Skoči na vsebino

Kje pa vas čevelj žuli?

pokowc

Recommended Posts

Državni voditelji bi mogli bit filozofi.

To je sicer prvi rekel platon, a jebat ga drugi sem bil pa jaz.... in še vedno naju ne poslušajo.... :)

... pa mislim, da tudi El Nino nekoc nekje...

Mam gor ene stare cokle, ki me v bistvu ne žulijo a so na sredi tko ene dva centimetra pod prsti malo razklane tak da me praskajo, hehe kar prijetno, supergi me tud ne žulijo, rolerji tud ne čevljici, (taki lepi črni) pa so tud žulj-free, tko da predlagam, mal nižjo peto, (čeprav seveda eni tipćki radi vidimo kaj takega na ženskih nogah... sploh ko opaziš da je tvoja prijateljica kar naenkrat višja od tebe, zarad enih petk hehe, ) al pa mal večje čevlje ja, kaj pa češ, jaz mam take lepe nogice, da jih res nebi dajal, v kako ozko reč, (sploh ker od tega nebi zgledu nevem kako lep, plus jao, to bi me žulilo pa bolelo.... brrrr), torej čevlje menat kot je rekel... hm kdo je že to rekel ??? xnckrivx x|nckriv|x kaka ljubljanščina

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...