anaconda 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 ali mi lahko kdo pove, kaj se bo zgodilo v noči iz 8 v 9 november? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Če bo vse ok...bom spala , ali pa počela kaj drugega Ampak grem stavit, da nisi imela tega v mislih .Vrži nam no kost....kaj??? Ponoven konec sveta???? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ja - mrk bo, Anaconda. Lunin. Okoli 2h zjutraj 9. 11. http://www.astrologija.org/2003/koledar45.phphttp://www.lunin.net/vplivlune/mrki.asp Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 ejej, glede na posledice, ki so se v preteklosit zgodile na dan mrkov, se pa res slača mal mirkat saj, neki sem slišala, da bo en mrk, sam zanimalo me je predvsem zato, ker se je zadnjič meni ponoči sanjalo, da je bil mrk, sam moj je bil sončen kaj pa planeti, bojo mogoče tud imel kaj čudno lego, al bo to pa čist ok? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ne vem se, Anaconda... (danes sem komaj do konca napisala napoved 42; kje je se November)...To moram it pac v efemeride pogledat polozaje, aspekte, malo v glavi zmixat, pa tebi oz. tu nekaj smiselnega povedat... potem pa je to val, s katerim se mi pa ne znese zdaj ukvarjat. Sory.Zdaj pa se itak raje posveti temule doticnemu tednu. Pa ce si vedela oz. slisala, da bo mrk, zakaj pa nisi sla preprosto na koledar pa si scekirala? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2003 ker nisem vedela, da imate kolendar :xx!: bom pa drugič Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Joj, Anaconda - kaj res ne?Sory potem, meni se je zdelo to tako jasno in normalno - koledar je pravzaprav nekaksen point Luninega neta...No, zdaj pa ves... link tudi ze imas...za vsak slucaj (ce tudi nisi vedela), pa se linka na obe napovedi (tam bom to seveda itak omenila - pa se mi potem tudi zato ne da se tule o tem debatirat, ker meni je to itak fact... - nekaj normalnega...): Napoved za ta tedenNapoved za ta mesec (gor ju dajem v zacetku tedna oz. v zacetku vsakega meseca - tedensko dam gor vcasih ze v petek, v pon. pa je vedno gor - pa bo tako tudi za ta teden oz. mesec, ki te zanima). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 super Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Kaj pa če bi meli takrat lunin party... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Anaconda - glej... zdaj si lahko vse ogledas. Lunin mrk 9. 11. - http://novice.lunin.net/templates/napovedn...id=750&zoneid=4 Tam je se vec infota in tudi linkov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 ali mi lahko kdo pove, kaj se bo zgodilo v noči iz 8 v 9 november?8. novembra se začne nov KI-jevski mesec. Veliko sprememb, ko vsi /navidezno/ pridemo v svoj domači položaj. Zakaj navidezno? Ker letno še vedno ostajamo pod energetskim vplivom, pod katerim smo in smo bili celo leto, mesečno pa bomo vsak pod vplivom energije, ki nam je najbolj domača - a smo jo včasih že malo pozabili, saj je že dolgo ni bilo, popolnoma pa se poravnamo v svoji energiji v naslednjem letu - v mesecu avgustu. Vojko P.S. kaj več si lahko prečitate v podforumu Devetzvezdni KI in na moji spletni strani, kjer bo nov predvid objavljen predvidoma 8. novembra. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 ali mi lahko kdo pove, kaj se bo zgodilo v noči iz 8 v 9 november?8. novembra se začne nov KI-jevski mesec. ... No, evo... celo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Danes sem prejela novo Tobiasovo sporočilo (sobotno kanaliziranje), v katerem opisuje položaj planetov 8. novembra in pomen oziroma potencial, ki nam je na voljo tega dne. Menda sonce, luna, mars jupiter saturn in kiron tvorijo Davidovo zvezdo. Priporočam v branje http://www.crimsoncircle.com/channelseries...energy11-03.htm Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Meni bo levi spodni modrostni zob pokukal ven hehe, sam še mal manjka, in najbrž bo ravno na mrk... hm pa tale mrk se mi zgodi ravno na arabski točki ljubezni, a kdo pripisuje temu kak pomen? jaz se ne morem odločit če je to dobro, ker mrk je kao slaba reč, hm no tak prizvok ma, moji ljubezni pa gre hehe, no kako naj rečem, najboljše do sedaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ... hm pa tale mrk se mi zgodi ravno na arabski točki ljubezni, a kdo pripisuje temu kak pomen?...Ja, El Nino - jaz pripisujem velik pomen temu, da se bo mrk zgodil ravno na tvoji arabski tocki ljubezni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 tkole bo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 O, Mateja, thanx, ker si postnila tole! Ja - taka shtala bo... tudi zato taksna napoved... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ...lej kwa je v sredin, zvezda je...za nekoga perspektiva ,za nekoga brca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 O, Mateja, thanx, ker si postnila tole! Ja - taka shtala bo... tudi zato taksna napoved...meni se zdi , da sem jaz ze danes imela mrk...tok sem ven padla, ampak je ze boljs, Res stala ja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 jah, seveda, lahko tudi 'štala'... no, bom jaz raje zapisala še kaj o posebnih možnostih, ki jih imamo ta dan ... torej, o tem posebnem položaju planetov je možno veliko prebrati na spletu. Imenujejo ga 'HARMONIC CONCORDANCE' ali, če po moje prevedem 'HARMONIČNO SKLADJE'... ta veliki sekstil ali Davidova zvezda ponuja tudi velik potencial za spremembo, zdravljenje in celo razsvetljenje. Še posebno na ta dan je pomembna naša usmeritev, naša misel, kajti, kar bomo tedaj izbrali, to bomo izkušali še dolgo zatem. Preko interneta se bo možno 'v živo' povezati z veliko skupin, ki bodo imeli skupinsko meditacijo (tudi Marsa nam je predlagla, da ponovimo meditacijo, ki smo jo že izvajali ob mrku)... v bistvu imamo veliko možnost premika kolektivne zavesti (saj pravim, pomembna je naša IZBIRA - lahko se tresemo, kaj nam bo mrk prinesel, ali pozorno izbiramo svoje misli in smo usmerjeni v tisto, kar želimo zase, za svet)... od vseh meditacij, ki sem jih našla, mi je naljubša tista z dihanjem , ki bo na voljo na http://www.crimsoncircle.com (pa naša lunina, seveda ) Še nekaj o tej Davidovi zvezdi: Davidovo zvezdo sestavljata dva trikotnika, eden predstavlja moško energijo, drugi žensko. Luna, Jupiter in Kiron bodo tvorili veliki zemeljski trigon, Sonce, Mars in Saturn pa veliki vodni trigon. Ta dva trikotnika, en obrnjen navzgor, drugi navzdol, predstavljata esenco dvojnosti. Navzgor obrnjen trikotnik je moška energija, energija akcije, navzdol obrnjen trikotnik je ženska energija, energija prizemljevanja in negovanja. Ta dva trikotnika predstavljata tudi nsprotja: temno - svetlo, gor - dol, dobro - slabo, jin - jang. In, predstavljata božansko in človeško. Do zdaj sta bila ločena. V tem posebnem položaju planetov se nahaja tudi Kiron, včasih imenovan tudi 'ranjeni bojevnik', ki skupaj z Luno in Jupitrom tvori veliki zemeljski trigon. Kiron (krivda, karma, preteklost) bo tega dne del Davidove zvezde, in s tem velik potencial za zdravljenje starih ran. Torej - imamo možnost povezati oba trikotnika, povezati moško in žensko energijo, povezati božansko s človeškim in ozdraviti stare Kironove rane. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Dbest, Mateja, da si tole podala in na tak nacin. Sicer sem preletela zelo na hitrico, a se mi zdi fajn in zelo kul razlozeno in podano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Marsa ... moram it zdaj preverit, kje si zapisala tiste ure, ko bo viden mrk in to... pa malo ven potegnit tisto temo o resetiranju ali kako smo že rekli... da se nama še kdo pridruži Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Mateja - 'aktualne' ure so nekako med polnocjo in peto zjutraj... 'Vrh' mrka bo okoli 2:19...Fino, ko si opazila temo o resetiranju - sem pa tudi tisto samo preletela, da vidim, kaj kaj pravim, pa cisto sede tudi v tole varianto...Potem pa nisem hotela 'pogrevati', ker je uletelo ful novih predlogov ze za tele kulske meditacije..Samo so malo raztrescene okoli...Bi jih morali nekako zdruzit v eni temi, npr. Vizualizacije... ali kaj takega.Ker je kul tole, tele zadeve, se boljse kot same afirmacije.. ... Saj sem malo nameravala bolj 'ornk' to pripravit, kot lani, kaksen clanek in vse, povezave, meditacije, resetiranje, chatova druzenja in vse, pa mi vec kot napisadi obe napovedi in flikniti najosnovnejsi info na Novice ni zneslo... Zato pa je tako dbest, da se kdo kaj takole povzame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Berem , vse tole in se mi zdi kar ok...sploh ne taka stala. Mi na misel pride, da se to soboto porocita frenda. Le kako bo to zgledal??? zvezdno mislim? Pri takem stanju na nebu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Cosma... saj... bo kar in kakor bo...Njima pa bo tole obdobje vsekakor posebno in nepozabno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.