Skoči na vsebino

Nesreča na Boču

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
:vragec:

bla bla bla bla bla

de mi je videt,

che en fenta vashga ljublhjenchka

kolk ODPUSHCHANJA BO

:vragec:  x:)x  x;)x

Natanko to sem želela zbuditi v vas; da razmišljamo in poskušamo razumeti starše, ker reagirajo tako, kot reagirajo.

Ker vsi delujete tako širokosrčni...

Sedaj - v tem trenutku sem prepričana, da bi ne tožila nikogar, če bi se zgodilo meni-mojim. VENDAR...NISEM V TEJ SITUACIJI. NE VEM. REKLA SEM, V TRAGEDIJI POSTANEMO DRUGAČNI...

In ta učitelj...ne more pogledati staršem v oči, starši ne morejo pogledati učitelju v oči...ne zmorejo.

Razumem jih. Obojne...

Sama priznavam da ne vem, če dobro vzgajam otroke.

Blagor tistim, ki ste na stopnici, da se zavedate, da je vaša vzgoja najboljša.

Sem le novinka v tem poslu...in se trudim...te dni že 17 let....

In ker je ta moja velika ljubezen do otrok naletela na forumu na vprašaj, če je to le dobro, naj povem, da sem ponosna...da sem sposobna v sebi čutiti tako ljubezen in da so moji otroci sposobni to ljubezen tudi vračati.

Naj mi vesolje dovoli še dolgo občutiti to!

Deli na socialnih omrežjih

O izgubi otroka. Ker sem v prvi vrsti - MATI.

In ti lahko filozofiraš do onemoglosti...ko boš držal SVOJEGA OTROKA v rokah...potem se vsedi pred svoj post, ga preberi in mi povej... delat tragedijo iz ene smrti je brez veze, ko so miljoni ob tem statistika da še vedno tako misliš in čutiš  

First of, ja če bi bil moj, bi veliko težje ne čutil kaj dosti, seveda, ne, jaz povem moje ideale.... nikoli ne bom mati, lahko bom oče... kot oče bi seveda bil žalosten ob izkubi otroka, ampak težil bi k temu da bi sprejel stvar tako kot sem napisal, ....

Poleg tega ima on se to mladostnisko 'krutost' - ne misli tocno tako, s tako tezho, kot je tole tu napisano...

Sovražim to da včasih znajo drugi ljudje izražat moje lastne misli bolje kot jaz sam... res se mal nerodno izražam, sam kdor ma talent videt skozi ve da mislim dobro... ampak vseeno je prav da to povejo.... hja, najbrž se zdaj ne spodobi da branim Marso, ker bi seveda to spet dajalo mlin na veter... lej tukaj nas je nekaj ki mamo tako mnenje nekaj ki jih ima drugo mnenje, dvomim da tu Marsa nastopa kot Urednik, temveč kot navadna oseba, s svojim mnenjem, ker ima tako mnenje kot jaz (al pa vsaj podobno) jo zelo lahko razumem v tem pogledu, razumem pa tudi tebe sanjalica,

ElNina nisem žalila, samo izrazila sem nestrinjanje s tem, da na izgubo otroka lahko gledaš s "filozofske strani".
vem da česa takega nikoli nisi poskušala, vsaj jaz nisem zaznal, lej, jaz se trudim, prepričat ljudi v to kar mislim sam da je prav in koristno, če imajo drugačno mnenje to sicer spoštujem, a če dvomim v pravilnost in smiselnost, ....

Da me prizadane, ker kdo kontrira El Ninu?

Saj se hecas - a nisi nikoli prebrala nobenega mojega odgovora njemu?

Mislim hehe celo da mi večkrat kontriraš kot kdorkoli drugi... hehe,

boldanjem ne bos prisilila Nina, da bo gledal na to kot ti - pa ce 100X prebere
:palec:

Sicer pa pomislim da včasih je kaka moja tudi korak preveč, redkokdo jo razume kot jo mislim, vprašanje če jo mislim prav, in četudi jo mislim prav in kdo razume, še vedno večina misli drugače..., sprašujem se če je smiselno sploh it kontra sistemu, mislit s svojo glavo, in to javno povedat. Takoj zanetim tle prepire, res sanjalica, razumem tvojo materinsko ljubezen, spoštujem na nek način, po drugi strani pa v isti sapi bom trdil da ljubezen ki vodi v maščevanje ne more biti brezpogojna ljubezen, ker to pač ni to, ja, nekoga ljubiš (pa naj bo to otrok ali partner), ravnaš malo drugače, kot pa da greš ga pol po smrti še dvajset let vlačit po sodiščih in to.... ja predstavljaj si kakšne posledice ima to, globke, travmatične, lej če sem jaz sposoben pustit nekoga ki je umru in ga pač prebolet al kako bi se temu reklo, sprejet za nekaj naravnega ni problemov, morda me kdo postrani pogleda ala lej ga nič ni žalosten pa mu je otrok umru, ampak jaz bom naprej še vedno kul človek, imam pa izkušnje z babico ki je doživela izgubo sina, in je še zdaj (kake 10 let) čist uničena duševno, zaradi te izgube, izmozgana in to, skregana z vsemi, sosedi, idealizira svojega sina in to... lej to ni zdravo, je pa definitvno najmočnejša materinska ljubezen, kar sem jih srečal, sicer pa kot je predlagala dam Marsa, a si otrok želi da sedaj preganjajo učitelja, čist konkretno se lohk zgodi da zdaj na tisti šoli nihče ne bo več hodil na izlete, to je šele tragedija... zame je bolj sočuten človek tisti ki lahko isto čuti do miljonov, kot pa tisti ki lahko nevem kaj čuti le do ene par oseb. pa čeprav več, dopuščam pa drugačna mnenja, ja sanjalica lahko čutiš kot čutiš ti zate je morda celo to edino prav, ampak v moji glavi, mojem svetu je to napačno, in vidim da to nekako globoko v sebi le spoštuješ kot nekaj drugačnega ne pa kot nekaj slabega.....

Hja upam da sem zdaj pogasil kaj tale požar ki sem ga zanetil... mislim ej ka sem si sploh mislil it pisat, tako ostro mnenje, med ljudi kjer so čustva vmes. Najbrž se to nebi zgodilo če bi ohranil svoje mnenje, ja klinc je to, zadnje čase, enim ni všeč da se ukvrajam z astrologijo, enim ni všeč, da zadanem kaj s tarotom, enim blazno ni všeč če pometem čustva proč s smrti... Lekcija zame, "Bodi tiho če veš da bodo besede naredile več škode kot koristi..."

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica
res sanjalica, razumem tvojo materinsko ljubezen, spoštujem na nek način, po drugi strani pa v isti sapi bom trdil da ljubezen ki vodi v maščevanje ne more biti brezpogojna ljubezen, ker to pač ni to, ja, nekoga ljubiš (pa naj bo to otrok ali partner), ravnaš malo drugače, kot pa da greš ga pol po smrti še dvajset let vlačit po sodiščih in to....

Najdi mi stavek, kjer sem bila jaz za maščevanje x!x x?x , prosim.

In maščevanje koga????

Da bosta mama in oče morala( x!x ) na sodišče, poslušati, podoživljati...obujati...grozljivo se mi zdi, ne pa, da bi bila na tisti strani x!x

Tudi če je otrok mrtev...je ta otrok moj otrok...in še posebno takrat - ko je vse, kar bi lahko storila začasa njegovega življenja mimo...takrat pustimo mrtvim mir in spokoj...in se soočimo s sabo.

Ker zgleda, da sem res neumna x!x , sklerotična x!x ......

Tudi če je otrok mrtev...je ta otrok moj otrok...in še posebno takrat - ko je vse, kar bi lahko storila začasa njegovega življenja mimo...takrat pustimo mrtvim mir in spokoj...in se soočimo s sabo.

:C: :vio: :palec:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...