Skoči na vsebino

Drugačni otroci

astra

Recommended Posts

Saj to je to - mislim, da je Jan s svojim stavkom A drugacni so pa vsi enaki? - povedal bistvo.

To je to.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pusti Aakhuta - pac, provocira - itak pa najbrz sploh ni niti malo nate letelo tole, niti morda na nikogar... Samo malo je zleht vcasih....

aja, in kaj se naredi ,da so vibracije tko položene v nekem humanem in ne www posiljevalskem značaju?

Marsa ,če maš moč jo uporabi ,ne pa ,da laziš kt ena pahuljica sem in tja. Sej vem, da maš delo in to Odgovorno .

Pusti Aakhuta - pac, provocira - itak pa najbrz sploh ni niti malo nate letelo tole, niti morda na nikogar... Samo malo je zleht vcasih....

aja, in kaj se naredi ,da so vibracije tko položene v nekem humanem in ne www posiljevalskem značaju?

Marsa ,če maš moč jo uporabi ,ne pa ,da laziš kt ena pahuljica sem in tja. Sej vem, da maš delo in to Odgovorno .

Poki... svojo moc se kar uporabljam, ne bi je pa hotela izkoriscati... Moram uporabljati tudi modrost, ohranjati svoje zivce... in podobno.

Poleg tega pa je vcasih strategija ignoriranje ne samo najpametnejsa pac pa tudi najbolj ucinkovita.

Ker forumi so javna zadeva in vsak lahko zal kraca, kar zeli. No, bolj ali manj.

Ne bi rada bila policist in nadzornik.

Ce takole pomislim, Poki - mislim, da mi kar dobro ratuje in da sem s tem zaenkrat se kar handy.

Odvisno je tudi, kaksno strategijo imas...

Motijo me uredniki, ki se nenehno vtikajo (sem kje kdaj ze zdavnaj opazila kaksnega takega, tako da vem)...

To je pa sicer tudi izfuravanje moci, ces - ker imas pac moznosti.

Pa kenslanje komentarjev etc... Jaz to cimmanj pocnem - ker pocasi se lahko zgodi, da potem ze kar sam presojas, pa meces ven, to pa ni gud... Lahko postanes pristranski - na vsak nacin pa ti bodo to ocitali.

Meni ni nihce res zoprn.

Ce kdo kdaj uleti s kaksnimi forami negativnimi, itak zacutim to vibracijo pa praviloma ne padam (vec) na finto in se ne vtikam...

Vcasih me mnenje koga uzalosti, iritira ipd...

A vseeno ne sklenem celote po tem enem delcku...

Mislim, da nikakor nisem kot 'pahuljica, ki lazi sem in tja'..

Tudi morje valovi zdaj v eno, zdaj v drugo smer...

Voda pa pac sem in bom ostala - v tem je moj catch, moj car in moja moc. x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj je kul, Poki - thanx, si mi dal priloznost, da o tem razmislim in sem tole ugotovila pac.. Kok da sem kul, pravzaprav.

x:o)x x;)x x:px :vragec: x:)x

Ampak res - ne maram pokroviteljstva pa skoz dajat vedet, da kao lahko nekaj zdaj jaz.

Saj sem necimrna, egocentricna, JAZ, JAZ, JAZ (kot Oven ali recimo Nino x:Dx)... a vseeno... ne bi hotla komandirat prevec.

Najbrz je tako, da moram biti tocno taka kot sem. x:)x

x:Xx x:)x x;)x

Picasso

:vragec:

klele ochitno kar nekaj bivshih

DRUGACHNIH OTROK.... x:Dx

astra

pokowc

mick

litlm

zirosi

aquarius

marsa

nataly

bobnar

volk(IĆ)

aakhut(IĆ?)

etc....

665 :vragec: pa pou se xegox na vashe xracx ..... x:Dx x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sicer pa je bil danes pogreb za Dr. TIVADAR-jevo....

gospa je ogrono naredila za otroke...posebej za oni zavod na IG-u...in

mladinsko okrevalishche na rakitni

pogreb minil v absolutni tishini...brez govorou, brez zahvaljevanja....kakih 2 000 ljudi...

aakhut

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Saj so popolnoma drugačni lahko tudi zelo inteligentni in nas na določenih področjih prekašajo.

Danes, ko želimo od otrok to, da se čimprej prilagodijo storilnosntemu šolskemu sistemu, pa nadalje še takšnemu življenju, je čedalje več "drugačnih" otrok, pa tudi odraslih!

MucaMaca :palec: :palec: :palec:

Tudi "pedagoški" delavci so naravnani storilnostno in ne marajo "drugačnih" otrok, ker bi morali z njimi več delat, pa še večina jim ni dorasla (imajo pomanjkljivo izobrazbo v tej smeri).

Poleg tega pa mislim tole: dokler bo šolski sistem naravnan tako, da bodo pri otrocih iskali NEznanje namesto ZNANJA se bo stvar slabšala. Vendar pa jih bodo vsi "drugačni" otroci prisilili prej ali slej, da bodo to spremenili in začeli iskati znanje in da jih bodo začeli učiti znanja, ki jih bodo lahko v življenju tudi UPORABILI.

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Poleg tega pa mislim tole: dokler bo šolski sistem naravnan tako, da bodo pri otrocih iskali NEznanje namesto ZNANJA se bo stvar slabšala. Vendar pa jih bodo vsi "drugačni" otroci prisilili prej ali slej, da bodo to spremenili in začeli iskati znanje in da jih bodo začeli učiti znanja, ki jih bodo lahko v življenju tudi UPORABILI.

x8Dx :palec:

sistem je sistem in je kakršen pač je, v sistemu so pa vedno le ljudje in za kar je eden občutljiv bo drugi zanemaril in tako je žal tudi v šolah. Ko se bo spremenila miselnost lahko upamo, da bo boljše za vse.

aakhut verjetno ni mislil nič posebnega s temi slikicami, sama mislim, da jih je kje našel in jih preprosto dal v promet.

Punce borite se še naprej pa vso srečo!

solea....te slikce cem dal Z NAMENOM....

materam, ki med nosechnostjo pijejo in kadijo, bi morali preprosto otroke vzet.....to je chista in absolutna neodgovornost zhenske in bodoche matere...taka si ne zasluzhi imeti otroka...potem se pa kle neki razburja, pa od drzhave hoche neke privilegije....sama ga je takega naredila, sama naj se z njim ukvarja....

sicer bi pa morali shizofrenike sterilizirati....

666

hehe

zakaj so (hmmm....smo...enkat je **** napisala de sm jst tut) bl simpatichni od nedrugachnih?

smrdljivkin je mnogo bolj simpatichen od smrdljivke...(verjetn de zato k je NORMALNA x:Dx )

666

Aakhut

mislim, da jo je odprla zato, ker je dobra mati in jo zanima še mnenje drugih, ker več glav več ve... še vedno...

prepričana sem, da je ni odprla zato, da bi jo ti imel priliko žalit...

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...