikotnika, en obrnjen navzgor, drugi navzdol, predstavljata esenco dvojnosti.

V tem posebnem položaju planetov se nahaja tudi Kiron, včasih imenovan tudi 'ranjeni bojevnik', ki skupaj z Luno in Jupitrom tvori veliki zemeljski trigon. Kiron (krivda, karma, preteklost) bo tega dne del Davidove zvezde, in s tem velik potencial za zdravljenje starih ran.

swasta :eek: xcivx xideax

... sele danes uocila, kako se je tale Davidova zvezda 8. novembra 2003 'pokrila' z mojim horoskopom:

T. saturn *konj.* z ASC

T. jupiter *konj.* z IC

T. sonce *konj.* z Neptunom

T. kiron *konj.* z DESC

T. mars *konj.* s kironom

T. luna ... edin ta ni v konj. z nobenim planetom, je pa v op. z neptunom

pisuka poldi :fiju:

Ne štekam čist, ampak ziher je fajn :madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>ali mi lahko kdo pove, kaj se bo zgodilo v noči iz 8 v 9 november?

Selili smo se :2src:

Spala prvo noč kar na jogi vložku - postelja še v razsulu v dnevni sobi...in bila utrujena od vsega. Okrog treh zjutraj se zbudila - ravno s to zavestjo, da je lunin mrk in da se ga splača pogledat - pa je bilo oblačno..in zaspala dalje spanje pravičnega x:)x

kar se mene tiče - je bil dober datum za selitev. Čisto škorpijonski zaključek dirkanja...ki je imel za posledico nasilno prekinitev - 28.11. smo imeli prometno. Prisilno pavzo torej.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...