Skoči na vsebino

Naj bodo želje prave in dobre

Melian

Recommended Posts

Prvič sem tukaj, kar "padla sem " na to stran in takoj v "zlato ribico", zato sumim, da to ni naključje, kajti ravno v taki situaciji sem, da bi mi kakšna zlata ribica za izpolnitev želja prišla še kako prav...

Torej vse vas, ki ste tukaj, lepo prosim, držite malo pesti zame...

Da mi sodelavka v službi preneha metati polena pod noge, ker se mi zdi, da sem že na meji izdržljivosti (nočem pa negativno odreagirati) ali pa naj mi "kapne", kaj naj storim, da se situacija dobro razreši.

In želim tudi vsem vam - bodite zdravi in zadovoljni

Se še beremo

Hvala

x:)x

Melian

Deli na socialnih omrežjih

Melian - zivjo in dobrodosla! x:)x :palec:

Najbrz ze ni nakljucje, ce si priletela sem in zdaj, ko si v takem obdobju.

Kot kaze, imas dober odnos in s tem si ze sadis 'pozitivne pridelke' (ali pa vsaj ze pripravljas 'zemljo' za novo rast oz. nov cikel).

"Vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj". :palec:

Srecno! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsem HVALA, res se prijazno trudite, da bi pomagali zlati ribici... xDDx

Trenutno še nisem v stanju ravnati prav prijazno in nositi rožce...

Največ, kar mi uspeva, je to, da nekako krmarim iz dneva v dan v dokaj vljudni komunikaciji, za kaj več pa se mi zdi, da bi bilo v tej fazi precej prisiljeno in nenaravno in bi se sama sebi zdela hinavka.

V srcu vem, da ne gojim niti sovraštva niti česa drugega negativnega do sodelavke, pravzaprav sem tako ravnodušna do nje, da to kar težko opišem (in meni se že to zdi dosti hudo, ker sem navajena, da imam ljudi RADA - in tudi njo sem imela, dokler me ni z vso silo pohodila).

Želim si, da bi se vzdušje med nama spremenilo, vendar pa ne želim nobenega pregovarjanja več... Ne zdi se mi vredno, da bi merila moči z njo, ker sem uvidela, kako neverjetno je v duši pokvarjena, da je kot iz drugega sveta in nočem imeti kaj več opravka z njo kot je najnujnejše za delo...

Pa nimam sebe za angela, ne mislit, daleč od tega, ampak takih podlosti kot sem jih deležna od nje, so sposobni le redki ljudje. :xx!:

Včeraj sem ji ob enem njenih izpadov lepo rekla, naj kar izvoli in me še malo bolj pohodi in lomi polena na meni, če ji je toliko do tega... ker da mi je to figo mar... in rekla sem, da vem, da je vsaka moja pritožba nadrejenim vnaprej obsojena na neuspeh, zato ji vnaprej predajam vladarsko žezlo... Moje mirne izjave so ji malo vzele sapo, je bil nato mir (in je še, tako da vsaj delam lahko nemoteno)...

Bomo videli, kaj bo naprej. Vsekakor se mi zdi, da če ji na nek način ne dovolim, da me prizadene s svojim odnosom, ji bom vzela veselje, sebi pa prihranila kak živček ali dva.

Hvala vsem in mirno noč vam želim

x:)x

Melian

Melian, kar si napisala v zadnjem odstavku, potrjuje misel Eleanor Roosevelt: "Nihče nas ne more prizadeti, če sami tega ne dovolimo".

Na dobri poti si in uspeh ne bo izostal.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

• 5 months later...

Sam se mi zdi, da če verjamemo v svoje želje in če so te jasne, da res točno vemo, kaj hočemo, da si jih lahko naslikamo pred očmi, potem se uresničijo. Saj se mi zdi, da je na to temo napisanih dosti knjig, to imenujejo avtosugestija. Nekaj si tako želiš, si recimo ponavljaš, suha sem, suha sem in začneš delovat v taki smeri, da res shujšaš x:Dx

No, kaj tako radikalnega mi še ni ratalo. Sem pa danes zjutraj doživela nekaj čudovitega. Včeraj zvečer sem si naravnala budilko na 8.00, ampak sem za foro zvečer hotela naravnat svojo "notranjo uro", da bi se zbudila ob 7.50- v živo sem si predstavljala, kako se zbudim, pogledam na uro in vidim 7.50-točno to se je zgodilo. Bila sem navdušena. Danes bom spet poskusla, pa bom javla, kako je ratalo, če ni blo tole samo naključje.

Čedalje bolj ugotavljam, kako lahko sami vplivamo na svojo "usodo", kako smo v bistvu vsi nekakšni čarovniki. Po moje ne obstaja neuresničljiva želja.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...