Tina 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Ali je bolečina kaj manjša, če človek doseže, da obsodijo nekoga, ki naj bi bil kriv za smrt oziroma za izgubo ljubljene osebe? Ali je potem vse govorenje o odpuščanju, brepogojni ljubezni, ... res samo govorenje, v resničnem življenju pa tega ni? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Ja, to. To je to.. Tina, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Tina, strinjam se - bolečina ni nič manjša in učitelj trpi, verjetno zelo trpi. Sama ne bi nikoli obdolžila človeka, sem bila pred kratkim v dilemi it v civilno tožbo al ne in sem se odločila da ne, fant ni namerno zaspal za volanom in povzročil nesreče, kajne? Tako, da kdo ve, kdaj bom jaz v podobni situaciji, upam, da nikoli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Šefinaja Marsa; opravičujem se, če sem boldala - po tvojem mnenju nepotrebno. Sem mislila, da so zato te možnosti dane zato, da se jih lahko poslužujemo. Čudno se mi zdi, do mene vedno nastopiš ukazovalno in pokroviteljsko, ko vztrajam pri svojem...ko pa je Kljuka žalil Micka pa si bila modro tiho x!x Pač...verjetno zato, ker ElNina poznaš, mene pa ne oz. te to, da nekdo kontrira ElNinu pač bolj prizadene, kot če uporablja Kljuka nizkotne žaljivke. Dvojna merila x!x Jaz sem udeleženka foruma - če hočeš ali ne (lahko mi sicer z vso pravico prepoveš in se bom pobrala tako hitro kot sem priletela x!x ) vendar sem v tem življenju, v tem poslanstvu v prvi vrsti MATI. Z brezpogojno ljubeznijo do SVOJEGA OTROKA. Ne čutim take ljubezni do tebe Tina, ne do Marse, ne do...in če se vam zgodi ta neseča, bom razumela in mi bo razumljivo...ne bom iskala krivde, ne zadoščenja, bom rekla USODA. Če pa se to zgodi mojemo otroku, otroku, kateremu sem obljubila, da ga bom čuvala in mu stala ob strani, da mu bom dala dihati in spoznavati življenje - pa sem bom vedno vprašala - sem mu res omogočila vse to. Tudi sedaj se to sprašujem....... Tudi na tak način, da se vprašam, sem nepravična, ker vztrajam, da nepoznanemu ne sme vsesti v avto, tudi če ga le-ta povozi???! Vsaka mama vzgaja na svoj način. Vsaka v prepričanju, da dela to na najboljši način. In vsak trud - spoštujem. Ne spoštujem in bogokletno pa se mi zdi, če nekdo pravi; delat tragedijo iz ene smrti je brez veze... . Iz vsake smrti, ki je posledica nepazljivosti, nepozornosti, napake...bi morala biti tragedija, ne pa promil v statistiki. Če pa sem vam kot drugače misleča trn v peti, ker sem pač v prvi vrsti čustven človek, in se vživljam v občutke učitelja in staršev...pa mi je žal. NIKOLI nisem rekla, da je potrebno učitelja kaznovati in ga linčati. Nisem rekla in niti tega ne mislim. Samo razumem starše. In - ne tožijo starši, ampak tožilstvo. ElNina nisem žalila, samo izrazila sem nestrinjanje s tem, da na izgubo otroka lahko gledaš s "filozofske strani". Če pa s takim žuganjem želiš na forumu doseči samo kimanje, nasmihanje in kazanje palcev, strinjanje...pa bo forum izgubil na kvaliteti. Samo tisti forumi, kjer se res krešejo mnenja...ker se spustimo v "besedni dvo- ali večboj" so kvalitetni forumi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Z enim stavkom. Strinjam se s Sanjalico. Na take stvari ne morem gledat filozofsko, kolk stvari bi blo lažjih, če bi jih tko jemali. Pa jih eni ne moremo, smo pač bolj impulzivni, čustveni.Kolkrat me ktera stvar razjezi, užalosti in če bi gledala logično in znala zafilozofirat bi si brez dvoma olajšala lajf.In če bi tko gledala na smrt, na bolezen, na bolečino.. Heeej... piece of cake..Ali na žalost.. tud meni ni dan tak pogled na svet.To je kar se teme tiče... kar se tiče osebnih stvari, kdo koga prefer in to.. po moje Marsa kot kdorkol drug sme/lahko (halo??) pr vsaki temi napisat svoje mnenje, sej če se pa ne strinjamo z njim jo pa skur***o kot bi ktergakol drugega, ki ti na žulj stop.. pa se boste tako zmenile same. Ne razumem tega zakaj bi se mogla vzdržat? Pač pove. In ti Sanjalica poveš svoje in tako dalje.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Pishuka, Sanjalica... tebi se pa ni pametno prevec zoperstavljati.Pa koliko medvrstic v eni sami temi (kaj smo vse obdelali!)...Kaj mi tisto shefico skoz naprej meces?A kot admin ne morem imeti svojega mnenja?Vtaknila pa sem se zato, ker sem tudi sama MATI - vseeno pa stekam El Nina oz. da ima pac tako mnenje kot ga ima.To nima zveze s tem, kdo mi je vsec ali ne in niti ne s tem, kaj si jaz mislim.Da se nisem vtikala - seveda ne - ker sem ignorirala ali pa v resnici ne opazila.Tule pa nisem ignorirala in sem opazila.Samo debatiram. Pusti tukaj Kljuko in Micka - ki s temo tole nimata nobene zveze.Dvojna merila? x!x Zakaj? Ker se vcasih vkljucim v debato in vcasih ne?Da me prizadane, ker kdo kontrira El Ninu?Saj se hecas - a nisi nikoli prebrala nobenega mojega odgovora njemu?Po mojem mnenju nepotrebno boldala?Nisem podajala mnenja o tem, ali je potrebno ali ne - to je tvoja stvar in itak si boldala. Se pravi je vseeno, kaj si jaz mislim.Hotela pa sem ti reci, da z boldanjem ne bos prisilila Nina, da bo gledal na to kot ti - pa ce 100X prebere. To sem mislila.Kaksna merila? Saj nic ne merim, saj nic ne ocenjujem in ne sodim - debatiram - kot ti. Ali si lahko samo ti pristranska? Ali ne smem pritegniti necemu in se vtakniti? Saj to se na forumih pac pocne. Nekdo pove svoje mnenje, nekdo pa potem recimo tudi komentira, kar so komentirali drugi...Tudi se nikakor ne postavljam na katero stran... In s tem mislim, da jaz tudi ne gledam na to tako 'filozofsko', a razumem pa, da on tako gleda.Se dobro, da kdo tako gleda, pravzaprav.Ce bi vsi delovali tudi v kriticnih trenutkih samo s custvi... Bi bilo se vec dolgotrajnih, nikoli koncanih, veskakor pa ne odresujocih sodnih procesov oz. tozb. El Nino ni nic slabega mislil, se manj naredil - nekaj se je zgodilo in on se o tem pogovarja. Kot mi vsi.Da ne bi zdaj name ali na El Nina ves tale 'materinski srd' bil zlit. Poleg tega pa me je 'strah' tako zagnane in silovite materinske ljubezni... Nisem za reagiranje s custvi - vsec mi je v vsaki situaciji ohranjat trezno glavo in menim, da otroku s tem bolj koristim, kot pa s presilovito materinsko ljubeznijo. Sicer pa - otroka vprasajte - otrok BI odpustil.Ce bi bil ta se ziv, pa bi najbrz tudi.Morda zdaj iz oblakov gleda in joka zaradi ucitelja in sepeta mami: ne, mama, prosim te, pusti ga, sam sem kriv, sam sem rinil, pa me je opozoril...Ne govorim, da je bilo tako - a lahko BI bilo tako....Otrok - ce kje tole gleda in spremlja, pac - 'njegov duh' - prepricana sem, da NE ZELI tozbe za ucitelja...Mamo pa bi imel se rajsi in bi nanjo bil se bolj ponosen, ce bi bila zmozna toliksne ljubezni, da bi lahko tudi odpuscala. Tudi 'ucitelji' imajo otroke. Kaj pa oni?To je tragedija za vse. Pristranska pa si ravno ti, Sanjalica - ker te ljudi poznas.Ali ni to celo pravzaprav hinavsko?Tule tako socustvujes, na one druge probleme, ko crkava tisoce otrok, pa ti gledas filozofsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 No pa še jaz, da pristavim svoj piskarček. Strinjam se z El Ninom, kot sem že prej napisala, sem mati in odpuščam,hudo mi je ob tragedijah, ne bi pa prenesla kot mati, da se moji mali kaj zgodi, ampak to je življenje, in razumem Sanjalico, ko se kot mati ne strinja z El ninom o brezpogojni ljubezni, ker tu sem na žalost tudi jaz še vedno sebična,oziroma pove svoje mnenje, kakršnjega ima, kar je dobrodošlo, ker najslabše so negativne vibracije, medtem ko nekdo kima in potrjuje, se ne strinja al z mano al pa z Marso in razumem Marso, da je tudi povedala svoje mnenje, saj je isto človek, mar ne? občutek imam da vendar drug ob drugem dozorevamo. Sicer pa marsa, kot sem že v V.dnevniku napisala, tvoja tedenska napoved se uresničuje, mam občutek, pa ne samo na forumu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Vsa slovesa v življenju so težka, prekinitve vez, ločitve verjetno še najbolj smrti, ker so dokončno slovo tule dol. Tudi jaz bi se težko sprijaznila z izgubo najbližjih, ker so otroci še v proizvodnji , si konkretno izgube otroka ne morem tako dobro predstavljati kot ve, matere. Ampak jaz verjamem, da ima zares vsakdo eno nalogo v tem življenju in ko je čas, gre po novo oblekco gor in se pojavi z novo nalogo. Žalujemo v bistvu za tem, za kar smo mi prikrajšani, oseba ki se je poslovila, je svojo nalogo tu opravila. Kaznovati odgovorno osebo ali ne... če bi bila jaz odgovorna oseba bi bila že itak ta nesreča ogroooomno breme, če bi bila še karkoli obsojena bi mi bilo po mojem vseeno. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 JanjaK a so kje kakšne zastavce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 http://www.ludism.org/posrev/flag.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 bla bla bla bla bla de mi je videt,che en fenta vashga ljublhjenchkakolk ODPUSHCHANJA BO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Na izbiro imaš da to zadevo sprejmeš takšno kot je ali pa do konec življenja izbereš sovraštvo do nekoga, bi se ti za drugo varianto odločil? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Upam, Aakhut, da bi kdo do mene imel odpuščanje, če bi kakšno nepravilno potezo naredila in mislim, da bi sama sebi dovolj veliko kazen naložila in ta bi me spremljala skoz.Janjak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 bla bla bla bla bla de mi je videt,che en fenta vashga ljublhjenchkakolk ODPUSHCHANJA BO Saj... Ocitno nic kaj prevec. ... Ti tudi nisi glih za odpuscanje, a ne, Aakhut?Pajade - zob za zob, treba se mascevat pa gonit ta zacarani nezdravi krog - poguben za vse...Samo ne mi lapat potem o Bogu in o vsem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 bemti....bl k se trudim slabshe je....ma ste zhe skor use teme zapackale s svojo cmeravostjo pa vesoljno ljubeznijo.... :xx!: hoche zhur Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Kolkor pa jaz stekam, pa ne kenjam okoli jaz s cmeravostjo, pac pa ti.O mojih custvih ti pojma nimas, pac pa je tvojih ves forum poln.Mislis, da ne znamo brati med vrsticami?In mislis, da je cmeravost vedno tudi cmerava? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 .....hehe.....skor zhe ratal.... ...... objokano-cmeravsto-(pokenjan? ...prevod prosim)... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Zdej bo pa imel žur, ane marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hmmm....otozhna.....kako zhe gre ono?.....aja:NOMEN EST OMEN Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Zakaj? A ti ni všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 valda....jako optimistichen nik Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 zlo žalostno ej aakhut, pa ti veš kje je Boč? sem slišala, da si omejen na ljubljansko območje Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 ahhhh....sancta simplicita.....vem kje je BOCH 665 -ou pa 3/4 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Aja ti misliš na otožno, jaz sem pa razmišljala kaj je z mojim imenom narobe da ga moram zamenjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 a vish...zhe tazadn tvoj "smajli" k ni smajli pove vse... 665 -ou pa 3/4... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.