borism 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 Več kot jemo, več moramo prebavljati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Včeraj sem pojedel zelo veliko graha, tako, da sem moral pošpejat sem , kaj to pomeni....bo menda kar držalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Zelenjavna psihologija:/raziskovanja dr.Kurijama/ Značajske lastnosti in ljubezenske sposobnosti ljudi,ki najraje jejo:V oklepajih so moja nekatera mnenja,naj vas ne zavedejo!! Jabolka:Moški-v ljubezni kar se da previden,Ženska-je dobra zakonska žena. Pomaranče:On-vesten,ko zagrize ne spusti kar tako,Ona-dobra gospodinja,ampak z seboj ni zmeraj zadovoljna. Banane:On-strasten,z mnogo čustvi,potrpežljiv,odločen(kaj sem res tak,no banane obožujem),Ona-ljubezensko predana. Hruške:On-premišljen,zato ga je težko navdušiti,Ona-podrejena oseba. Fižol:On-samotar(potem lunatki ne jedo radi tega,vsaj tisti aktivni ne),Ona-smisel za družino,sicer zadržana in prijazna. Grah:On-ve kaj hoče,vsepovsod,Ona-interes za muziko,kar ji je všeč,se preda z vsem(čustveno in telesno). Jagode:On-aktivist,ki se nervira,dosegel bi več z umirjenostjo,Ona-spogledljivka,ki se igra z ogenjčkom,ampak je njena lastnost zvestoba(no oboževalke jagod,previdno torej). Lešniki:On-slepec v ljubezni,ampak zna zaslužiti na materialnem področju(vse ne moreš imeti izgleda?),Ona-ženske,če ste osamljene,jih sigurno obožujete,kajti sreče v zakonu ne obeta. Kumare:On-hitro navezuje stike,povsod priljubljen(zdaj pa razumem moške,kljub občutkom,da jim gre gor),Ona-dejavne poslovne ženske,pa še kritične povrhu,sreče v ljubezni malo manj. Korenje:On-strasten ljubimec,ampak ga žene rade prevarajo(ubogi zajček,pa pravijo,da je korenje zdravo,aja tisto je za oči),Ona-kar naprej nekaj sprašuje,ampak umirjena,odločna. Krompir:On-strasten,obziren v ljubezni;živčen je tisti,če ga ne mara,pa še prej bo umrl(moški,ki ga ne obožujete,še ni prepozno),Ona-optimistična,prijazna,skorja idealna žena,če ga pa ne mara:nesrečna,hladna,pa še nedružabna povrhu(ojoj,zdaj se bom pa bal/izogibal takšnih,ki ne jejo krompirja). Češnje:On-občutljivo nepotrpežljiv,Ona-zvesta le enemu,če bo nepremišljen pa bo še tega izgubila. Zelje:On-resen in zanesljiv,ki drži besedo(tole je pa kar res),Ona-neprijazno odklonilna,posebej do prijateljic,ne navduši se zlahka. Leča:On-zaprt v sebe,še posebej se boji žensk,(pa res ne vem kaj je ta zelenjava?)Ona-plašna,preveč skrbi po nepotrebnem. Breskve:On-burno čustveno življenje,če je slep v strasti mu lahko celo škoduje,Ona-uveljavitev svoje volje,pričakuje partnerjevo prilagajanje. Slive:On-praktik,ljubezensko igriv,nekaterim ženskam je to všeč,Ona-uspešna privatno kot poklicno. Rabarbara:On-ni kaj preveč ljubezenskega ognja v njem,raje ima službo in hobije,Ona-vse naj(zdaj se bodo zagnale ženske):dobra gospodinja,zvesta,kot ljubica v redu in seveda tudi kot zakonska družica. Solata:On-delavec,ljubezensko stabilen in univerzalen,Ona-ohranja hladno glavo(ne s tušem!),preveč kritična. Zelena:On-Casanova,redko zvest,nemiren,Ona-v dvomih in strahovih,žalostna duša(potem pa dol iz jedilnika?). Beluši:On-idealen ljubezenski partner,hoče osrečiti tudi partnerko,Ona-neizmerna energija,kot da bi zanalašč iskal težave. Špinača:On-redko izgubi glavo pri ljubezenskih zadevah(a je bil res Popaj takšen?),Ona-poslušna ljubezenska žena,včasih kakšna ljubezenska težava prisotna. Paradižnik:On-dobrodušen,pomagati je pripravljen,močne volje,včasih se loti nalog,ki jim ni kos(še dobro,da je bilo letos dosti paradižnika),Ona-trdoglava,nestrpna,notranje nemirna…(torej zato ženske rade moške pošiljate v trgovino). Čebule:On-družaben in se prilagaja,včasih površen,neodkrit,neurejen(zdaj pa razumem ženske,ni to potem samo zaradi zadah,potem pa že imajo prav),Ona-vesela,ustrežljiva,talent za umetnost,ampak ni pa modra,mogoče malce nestanovitna(ženske pa lahko,to pa ne,oba naj jo jesta ali pa nobeden vsaj v mladosti). Tole sem prebral v knjigi o človeških značajih(avtor J.B.Delacour)in vem,da bom sedaj bolj opazoval osebe okoli sebe,torej še kakšno spoznanje več…Upam,da se boste našli nekje vmes?! Lp,Borism Kaj pa vem, če drži, menda pri češnjah že ne, ker sem si jih včeraj tolk nazobal, da adijo do naslednjega leta, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 sem si jih včeraj tolk nazobal, da adijo do naslednjega leta hj, dai jih zamrznit...pozneje v yimskem času naredi kompon al marmelado! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 iz spiska bi izbrala breskve, jagode in paradižnik. pa tudi lečo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...aira, fer do konca, kot običajno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 iz spiska bi izbrala breskve, jagode in paradižnik. pa tudi lečo....Pa bi isto napisala Aira, če ne bi videla spiska Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 sej res zdej ko sem pozabu spisek... Peteršilj Jagode Breskve Češnje kdaj mi zapaše kako jabolko,hm kaj še sploh obstaja,solata, njumi, vsemogoče začimbice,malo grozdja ampak res na easy,korenje, mi je všeč,rdeča pesa,paprike, ampak to je pa to... banan skor ne prenašam, sem jih probu nekaj jest, ampak vsakič mi dosadijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 dodala bi še melone in ananas + grozdje pistacije in kuhana koruza kruli v želodčku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 točno lešniki, slive, hehe ja pismu k človek zmeraj kaj pozabi če pa prebereš na seznamu pa se takoj spomniš... hnoja si ne upam it pogledat kaj piše na seznamu za moje sadje a si kdo upa namest mene? pa prosim nežno napoved.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 nežna napoved pravi, da nimaš problemov na materialnem področju in da si ljubezniv in se rad mal igraš po zelenjvni psihologiji bi bila pa js danes..............mineštra Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ona-poslušna ljubezenska žena,včasih kakšna ljubezenska težava prisotna. - , res jeOna-spogledljivka,ki se igra z ogenjčkom,ampak je njena lastnost zvestoba(no oboževalke jagod,previdno torej) - prvo ni res, drugo paOna-dejavne poslovne ženske,pa še kritične povrhu,sreče v ljubezni malo manj - prvega dela ne morem lih potrditi ( ampak racunam na to), druzga pa trenutno ja. Ah ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Zelenjavna psihologija... :o|o: od kdaj pa zelenjava potrebuje psihologe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vsako jutro obvezna pomaranča... čez dan pa banane... 2-3 pa čimmanj kruha ham ham ham! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne boste verjeli- nikogar ne poznam, ki tako kot jaz NE MARA JAGOD. Zato pa češnje Danes me je ob 7.10 vrgla iz postelje prijateljica, katero je povabil na češnje en simpatičen gospod. Bila je v hudi dilemi, če se za tem povabilom skriva kakšna druga reč. Glede na rano uro sem samo siknila v slušalko:"Kati, ne misli vedno le slabo, ko bi mene kdaj kdo povabil na česnje! :o|o: Bi bilo za razmislit, če bi te povabil na obiranje čespelj! " Rešen dan. Še se smejem, Kati in njeni sodelavci pa tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Včeraj sem si privoščila prve 3 gozdne jagode, končno tudi na našem koncu . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Jaz pa zadnjic pol kile cesenj, ki sem jih skrto odmerila najprej samo kake pol tamle na mizo, pa sva jasno slistila prec vse. Imela hudo sreco, niti ena ni bila crviva, gnila ali kakorkoli neuzitna. Ce bi to vedela prej, bi jih celo kilo kupila. Ruby - tudi meni dol visi za jagode, pac pa totalno shizim tudi jaz na cesnje. ... pa se na breskve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Za tele češnje sem si zapomnila že od lani in čim se je začela sezona, si mi padla v misli, sam pismu nimamo češenj, drgač bi ti jih pa ziher en krog stresla, zapakirala in poslala... Ziher te bojo najdle , kar od nek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Za tele češnje sem si zapomnila že od lani in čim se je začela sezona, si mi padla v misli, sam pismu nimamo češenj, drgač bi ti jih pa ziher en krog stresla, zapakirala in poslala... Ziher te bojo najdle , kar od nek .Saj vem, ti pa meni - padla v glavo, mislis da sem pozabila? Tega pa ze ne. x!x ... jih prav vidim, se zivo spominjam... Eh, ja, cesnje! saj sem jih jaz nasla, samo je shit, ko je zelo kratka sezona, ck pa je konec, pa se v zacetku so lahko vodene, ali so crvive in vse, pa se ful drage... Ampak seveda si jih moram privosciti parkrat na sezono. Vcasih je teta imela lepo... zdaj pa nimamo vec stikov, niti ne vem, ce sploh se obrodi tista cesnja niti ce je sploh se tam... Samo da navezem na tole 'psihologijo' - pri cesnji pise se mi zdi samo to, da je zvesta. ce bi se morala opredeljevati z eno besedo, se ziher ne bi s to. pa ne ker nisem, pac pa ker se v kakem drugem opisu veliko bolj najdem.Aja, saj imam na voljo se paradajz - grem se 1x pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 No, ja... that's more like it... (paradajz) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Včeraj sem si privoščila prve 3 gozdne jagode, končno tudi na našem koncu .Pa ne da si vse sama pojedla??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 One pikriche - cca 4 mm... kot ribja lichka, ko je en frend cist shizil in potem smo delili ribo in sem rekla, saj D bo pa lichka dubu, mi pa ostalo, ker taksna specialiteta, to je primerljivo z ostalim balastom od ribe. . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ... s temi lički sem tud jaz tkole hecala frenda, ki je vedno 'ejjj, folk, lička, to je to!' ... meni pa zdaj ananas sede nekaj... včasih mi ni, zdaj pa mi... pa čudno, da zdaj pa nimam jezika vsega spraskanega... jooooj, ampak MALINE x!x ... kaj bi maline jedla... to mi je pa najslajše sadje... aja, ups, tole je sploh zelenjavna tema Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.