nord 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Pisala sem pa 3! Ampak se sploh ne sekiram!lepo da priznaš. itak si si sama kriva- kaj pa ne sodeluješ pri pouku. mene si vzemi za zgled. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 kristalki je žal ker ne more prit na forum, ker ji mama ne dovoli. :o|o: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Pisala sem pa 3! Ampak se sploh ne sekiram!lepo da priznaš. itak si si sama kriva- kaj pa ne sodeluješ pri pouku. mene si vzemi za zgled. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mi smo pa imeli za tehnični pouk enga učitelja, ki se je lomil s slovenščino in je govoril bolj hrvaško... (Aquarius, se spomniš Lukića? Lukić in Lukićka(za angleščino), hej cool cajti. Kako je blo že ime tisti za biologijo?? Takrat je prav fajn zgledala in smo v toplih dneh imeli takšno taktiko:sošolec,ki je sedel za mano je tršico poklical,da nekaj ne razume,da bi rad da mu pobliže razloži.No tršica je prišla do njega jasno se je sklonila nad klop,poletna srajčka se je razprla,sprednja vrsta pa bellevue. A misliš Likonko od biologije (Likon Irena)? Sej glih njo sem enkrat klofnla, ker je najprej ona mene! A ja, a fantje pa ste ji pod srajčko gledali?! Tega pa se jaz ne spomnim - (najbrž, ker nisem fant )... Bastalič (od matematike) je bil pa zakon!!! Moj razrednik od 5. do 8. razreda. Aquarius, je učil tudi tebe? Mojmu sošolcu je na razredni uri rekel: "Pa Labinjan, ti imaš toliko kola, da može tvoj tata da ti vinograd napravi!" (Ja, ta je tudi ful slovensko govoril! :o|o: ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Pri nas je pa Gazvoda pri telovadbi vedno rekel, ko smo morali metati tezke medicinke: Bacaj bombe! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Ste bili kar "žvirce" že v osnovni šoli,ni kaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 kristalke še 3 tedne nebo na forum, ker je še eno trojko fasala Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 kristalke še 3 tedne nebo na forum, ker je še eno trojko fasalaLepo jo pozdravi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 najlepša hvala za pozdrave- ji bom sporočla Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hmmmm..tanajhujsa vragolija je ziher bila tole,mislim,da bil sedmi razred...En izmed prijatljov je imel s sabo solzivec na solskem avtobusu.Pa mal sm bla tud zagledana vanj ,no nasa druzba sedela zadaj, kvazi asi a ne ,pa tist on ce upam al ne it mal pritisnt na ta solzivc k enmi drugmu fantku naprej...Ma ja nora koka kakor sem bila,sem sla in pritisnila...In kaj blo pol ?Cel bus je mogu it za ene par minutk z busa,da se preluftalo pol smo sli pa nazj gor pa v solo.Ma mi je blo takoj jasno kakga hudica sem uzgala .Pol pa v soli takoj k razrednicarki....Pa se neko malo prckarijo ustimala v tistem letu,sam sm bla pol tako pridna in vse,da so mi dal vzorno vedenje nakonc ...Tahujsi barabini so se me pol bali hehehe.... Stara tema sicer ampak vragolija je bla pa huda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hotela sem odpreti eno temo z naslovom "srednješolske prigode", kamor bi podajali opise modelskih profesorjev, pa dam tole kar sem - v bistvu zgleda mal smešno kot da komu pripovedujem, v bistvu sem res tole OS-irala nekomu in sem hotla dat še na forum ... torej: hm, smejala sem se jaz samo 45 minut. to pa zato, ker smo ble v srednji šoli ene 3 sošolke/cimre, ki smo mele ene svoje finte in ful smo se režale iz folka v internatu, si zmišljevale imena za njih, jih oponašale ... včasih pogrešam ta leta, ker kok sem se pa takrat sprerežala, da sem včasih bla kar na tleh na vseh štirih ali pa tolkla po mizi, pa enkrat sem s krtačo za lase tolkla po postelji in skoz sem govorila, da bom prav umrla zaradi smeha. je bla ena prfoksa za mikrobiologijo, Breda Pivk, ki je vedno, ko je razlagala, pljuvala in zmanjkovalo ji je sape, ko je govorila in je tko na koncu besede zategnila črko "a" s takim švohcenim glasom, pa še eno smešno piko pri nosu je mela in smo se tok režale pri njenih urah, da joj. pol pa enkrat vpraša, kaj tok norimo in reče ena sošolka, ki je bla vedno vsega kriva namesto nas: "Ma kaj ne vidste, da se vam smejejo?" ona pa kar ni hotla verjet. in glej to, še isto uro smo dobili nazaj teste in meni je zmanjkalo pol točke do 5 in mi reče prfoxa, če hočem odgovarjat za 5, jaz pa ja valda in pridem pred tablo in v smeh, nisem mogla nič, tistih nekaj besed, kar sem izdavla iz sebe in mi tipica da 5. pa en tak psihič je bil za mato, ki je hodil peš iz Šiške na Poljane. vsako uro je poklical 3 pred tablo in jim preveril domačo nalogo. najprej je slow motion listal po zvezku, pol ti je pa zastavil eno vprašanje in če nisi vedu, te je kar buljil tko zviška in premikal spodnjo čeljust. in bil kar tih in čakal in teb je blo mučno ko satan. glej to finto, enkrat so mu je ena tipica iz enga druzga klasa, ki so mel mato pred nami, pošpricala hlače z edigsom. on ni nič opazu, ker je bil obrnjen s hrbtom proti klasu. pol mu je pa še ena naša sošolka namazala kljuko z neko mažo. tist dan smo ble ful klepetave in nagajive in še na WC smo se mu skrile ... no, pridemo mi v razred in ful nemir, šušljanje in to, a pri njemu je morala bit smrtna tišina. naenkrat tip dobi nek izpad (očitno mu je ker prfox v zbornici povedal, da ma neke čudne bele fleke na hlačah ), popizdi totalno, gre z dolgimi hitrimi koraki do vrat in brcne v njih in jih odpre z nogo ... mislim, kar taco je dal na kljuko in mu je uspelo in je tko zaloputnil, bemu ej, da smo kar vse otrpnile.enkrat si je ena sošolka celo drznila slikat ga s fotkičem, ko je pisal po tabli. ga škljocne prvič, fleš, nič, ga škljocne drugič, tipo opazi fleš, se obrne in reče: "Kdo ma film" Kdo ma film? Kdo ma film sem reku?" me vse tih, gledamo v tla. on pa spet že ves histeričen: "Kdo ma film?" in gre kar v prvo vrsto, razmakne klopi in obtoži eno sošolko, ki je mela malce odštekano pobarvane lase. no ja, ni bla ta prava. pol se je javila tista, ki ga je fotknila in ji je uniču film. ejejej, ti prfoxi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hm...kaj smo ušpičli hja, ene učitelce full nismo mel radi, zato smo ji v zadnjem tednu, ko je bla en dan oblečena vsa v črno ali temno modro, stol (naslonjalo in sedišče) pobarval z belo kredo. ker so stoli bli bež barve tega ni opazla in se je seveda vsedla...ko je pa odhajala iz razreda pa je šla vsa bela od krede. ...še hujše je blo ko smo hotel s sošolci uprizorit uno reklamo od malicije...ko punca pride do tipa in ker on ne uporablja malicije, v njega vrže čevelj. to smo počel v prvem nadstropju. fantje so sedel na oknih, me pa smo jih zafrkavale, ki ko smo s trema sošolkama v njih hotle vržt svoje copate, so se oni sklonli in copati so padli čez okno...razredničarki, ki se je ravno odpravljala domov na glavo...ups Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pri nas je pa en stari ful rad na radiatorju sedel. pozimi, ko je bil radiator topel. in enkrat na radiator nalepimo par čigum, ki so se na toploti tako fajn stopile in razlezle ... stari se usede gor, potem gre do table in tiste čigume kar za sabo vleče od radiatorja. smo mislili, da bomo umrli od smeha. on pa sploh ni skapiral, kaj je bilo. potem se je pa usedel na mizo, na kateri je imel kup nekih fotokopij in se mu je ena list prilepil na rit. in še on kar s tistim listom (a4) na riti okoli hodi. no, potem je le skapiral čez kakšno minuto ... vsi pisni opomin. cel klas. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 skoz pridna..no razn, da sem sošolca pretepla in zamagala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 mi smo pa v 7. razredu (jaz, ena sošolka in 2 sošolca) zaklenili kuharice v kuhinjo (ključ so pač imele v vratih) ravnatelj nam je prepovedal hoditi na kosilo pa enkrat sem kar pošteno pretepla in zbrcala enega sošolca ... ker pač ... me je hotu šlatat tam, kjer ne bi smel Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 aja, tist psiho za mato ... pridemo enkrat v klas in gre ena sošolka pit vodo s pipe in model ji kar začne neki o gradovih, princeskah, magičnih studencih ... kr ene pravljice razlagat. mislim, šok ej, skoz tak profesionalc, "čudoviti um", crazy znanstvenik - skoz v mati, pol pa začne govort neki tko "življenjskega" kot je pravljica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 mi smo mel v oš za tehniko tajga modela....ful je bil mejčkn....ko se je razpizdu je na prste stopu zmeru in laju tam izza katedra....enkrat smo mogl pr tehniki 2m podaljšek sestavit sami.....mene je tisto lupljenje kabla čist zjebalo......je pol iz tega podaljška ratu razdelilc model pa sam in pol mi reče nej ga sprobam, sm pa krtšlus nardila k sm notr une kable narobe prklopla pa zadnji klas smo bli k smo šli za tri dni na končni izlet.....še zdej hodjo sam za dva.....k smo tako štalo nardili v portorožu drgač me je pa jezik največkrat u pizdarije prpelu.....mela vse možne opomine pa ukore, pa dva do trikrat na tedn zihr bla pr ravnatlu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jaz sem enkrat v OŠ pri glasbi, ko smo pisal test in smo poslušal 3 skladbe in smo moral napisat glasbo glede na vsebino, napisala goveja muska namest narodnozabavna. in pol učitel to prečita pred klasom in me vpraša, kaj sem mislila s tem. pa skoz sem mela ene take izpade pri glasbi, pa skoz se je opikoval vame, ker sem mela lase na obraz in je reku, kaj se skrivam za to zaveso. ja, pa pr likovni tud sem mela ene take, k sem bla frik, kar sred pouka sem se začela režat. in hodila sem k likovnemu krožku (to je bil edini ventil takrat za sproščanje moje napetosti, k sem bla tak frik, z nikomer se družla in bla čist asocialna) in smo delali neke afrićanske maske.glej to: vsi so jih pofarbali s črno, rjavo rdečo, samo jaz strupeno zeleno. res sm bla frik, sej se ne čudim, da se nihče ni hotu družit z mano. ena sošolka je celo pribila, da se me boji, ker sem tok agresivna in ne znam normalno govort, pač pa se zdiram, ja ja, pol sem ratala pa tak angelček kot sem zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 joj pr likovni smo mel eno....mejhna debela, pa polnoo bradavic je mela po frisu in taka ogromna očala, zgleda zlomljena ker so bla na sredini zlepljena skup z unmu rjavmu salotejpu pa za kemijo je tud bla ubitačna baba......te je določla in od tam nisii mogu zlezt več......to so bila vprašanja za tri mi je rekla zmeri :xx!: ko je pa eno drugo sprašvala čist iste stvari in ji je dala 5, sm se zbunla valda....to so bila vprašanja za pet ....pa zmeri je rekla če smo jo kej premutit hotli : res sem slepa in gluha, nisem pa neumna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 joj, Todika, mene že bolijo trbušni mišiči od tega, kar pišeš, daj uspori malo. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Se vama je dogajal pr vmetnostnih vsebinah Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hja, tam kjer je potencial, tam si ponavadi frik in ti dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Hm...kako nej si pol jest razlagam predmete pr katerih se je men dogajal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pa z razredničarko mili bože......zmeri sm hodla v šolo v nekih raztrganih kavbojikih, cela scotana u glavnim.....pa sm mel una dežurstva dosadna tam na hodnikih....jo je kap skor k me je vidla tam....luknja pr luknji na hlačih kak vtis da bodo dobili obiskovalci k bom jaz taprvo kar bodo zagledli ko bodo v šolo stopli.....prov vreščala je tam na hodniku......in da naj takoj slečem te hlače jst pa dobr bom pa u gatih odpnem šlic in potegnem hlače dol......spod sm mela pa moške boksarce k kuža Pluton uno pudlco natepava babo je kap največ hec je pa k sta z mojo taščo kolegice....in pride na kafe večkrat ženska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja telovadbo ste menda mel, pa tehniko in spolno vzgojo? TOOOOODIIIIKAAAAA, help, rešilca pokličte, jaz crkujem od smeha.http://www.clicksmilies.com/s0105/lachen/laughing-smiley-001.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.