cosma 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Zdele sem se ful gozdnih jagodk napapcala mami prinesla, sem jo kar že malce pogrešala...pa še sladoleda mal za povrh....ampak že itaq jagode so same po sebi slastne. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Včeraj sem si privoščila prve 3 gozdne jagode, končno tudi na našem koncu .Pa ne da si vse sama pojedla??? Vse, ne boš verjela, pa se mi je želodec razširil in sem jih včeraj 32 pohrustala pa še kakih 10 navadnih domačih, pismu so zakon, kaka aroma in okus, tele ta hitre so loh kar skrijejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ...pa se mi je želodec razširil in sem jih včeraj 32 pohrustala ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 od češenj me bolijo zobje- ko si jih umivam fruktoza ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ja, ni primerno takoj po uzivanju sadja si umivati zobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 COOL Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ja, ni primerno takoj po uzivanju sadja si umivati zobe. slism morda ,prvic, hmmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Marsa že ve--- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Tole je pa zanimivo! Jagode, breskve, slive, beluši, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 spet sem gozdne jagode hrustala, pa nekaj češenj (Marsa tebe imela v mislih), pa navadne vrtne jagode . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 obiranje graha na vrtu ima za posledico, da že 14 dni jemo te zelene kroglice, pa še je šlo kr neki u zmrzovalnik češnje in jagode so pa že pojedene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 zamenjam 1 kg briskih cesenj za 1 kg graha Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Marsa, upam, da imaš grah . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Marsa, upam, da imaš grah .Nimam, Janja, ne maram graha prevec, imam pa cel zmrzovalnik butastega strocjega fizola. Torej slabo se pise tejle menjavi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Včeraj sem se pasla na domačih jagodah , gredo počasi proti koncu, pa še par gozdnih je bilo za popast . To so slabe novice, da grejo proti koncu , se pa začenja sezona malin, degustirala prve . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaz pa zadnje cajte jem ful breskev... Imam sreco, vedno dobre dobim (pravim zadnjic mami, kolk so letos dobre breskve, pa me nejeverno pogleda, ces da ona je pa vsakic totalno zanic -vodene, brez okusa ipd.- dobila). Pa se cene so 'normalne' (recimo povprecno 300 sit), tako da si jih za razliko od cesenj vedno lahko privoscim kilco. Pa se vsec so mi, skoraj tako kot cesnje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Pismu jaz imam pa nek trapast predsodek, me una koža skominja , mogoče danes opravim s tem, pa jih kupim . Do zdaj sem glih zaradi tega jedla nektarine, ki so nekak bolj fajn glede te kože, samo okus se pa skrije . Pa bovla, pismu, te pa res že kakih 20 let nisem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Pri meni so breskve ravno zdajle na drevesu.Sicer so malo manjse kot prejsnja leta..jih je pa zato vec Pa pri teh z drevesa...ni prednost samo v tem, da so 'zastonj'...lahko jih jes kaksne ti najbolj pasejo: se zelene, polzelene, skoraj zrele, zrele, prevec zrele , pri kupljenih pa tega ne mores zbirati. JanjaK..maline pravis ,da so sele zacele ? Pri meni so pa ravno 'koncale sezono' Po moje ste vi malo za casom...pa vam se maline zamujajo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Pismu jaz imam pa nek trapast predsodek, me una koža skominja , mogoče danes opravim s tem, pa jih kupim . Do zdaj sem glih zaradi tega jedla nektarine, ki so nekak bolj fajn glede te kože, samo okus se pa skrije . Pa bovla, pismu, te pa res že kakih 20 let nisem .Janja, jaz sem bila celo zelo dolgo alergicna na breskve - morda tudi zato tolk shizim...So mi boljse, socnejse od nektarin...Kaj naredim s kozo?FUL DOBRO (ampak ornk) operem, potem pa se OBRISEM, da se kosmatine nekako 'zgladijo'.Pa ne 'pika'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ... pri kupljenih pa tega ne mores zbirati.Jaz zbiram. Najraje imam trde. Ampak ne za zobe si polomt, ampak da UGRIZNES - in ne da... hm.... da je mehko in se cedi.Take da so zunaj ze rdece rdece, a so se trde, notri pa so oranznorumene! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaz zbiram. Saj jaz tudi...samo ne pri prodajalcu...ampak kar na drevesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Saj vem. Imas sreco. No saj jaz tudi, imam trznico, veliko izbire, si lohk zmisljujem kokr cem. V bistvu imam raje zelenjavo kot sadje, a nekaj sadja pa zelo maram, takega ravno, ki ima kratek rok...Po drugi strani pa je paradajz vse poletje. Vcasih sem cisto shizila na ananas, no saj se zdaj, samo me tako bockne, da ga sploh ne morem jest. Pa trde hruske tamale imam rada. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 JanjaK..maline pravis ,da so sele zacele ? Pri meni so pa ravno 'koncale sezono' Po moje ste vi malo za casom...pa vam se maline zamujajo.... Notranjska je tko narjena, ja. Najkasneje se otopli, pa najprej ohladi . Teb se pol že bliža sneg, ker po konc malin pri nas že skoraj pada . Marsa, cool, hvala za nasvet . Jaz tudi ne maram unih ta zdrizastih, v bistvu nobenega preveč zrelega sadja, raje manj. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.