Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 drage skomine Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 lahk greš sama nabirat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pojem ogromno nektarin, grozdja in sliv.samo cakam na kostanj...a je ze? ne...zdej so tartufi To pa ni zame Cakam, da se bom lahko na poti domov ustavila na tromostovju in si privoscila pecen kostanj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mi še kar na jabolkih pa nektarinah vztrajamo, drugače nam pa mama pripravlja včasih slastno korenčkovo solato . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Danes pa prvič v življenju granatno jabolko jedla . Sodelavka prinesla, sam kr mal potreja, da človek tole pohrusta, so pa taki osvežilni. Pa tudi cena ni glih ne vem kok grozna za sem pa ke. Sicer imam pa v planu ene nikogaršnje slive pri nas na vasi dons zrabutat , pa Trudi ni glih preveč navdušen nad to idejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 od vse zelenjave imam se vedno najrajsi pivo v zeleni steklenici ena loooovska Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 spet sem na grozdju.Delam kuro z njim...zdejle je čas Tehtnic...Tehtnice občutljive na ledvica in kaj je za ledvica boljšega kot grozdje. Torej Vage...grozdje jest Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 No, jaz sem pa prisla do svojega kostanja in to danes Vceraj mi je tudi v centru zadisal, ampak sem bila s prijateljico, ki hujsa in ji nisem hotela delat skomin Zdaj pride zame obdobje mandarin in pomaranc Komaj cakam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Danes pa prvič v življenju granatno jabolko jedlaNe zameri, tole me spomnilo, kako sin v vrtcu vzgojiteljici razlagal, da je jedel "bombno jabolko"(bomba-granata)Prva slana- prvi kostanj....a je slana že bila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Prva slana- prvi kostanj....a je slana že bila?Pojma nimam.Kostanj je v glavnem ZE! Nabirat ga sicer se nisem sla...sem pa slisala, da je ze. Zaenkrat mi je glavno, da ga prodajajo in da je dober Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 jesen, zelena hišica, topel kostanj,,,mmm, glavno, da je že... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ne zameri, tole me spomnilo, kako sin v vrtcu vzgojiteljici razlagal, da je jedel "bombno jabolko"(bomba-granata) Danes sem pa par sosedovih sliv zrabutala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Danes pa spet pojedel ogromno jabolk... http://rezepte.nit.at/animierte_gifs/obst/apfel_spalt.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Jaz mam tud rada jabolka, sam morajo bit prava, ne ona neka kasa vodena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Tudi jaz Marsa, Zlati delišes mi ne gre najbolj, še posebej, ko so mehke ne, trenutno jem največ Carjevičke, kasneje pa Idared in Jonagold, okoli Novega leta pa Kanadeke, nasploh malce kiselkast okus Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mi imamo pa fuuuuuuuuuul domačih, neka pramena, pa ne vem, kako se uradno reče. Ne izgledajo glih ne vem kako filmsko vsa, ampak okus je pa . Full razlika se mi zdi tudi pri korenju, kupljenem ali domačem. Kupljen mi deluje tak voden, brez okusa. Včeraj sem jedla tudi repo, kuhano, moram se dons za kako surovo zagrebst obožujem te zadevice. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 včeraj grah in radič Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Danes pa spet veliko grozja.... http://download.gifart.de/gif231/obst/00008030.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 tud jest še vedno 'na grozdju' Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Saj je res zdravo, pa še dobro, tudi za čiščenje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 aha, ko začne fermentirat je pa sploh dbest za čiščenje.... hecam se, res je dobro.Jst tud na grozdju že drugi dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pa res, gor si Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 pa ne da si tud ti na isti trti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pa res, ne vem, če bo zdržala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Saj je res zdravo, pa še dobro, tudi za čiščenje... celotnega organizma Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.