Skoči na vsebino

Zelenjavna psihologija

borism

Recommended Posts

• Komentarji 156
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Po zdrzljivosti, zunanje pa po obliki in barvi oci.. sicer pa tko... po energiji.

Pa vidim, da sem kar nekaj tole komentirala - sem ze malo pozabila, da imamo prav nekaj ze napisanega - pac, nek sistemcek.

A saj lahko pac dodamo olivo.

Ona - zdrzljiva, s smislom za humor... x:)x x;)x muhasta, lahko tudi zelo krhka, z neupadljivo ampak notranje izzarevajoco lepoto. x;)x x:o)x

On - zilav, delaven, zdrav - vajen naporov - dober ljubimec. x;)x

Domisljija siba 350/h. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, hvala Boris - ti pa vedno cestitas, pozdravis, voscis... lepo. x:)x :palec:

Ves da sem opazila pri 8001 - tok sponam, da sem udarila cez osemtisocko, brez da bi opazila. :)

x:)x :vio: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Vsi! xsrcx

Thanx! x:Xx :vio:

Vojko - ze vceraj sem opazila, da si spet prisel okoli po krajsem obdobju - pa se jaz izkoristim, da te toplo pozdravim. x:)x

Sem se te razveselila vceraj, ko sem videla, da si uletel oz. da komentiras. x:Xx :palec:

Danes sem vsa v zelenem, torej sem podobna kumari ali bucki (ker imam se tak progast zivozelen brezrokavnik v treh zelenih barvah - od rumenkaste do temnejse). x:)x

Najveckrat sem podobna paradajzu. Ali jabolku. :o|o: x;)x xDDx

Picasso

Pomaranča je zjutraj zlata, opoldan srebrna, zvečer pa ubija.

Portugalski

No, fino - prejle sva spila svojo dozo... Ceprav imam rada pomarance, pa se oranzne barve so, pa vseeno nisem pomaranca-tip. :)

Zelenjavno-sadna psihologija? ;)

Picasso

kar zanimivo tole....tale tema. ampak bolj zaradi asociacij, ker...jaz mam rada vso zelenjavo enako, torej...?! xrolleyesx

mi ni pomoci!!! edino, kar lahko recem, da hrusk ne maram preterano, in je res, da nisem podredljiva x:)x x;)x :vragec:

a kaj pove se o tem, kaksen si, ce imas super rad zelenjavo, sadja se ti pa ne da jest...? meni je presladko....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...