borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Pomaranče:On-vesten,ko zagrize ne spusti kar tako.... No, na tole sem se spomnil danes, ko sem pojedel kup pomaranč, kaj čmo, zdajle še posebej rabimo vitamine... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz pa sem zadnjic postekala, da sem po karakterju oliva (oz. oljka, ce vzamemo pac drevo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Kako je to po okusu, ali po lepoti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Po zdrzljivosti, zunanje pa po obliki in barvi oci.. sicer pa tko... po energiji.Pa vidim, da sem kar nekaj tole komentirala - sem ze malo pozabila, da imamo prav nekaj ze napisanega - pac, nek sistemcek. A saj lahko pac dodamo olivo. Ona - zdrzljiva, s smislom za humor... muhasta, lahko tudi zelo krhka, z neupadljivo ampak notranje izzarevajoco lepoto. On - zilav, delaven, zdrav - vajen naporov - dober ljubimec. Domisljija siba 350/h. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Hvala za pojasnilo in obenem, da izkoristim čestitke za 8000 klik in lahko noč, ostalim pa prijeten večer še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 O, hvala Boris - ti pa vedno cestitas, pozdravis, voscis... lepo. Ves da sem opazila pri 8001 - tok sponam, da sem udarila cez osemtisocko, brez da bi opazila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 8000 ...kongratulejšn ..... kero zelenjavo te ti tolko ješ, da ga tak peglaš po tajpkah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Kdor je repo - ima ženo lepo! je rekel moj dedek! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Dobro jutro x!x Marsa še malo pa boš kot na strehi sveta (M.Everest 8882m), glede čestitk, če si zaslužiš, je ja lepo čestitati... Vojko.....tistle z repo se tudi fino rima. Lep dan vsem lunatkom in tudi vse lepo v decembru Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 marsa čestitam zadnje čase grah, zelje, kaki, pomaranče, ampak grah, prav iščem kaj naj kuham, da ga bom uštulila zraven zdej grem pa pogledat, kaj to pomeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 marsa čestitam Dobro jutro! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 teb tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 O, Vsi! Thanx! Vojko - ze vceraj sem opazila, da si spet prisel okoli po krajsem obdobju - pa se jaz izkoristim, da te toplo pozdravim. Sem se te razveselila vceraj, ko sem videla, da si uletel oz. da komentiras. Danes sem vsa v zelenem, torej sem podobna kumari ali bucki (ker imam se tak progast zivozelen brezrokavnik v treh zelenih barvah - od rumenkaste do temnejse). Najveckrat sem podobna paradajzu. Ali jabolku. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Jaz sem pa danes tole našel v jabolki....en lep desert Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 8000 ...kongratulejšn ..... kero zelenjavo te ti tolko ješ, da ga tak peglaš po tajpkah Češnjice - če ima Cherry tipkovnico . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Sam da ne.......češ-pljice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Avtor Prijavi Deli 20. december 2003 Danes pojedel pet banan........sicer pa moj dnevni rekord izpred časov, ko sem še kadil znaša 38 banan, pri eni stavi.....ne bi rad več poskušal, no glavno, da sem takrat stavo dobil in da se jih nisem preobjedel, še vedno jih imam rad Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 HAHAHJAAA, D0BR SI.....POTEM SO SE TI BANANE ,HAHJA ..KOLIKO ČASA JIH NISI POTEM NOBENE POISKUSIL? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Avtor Prijavi Deli 20. december 2003 Je moralo kar nekaj časa miniti, bilo je pa za okolico kar nekaj dni neprijetno, zdej jih pa spet jem, tistih 38 je za primerjavo cel tisti standardni karton, ki prihaja na ladjah do nas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 jebeš tako zelenjavno psihologijo, ki ne loči med sadjem in zelenjavo uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Avtor Prijavi Deli 21. december 2003 Pomaranča je zjutraj zlata, opoldan srebrna, zvečer pa ubija. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Pomaranča je zjutraj zlata, opoldan srebrna, zvečer pa ubija. PortugalskiNo, fino - prejle sva spila svojo dozo... Ceprav imam rada pomarance, pa se oranzne barve so, pa vseeno nisem pomaranca-tip. Zelenjavno-sadna psihologija? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 Kogar je sram jesti, ga je sram živeti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 kar zanimivo tole....tale tema. ampak bolj zaradi asociacij, ker...jaz mam rada vso zelenjavo enako, torej...?! mi ni pomoci!!! edino, kar lahko recem, da hrusk ne maram preterano, in je res, da nisem podredljiva a kaj pove se o tem, kaksen si, ce imas super rad zelenjavo, sadja se ti pa ne da jest...? meni je presladko.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Kogar je sram jesti, ga je sram živeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.