Skoči na vsebino

8-9 november

anaconda

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mi je zdaj komaj padlo na misel - ko sem brala Matejin povzetek.... x^x

Dejansko bi moral priti že danes...pa ne bo...torej bo jutri....kamion, da odpelje še "ta velike" reči...se pravi...jutri na lunin mrk....bom prvič spala v novi bajti :palec: ...

Ne vem, če je ravno slučaj...ali naključje...je pa neverjetno..zdaj tole....kako se je tole vpadlo...

Seveda...čas zaključitve enega poglavja v življenju našem in začetek novega...kul :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

In lih moj fotr je dežuren čez to noč, bogi dečko... tolk dela bo mel, hm no aj bright side je, da večina folka ki se bo ponesrečla bo na dobrem.... k obvlada, sam hjao, ta mrk mi je zdjebal večino stvari ki so mi pri srcu, razen dveh, mene, in moje trenutne ljubezni, hm, morda mi kaže kaj natančno je resnično pomembno v življenju, ajd bom jaz naredil eno meditativno seanso, vključujoč "Tears in heaven-by eric clapton, zaigrano by me", ene parkrat om zapeto by me, in ene tri štiri pozdrave soncu, preformed by me.... hja, pol pa tisto mantro proti egu, ki kar vidim da pridno puhti iz vseh por... upam da se mate drugi boljš, ta mrk mi ger skoz prvo in sedmo hišo.... hm se sprašujem kako to da je marsa dobre volje ko ji gre ravno skoz asc in dsc.... no ja.... something's are still nice...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ta mrk mi je zdjebal večino stvari ki so mi pri srcu, razen dveh, mene, in moje trenutne ljubezni, hm, morda mi kaže kaj natančno je resnično pomembno v življenju, ajd bom jaz naredil eno meditativno seanso, vključujoč "Tears in heaven-by eric clapton, zaigrano by me"

xokx xmusicx :inlove: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zgleda, da je dons tko, kot se naravnaš... na mrk al pa na veliki sekstil ...

Jaz naprimer dons vidm blazen potencial za vse nas in vsakega od nas...  xwizardx  xsrcbumx  xrainbowx

x^x Se popolnoma strinjam s teboj Mateja! x:)x

Hvala za vse prispevke o mrku in za prekrasno mandalo. xsrcx

Helena

Hoj,

mogoče boste mau jezni name k take stvari sprašujem...ampak res me zanima kaj več o tej stravi...mislim o Tahionskem pasu energije...ki naj bi se zgodil s tem luninim mrkom...začetek priprave naj bi bil z sončnim mrkom...leta 1999, zadej pa naj bi se od 05.11 - 11.11.03 dokončno odprla vrata in zato udor te močne energije...naj bi bilo to zelo pomembno za človeštvo...in da je se je to zgodilo prvič v zgodovini človeštva in bo sedaj non-stop z nami...

Zanima me kaj vse to pomeni...kaju vse to prinese...koliko časa bo ta vliv močan...kadj po pojemal...

Iskala sem po netu...pa ni nič pametnega..

Hvala, S

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Z Matejo popisujeve portale, ce jih kdo opazi okoli sebe ali pa se mu zazdi kaj sumljivo in ne more presoditi ali je to portal ali ne ...naj se obrne na naju, predvsem na Matejo, ki je ze prava strokovnjakinja v zaznavanju x;)x .

:palec: Mateja, zdej lahko mal reda naredive, pa jih mal popiseve x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma x:Dx x:Dx x:Dx

sva v inventurni komisiji za popis portalov x:o)x x:Dx ... tko, da res, lunatki, dejte mal pogledat po svojih domekih, če se ni kakšen portal ravn k vam vsidral... men se je recimo na hladilnik spravil... blazno vleče ta energija... totalno zgubiš občutek za prostor in čas in količine x:Dx x:px x:o)x ... no, skratka - lepo povabljeni v naše vrste x:Dx :P x:Dx ... (Cosma, po moje se sam midve krohotava klele :inocent: :eek: x;)x )

Nada, hvala x:)x

...zaenkrat je tako, da se prevajajo samo sporočila... je tudi avgustovsko in oktobrsko že prevedeno, samo niso še dali na splet... za frende pa prevedem še Shalino energetsko sporočilo meseca, pa še kaj takega, kar se mi zdi, da je fajn, če se ve... ko bo kaj takega, ti lahko na OS pošljem, če želiš x:)x :vio:

Mateja prosim, ja xDDx

Že dolgo berem ta sporočila in sem prav vesela, da so sedaj prevedena... mi bojo vzela manj časa... pa bolj se bom lahko poglobila v vsebino :palec:

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Mateja **krohot** je pol zdravja x:Dx , a ni bistveno, da sva midvi zdravi in da se naprej kako sporocilce prevedeve, pol se bo pa morebit se komu zahotelo rezat z nama.

Ravno prisla sem iz kina in sem si ogledala Matrix....hudo, kaj je sele tam portalov Mateja...wiiiiiiii :eek: sem samo na debelo :eek: :eek: :eek:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O Portalih pa lahko več (Cosmica, midve sva že zlo domače z njimi, ane  x;)x  x:Dx  x:o)x ) prebereš na http://www.lightworker.com ... klikni na slovensko zastavo  x:)x  :vio:

x:)x Bravo res x!x

Da vidiš slovensko zastavo tam,

je res lep občutek,

še lepše pa je, ker lahko vse to prebiram v domačem jeziku. xokx

http://www.lightworker.com/images/flags/flag-slovenia.jpg

Helena

Helena :vio: xsrcx :vio:

... danes sem dobila že novembrsko sporočilo Grupe (ligtworker.com) in govori ravno o tem pojavu (Harmonic Concordance)... mislim, da niti originala še ni na spletu (morda jutri), na prevod pa boste še kakšen dan počakali :inocent: x:Ix ... prav tako sem prejela že tudi Tobiasovo sporočilo (kanaliziranje prav v času H.C.), ki si ga lahko preberete na http://www.crimsoncircle.com - latest...

je vredno prebrati :palec: x^x

:palec: :palec:

Tja tudi hodijo dosti (na tale link, ki si dala na Novice, vidim v administraciji, da je bilo kar veliko klikov ze). x:)x x:)x x:)x

Mateja - saj bomo spedenal sajt, potem pa boste lahko take zadeve imeli na LN straneh, ce boste zeleli. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...