jess 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 ojla! Zanima me,če s partnerjem skupaj preživljata novo leto in kje in kako? In kako odobravate ločeno praznovanje,npr.da sta vsak na svojem koncu,tudi po cel teden od božiča in nekje do naslednjega novega leta? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Trenutno sem samski, ko pa sem imel punco, sva bila brez izjeme vsa 4 leta skupaj. Tudi na polnočnico sva vedno šla pogledat jaslice, čeprav sva oba ateista. No, vsaj jaz sem bil, pa tudi sedaj bi bil v cerkvi kot ateist. Ločeno praznovanje - sux. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 razen če se mora, potem pa je od tebe samega odvisno, al znaš uživati v samotnih dneh in si narediš pravljico zase, al pa se obremenjuješ in si jezen na vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 ja ,recimo,da tlele ni nobenega morati,ampak samo želja,da bi nekdo bil tam in tam,druga oseba pa tega finančno ne zmore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Zalostno, da je lahko odvisno od tega...Ko se imata dva rada, jima je do tega, da sta skupaj, se posebej v pomembnejsih trenutkih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Želje pa lahko tisti drugi prilagodi osebi, ki naj bi jo imel rad in se nekam tja odpravi drugič, ko bo finančno steklo obema,ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 pa saj jest tud ne razumem tega.Kako more človk trdit,dahoče z mano praznovat,obenem ga pa boli k..."..če ne drgač,se pa vidiva po praznikih..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 kaj pa če ne drgač pa jaz med prazniki prebolim? sam prešinilo me je, sori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 Otožna,misliš povedat,da bi se razšla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Zalostno, da je lahko odvisno od tega...Ko se imata dva rada, jima je do tega, da sta skupaj, se posebej v pomembnejsih trenutkih...Se strinjam z Marso... Pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Da bi imela nekoga rada in bi ne imela želje biti z njim v najdaljši (farsni) noči???Nekaj potem že ne štima; bi si rekla. Denar? Če si jaz lahko privoščim Kitajsko, moj ljubljeni pa ne...pomeni, da si bova oba lahko privoščila terme Čatež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 ....in se sploh splača človeka nagovarjat,da bi nekakobema prijalo,čeprav o kakšnem drugem kraju niti ne pomišlja ne,da bi šel,kukar si je zastavil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 To veš sama, lahko jaz tukaj nekaj na glas razmišljam ko pa nisem v tvoji koži,... veš kolikokrat bi kdo naredil nekaj povsem drugega kot sem jaz, pa sem vedela da je tisto prav, pa sem ravnala povsem drugače, tko da . sama veš koliko ti pomeni, koliko časa sta skupaj, kaj te veže nanj, samo, da bi me na božični čas nekdo ki bi me naj imel rad pustil samo in se odšel zabavat, hm...Tudi jaz imam rada samoto, svoje prijatelje, čas ki jih prebijem ob njih, ampak v času, ki je sam po sebi čaroben, božiček, ej saj mogoče ti bo pa željo izpolnil, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Trenutno sem samska, zato take praznike praznujem z otroki v krogu prijateljev. Partnerja pa si želim imeti predvsem zato, da bi skupaj preživljala praznike in proste dni, proste urice... ne pa zato, da bi mi visel na mojem delovnem mestu, medtem ko imam jaz za delat..., al pa da bi mi nosil za prat in likat...! A ne? No, meni se zdi to (skupno praznovanje, preživljanje prostega časa...) osnovni vzrok, zakaj bi imela partnerja. Vsakodnevno preživljat pa se znam tudi brez njega. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 a to partner je mishljen nekdo s katerim zhivish skupaj?ker che je tko, pol je itaq brez veze z njim she praznike prezhivljat...mal dihanja pa prostega prostora ne more shkoditi... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 a to partner je mishljen nekdo s katerim zhivish skupaj?ker che je tko, pol je itaq brez veze z njim she praznike prezhivljat...mal dihanja pa prostega prostora ne more shkoditi... :ne, ne živiva skupaj in tud po dneve in dneve nisva skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Ma.....če jo imam res rad......in si oba nekam zelo želiva.....pa je ta destinacija zanjo prevelik finančni zalogaj....bom nedvomno pripomogel, da več ne bo...... ....če sem tega zmožen .....Če ne.....pa bova pač skupaj našla varianto, ki bo obema ok......Ne vem.....sam sicer rad grem kam sam, še kar pogosto, enostavno rabim del čisto svojega življenja..... samo težko si predstavljam, da bi to bili božični oz. novoletni prazniki.....se mi zdi, no.... Jaz sem tudi mnenja da je bolj važno s kom kot kje. Destinacija je itak dodatek k prijetni družbi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Jao jess... reč goodbye...Mislim to ljubezen ni...En primer tak vem od mojega dragega sodelavc...On je zaposlen, punca pa študentka, in seveda študenti nimajo velik dnarja..On je šel v Brazilijo pa na Tajsko s kolegi.. pa ma slike hotelskih sob v predalu mize v službi, nagi so bli vsi in tko ne vem kaj vse so počel, dosti... svojo drago pa na morje spravi na Hrvaško, pa še kak izletek.. pol pa nima več dinarčkov ona pa ČAO! On se pa vlači lepo okol.. sem rekla ljubemu mojem, če bi bil ti tak.. PRVO TE V RIT SUNEM, pol pa naženem in da te ne vidim več! So eni poden...No zdej sta pa šla skup v Gano..Sicer pa kakor komu paše..... Take destinacije, pa on sam... jst bi si že misla kaj je v ozadju.. pa tud kterakol... če maš ti človeka rad, ti je najljubše mesto ob njem, pa je to ena podnajemniška sobica, park, kino... Men nč ne pomeni nobena destinacija... da bi tam z enimi drugimi ljudmi hodila, ko svojega navdušenja, opažanj ne moreš delit s tistim ko ga najraje imaš. Če ga imaš najraje? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Pogovorni večeri: Prazniki in praznovanje - 1. del(45:16) Včasih so prazniki imeli drugačno težo, kot jo imajo danes. Od nekdaj so imeli globoko simbolni pomen in sporočilno vrednost. Danes pa se zdi, da potrebujemo nekakšno prevrednotenje odnosa do teh dragocenih dni. Na pogovornem večeru so sodelovali Ljoba Janče, zbirateljica ljudskega izročila, Irena Brunec Tebi, slikarka in kiparka, Nataša Zorc, učiteljica na Duhovni univerzi.Zanimivi pa so mi komentarji ljubljancanov o tem kako bodo oni praznovali Kaj milsite o praznikih vi?Je praznikov prevec? Se jih izrablja? Se razume njihov pomen? So v tem svetu potrebni ali nepotrebni? Al iej namen praznikov danes se primeren? Ali vas kupovanje daril spodbuja?Ali je cas praznikov kot smo jih poznali mimo? Ali je praznik vsak dan, vsak trenutek? http://i-love-cartoons.com/snags/clipart/christmas/peanuts/Christmas-Snoopy-Lights-Tree.jpghttp://www.willowtreegifts.net/images/products/AngelOfPrayerOrnament.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Vsak dan je lahko "Praznik", če se ga živi. Če se ga "nardi". Stvar počutja/razpoloženja, notranjih/zunanjih dejavnikov/okoliščin, pogleda/gledanj na "stvari" v sebi, izven sebe, ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Kaj milsite o praznikih vi?Je praznikov prevec? Se jih izrablja? Se razume njihov pomen? So v tem svetu potrebni ali nepotrebni? Al iej namen praznikov danes se primeren? Ali vas kupovanje daril spodbuja?Ali je cas praznikov kot smo jih poznali mimo? Ali je praznik vsak dan, vsak trenutek? Ja, praznike se izrablja..ravno zato, ker njihov pomen ni več jasen.Potrebni so pa zelo.Če se vsak zase odloči da bo ta čas spoštoval pa več pozornosti posvetil ljudem okrog sebe je zelo veliko narejeno. Mene darila zelo navdihujejo, delno bodo darila za familijo iz bio čistil (ker še niso v tej smeri razsvetljeni), tako da po moje je smisel nekaj uporabnega iskat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Full dobr biocistila! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Pogovorni večeri: Prazniki in praznovanje - 2. del (35:58) Dandanes, ko je običajni vsakdan obremenjen z iskanjem zaslužka, so prazniki za večino ljudi predvsem prosti dnevi brez službe in skrbi, ob dobri hrani, veselju ter obilici potrebnih in nepotrebnih daril. Odnos do praznikov je v resnici zelo pomemben, ker kaže na odnos posameznika in družbe do določenih vsebin: do samega sebe, do soljudi in širšega socialnega okolja ter nenazadnje do duhovnih razsežnosti življenja. Na pogovornem večeru so sodelovali: Ljoba Janče, zbirateljica ljudskega izročila, Irena Brunec Tebi, akademska slikarka in kiparka, Nataša Zorc, učiteljica na Duhovni univerzi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.