pokowc 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Kje pa vas Čevelj žuli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 nikjer... svetuje: ZAMENI CHEULE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Mene tudi nikjer ... imam copate obute Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 ..dobra sta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Makaron 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Državni voditelji bi mogli bit filozofi x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 oho, glej ga, to sm tut jest že 1x izjavu, yaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 ... pa mislim, da tudi El Nino nekoc nekje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 tut prav, YA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Mene ponavadi na peti ... Včasih pa tudi po stopalih .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Mene pa vsepovsod čevelj žulji, tudi po glavi in roki . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Državni voditelji bi mogli bit filozofi. To je sicer prvi rekel platon, a jebat ga drugi sem bil pa jaz.... in še vedno naju ne poslušajo.... ... pa mislim, da tudi El Nino nekoc nekje... Mam gor ene stare cokle, ki me v bistvu ne žulijo a so na sredi tko ene dva centimetra pod prsti malo razklane tak da me praskajo, hehe kar prijetno, supergi me tud ne žulijo, rolerji tud ne čevljici, (taki lepi črni) pa so tud žulj-free, tko da predlagam, mal nižjo peto, (čeprav seveda eni tipćki radi vidimo kaj takega na ženskih nogah... sploh ko opaziš da je tvoja prijateljica kar naenkrat višja od tebe, zarad enih petk hehe, ) al pa mal večje čevlje ja, kaj pa češ, jaz mam take lepe nogice, da jih res nebi dajal, v kako ozko reč, (sploh ker od tega nebi zgledu nevem kako lep, plus jao, to bi me žulilo pa bolelo.... brrrr), torej čevlje menat kot je rekel... hm kdo je že to rekel ??? x|nckriv|x kaka ljubljanščina Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Nobody spredi zadi! me nič ne žuli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.