aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 pa mal obrekljive poste nazaj preber.... 666 :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 Aakhut...saj bi se lahko šla v tvojem stilu...in vprašala...kaj pa je TVOJA mama počela...ko je tebe nosila...pa se mi ne ljubi... Mi je pa v zadovoljstvo...ko se spomnim nate...ki si bil tolk perspektiven otrok...pa takooooo pameten...pa imaš v bistvu končano osnovno šolo..in nič več...tako kot moj Jan...s tem, da je pred Janom še celo življenje...zate pa je pr tvojih letih...že mal pozno...Nada, da se ne boš trudila...in iskala...kje in kako sem žalila AAkhuta...in ga obrekovala... :xx!: AAkhut..kolikor jaz vem..je tvoja mama ena krasna ženska..ki te ima zelo rada...in jo zate zelo skrbi.In bodi prepričan...da bi jo bilo v dno duše sram...če bi videla, kaj pišeš na forum...kakšen image...si si zadnje čase ustvaril tukaj..In še..ali je ...povedati resnico...obrekovanje Če lažeš...pač moraš računati tudi s tem...da bo enkrat..resnica prišla na dan.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 o, hvala vsem ! Si mislite kakšen užitek je gledati takole napredujočega otroka in spremljati njegove vragolije...Že prej je imel neobičajno razvit smisel za humor.. sedaj pa sploh! Sicer pa se včasih res vprašam, v čem je meja drugačnosti. Saj so popolnoma drugačni lahko tudi zelo inteligentni in nas na določenih področjih prekašajo. Danes, ko želimo od otrok to, da se čimprej prilagodijo storilnosntemu šolskemu sistemu, pa nadalje še takšnemu življenju, je čedalje več "drugačnih" otrok, pa tudi odraslih! MucaMaca xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 aakhut praviš, da si dal namenoma slike gor - jst sm pa misla, da nihče ne more na tak način provocirat na tako občutljivo temo. a veš, da lahko gre kaj narobe pri porodu, tud če je vsa nosečnost potekala bp sicer pa mislim, da bi blo fajn, da se neha obrekovanje in da premislimo, kaj se da še nardit za otroka. Materam pa vsa čast, ker se borijo ne glede na okolico. Astra, poglej svojo ikono in jaz sem sigurna, da si taka svetla točka tudi za svojega otroka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 bljak...astra se spet utika v moje poste... 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 V KOLIKO se jih ti vtikaš,pa te nihče NE PROSI x!x x!x x!x Prosim,ne norčuj se z takšnih stvari,ker ne vem,kaj hočeš s tem doseči S tem kažeš samo pravi obraz,marsikdo bi kaj podebatiral s teboj,pa če imaš včasih takšne neprimerne. Res škoda,da so že mnogi,premnogi odšli zaradi tebe iz tega LNF in se verjetno nikoli več ne bodo vrnili,ali pa si velikokrat vzamejo kakšen post zaradi tebe. Torej "človek,je dober SAMO toliko,kot misli,da je" x!x (M.T.MOORE) Res,prosim te,da se v takšnih temah vzdržiš komentarjev! Vzemi tole za dobronamerno,pa lepe praznike ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 opala....kdo je pa odshel zaradi mene?tole pa morsh mal podrobneje pojasnit... 666 nesramnosti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Kdo kaj,tistih ,ki ni več,pa si dregal v njih.....saj veš rek,pametnejši popušča,pa takšen verjetno tudi rajši oddide. Pa kaj si ti sam na svetu,da takole komentiraš;verjamem pa,da drugače premišljuješ v življenju. Tudi verjamem,da si dober človek,ampak tule res ni primerno mesto za norčevanje.Saj se ne mislim prepirati,ker ti je ja tako težko priti do živega,pa saj niti nimam toliko časa in volje. Upam,da razumeš,kaj sem ti napisal,nisem pa mislil s tem pametovati ali kaj podobnega. Lahko noč z lepimi mislimi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 jebiga...pach nism tko JOKAVO PAMETN kokr ti...ti ostan jokau,jst bom pa she naprej po vseh svojih zmozhnostih nesramen in zloben 666 nesramnosti za bo(D)riska Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Kdor se potrudi,ga vedno čaka velik čudež in čudovit zaklad,zanje so nebeška vrata vedno odprta x!x I.B.SINGER Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 -ki smo bolj pristashi pekla....boljsha druzhba, manj solzavosti...... 666 nesramnosti za bo(D)riska Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 borism Aakhut :xx!: ... vse ima svoje meje, razen tebe... ampak prej ali slej se bo našel nekdo ali nekaj, ki ti jih bo postavil Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 kaj mu pa hochem?nich...jaz ne berem "njegovih" modrosti...che ga motjo moji posti, jih pa naj preskochi... NIMAM NICH PROTI BO(D)RISKU....NICH UCHINKOVITEGA ostaja nesramen ino zloben Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 ..ja, dober dan vsem skupaj.. sicer sem redna bralka LNF , malo manj pa pišem...ker večino svojega časa (razen službein doma posvečam svojemu sončku), grem takrat, ko sem v službi na LNF in preberem kakšno vročo...kar je pa tale resnično bila... ..dovolj o tem...imam eno prošnjo glede na temo, ki je odprta..nedolgo tega sem bila skupaj s prijateljico ki se nisva videle pol leta...in v tem času se ji je življenje obrnilo na glavo..imela je sina v komi in je še vedno hudo "bolan" če se lahko tako izrazim..ker bi ji srčno rada pomagala prebiram vse podobne teme in zbiram informacije okrog sebe, tako sem tudi prišla do "MucaMace" in "Astre". Nekje sem zasledila napisano, da je MucaMaca zapisala svoje izkušnje 4 letnega sina na dnevnikuLNF vendar nisem tega nikjer zasledila...Mi lahko prosim kdo pove kje je to napisano (številka dnevnika) ali se mi MucaMaca oglasi prosim, če to slučajno prebiraš...? ..tako pa sem spravila skupaj po dolgih mesecih odsotnosti še eno objavo... lep deževen dan ...ali kakorkoli ga že doživlajte vam želi AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Aya zivjo! Fino, ko se oglasis sem in tja.Bom sla potem malo pobrskat tudi sama, ne dvomim pa, da bo MucaMaca tole tako videla, kot tudi komentirala.Vse fino se naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 AYA, MucaMaca je svojega sina peljala k Stephenu Turoffu - o njem smo razpravljali tukaj!Vesoljni dnevnik LNF, kjer MucaMaca to opiše, pa je tukaj . Lahko še napišeš kakšno osebno sporočilo komu .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Rachek, hvala.... že veselo prebiram in listam.. AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ni problema! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 rachek, ko si že tko prijazn a bi mi lahk zaupal kje dobite vsi tko luštne ikonce za objavo :o jaz bi tudi mela eno tako lepo slikco.... pozdravček, AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.