Skoči na vsebino

Nedelja

astra

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zanimiva tema Astra!

Saj je res nedelja nekaj posebnega,no tudi kakor si jo posmeznik zamisli,kar 52 možnosti v enem letu za kreacijo.

Sicer naj bil to dan za:

-družinska srečanja,

-za ljubezen,

-za obdarjevanje,

-za molitve,

-za počitek in nazadnje tudi za igre...

Slabo pa naj bi bilo v nedeljo:

-o samemu sebi govoriti(bom upošteval!),

-vsakršnemu delu v jamah in tudi zadrževanje v njih,

-pa preveč ne smeš soliti(mislim na jedi,ne na pamet)...

Zdaj si postavila vprašanje kakšno nedeljo sovražimo;zakaj bi jo le,saj to je ja dan SONCA!Pred 20 leti zanimivo sem (sovražil)imel manj rad ponedeljke,ampak ko sem ugotovil,da mi je to najuspešnejši dan v tednu,sedaj drugače gledam na to!

Lepo nedeljo vsem!

Deli na socialnih omrežjih

Kaksna dbest tema, Astra! x:)x x:Xx xsrcx x^x :palec:

In to ravno na nedeljo... :vio:

Jo, Borism in Astra - tudi vama in vsem zelim lepo nedeljo! x8Dx :palec:

Jaz imam zelo rada nedelje - kot vse dneve, pravzaprav, a nedeljo imam se raje - nenazadnje ker sta tako moja mama kot moj sin rojena na nedeljo. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men pa je nedelja...nekaj posebnega.. x^x

V soboto...še je vse delovno...nedelja pa... x^x

Rada imam mirne nedelje... xpolzx ...ko že zjutraj pristavim juho...da se kuha..svoje ure in ure... x:Dx ...dopoldan se še učimo... xrolleyesx ...po kosilu...ki je obvezno nedeljsko.. x!x ...popoldanski počitek...in sobotno DELO..in VEČER...ostali pa pred TV...in tako potem "pregnilimo"...nedeljo..še posebej je kuuul...če je deževno...

Ob takšnih dnevih...sem tako zadovoljna s svojim življenjem...ena taka tiha sreča... x^x

Ob nedeljah...pogosto povabim tudi prijatelje na kosilo...ampak takšno kosilo se potem zavleče..in xrolleyesx ...zvečer panika...

Ne maram nedeljskih izletov.Na pamet mi ne pade...da kam šla v nedeljo...

Zoprna nedelja x?x

Če je bilo v soboto preveč

xcheersx ...pa potem boli glava... :xx!: ...pa bolj rahel želodček... xrolleyesx

Med prijatelji se je že udomačil izraz...."se dobimo v soboto...al bi rajš meli nekaj od nedelje".. x:Dx x:Dx x:Dx

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Nedeljski pozdravček.

nedelje, zadnje čase smo tko leteči, športno razpoloženi in nedelje preživimo v dvoranah in vzpodbujamo naše male. rada pa imam tiste mirne, lenobne nedelje, ko ne delaš nič, juhica se kuha, delo je le s kosilom in posodo, pol pa knjigica al pa kakšna romantika na televiziji.

Danes sem si vzela frej dopoldan, sicer sem likala, kuhala, ampak uživala v tišini dopoldneva, sama. nedelja x;)x

No ja, meni nedelja ni nekaj posebnega, vedno mi je bil tisti res posebni dan v tednu petek. Nedelje pa rad preživljam čimbolj lenobno, dlje spim(samo po sebi umevno x:Dx ),zjutraj malo na iternet, potem pa počasi kaj delat ... včasih, ampak res res redko malo televizije(ki je itak gledam ene par ur na mesec), včasih popoldansko-večerna nedeljska kavica z Mihejem. x^x

Marsa pozdrav!

Po tvojem ključu,bi potem jaz moral imeti max.dan v soboto!

Že mogoče,ampak sedaj ko mi večkrat pride čustveni BIO na soboto,pa še vem kdo vlada ob sobotah,ki mi ni idol...

Sicer so pa vsi dnevi lepi,posebno novi dnevi...

Lepo nedeljo! x;)x

Boris, to v bistvu ni zdaj kak kljuc. ne nazadnje, to sem rekla... ...

Zame D dan pa je itak petek - tu pa je lahko kljuc - ker sem petek 13 (in tudi ko se je moj sin rodil, je bil tedaj ravno tako petek 13. marec, in to v istem tednu kot se je rodil). Pa se vsec mi je petek, ker sem bolj na metek. :palec:

Pa rada imam sobote, ko grem na trg in podobno.

Nedelje imam pa pac rada, vcasih pa sem imela predsodek do njih.

Skoraj bi se lahko pod Astrin post podpisala, samo je par tock cisto drugacnih...

definitivno pa se podpisem pod tisti del, ko pravi, da se ji ne da nikamor lazit. x:Dx

Sicer pa je nedelja edini dan, ko imam mir - nihce mi ne zvoni... nihce me ne gnjavi... razen izjemoma nihce ne vrta, ropota... xDDx ... mir imam, skratka...

Napoved imam navadno ze napisano, malo grem na net pa na forum, vmes pa tamle prckam kaj... Obesam cunje, perem, pospravljam malo... a lenobno nekako...

Tradicija je postala nekako, da se vseeno le odpravim ven, ker greva s tamalim vsako nedeljo obiskat mojo mamo... Pa spece strudelj itd. strudelj. xDDx xDDx

Vcasih sem kaksno maskico si dala ali oblogico, zdaj pa ze dolgo ne.

Danes bom skuhala kostanj, ker na one plate si ne upam, da bi ga pekla, pa bolje da tisto, kar znam, da ne bom spet cesa zazgala in unicila... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdaj pa ko se približuje zima,bom marsikateri vikend preživela v termah, kjer se bom prepustila razvajanju hotelskega osebja!

Contesa...pridi kdaj v mb..v hotel Habakuk...men je samo žal, da ga imam pred nosom..in ne morem vanj na počitnice...

Mislim..da imajo najboljši...in najlepši...Wellness center v Sloveniji... x^x

Povabljena sem...kot "poizkusni zajček"...na ajurveda program...ki ga pravkar uvajajo...bom poročala...

Astra

Per aspera ad astra

Tudi jaz ob nedeljah dlje spim (danes na primer do 10h!). Potem gre hčerka navadno k maši, sin pa je itak pri svojmu tastarmu, tako da sem do kosila free. Včasih pride kakšna prijatelca na kofe ali pa grem jaz h kakšni. Aja, pa v Mercator velikokrat skočim v tem cajtu...

Popoldne pa pregledovanje hčerinih zvezkov, kakšna pomoč pri učenju..., pa likanje, pranje, sušenje perila... - skratka izkoriščanje nižje tarife za električno energijo! x;)x

Nedelja je zame v bistvu edini dela prosti dan v tednu, ki pa ga preživim delovno. x:Dx

To leto ni bilo neke razlike v dnevih. Nedelje tudi ful delovne.

Sicer pa zdaj tik pred dogodkom D(selitev), se je tudi pri nas malo umirilo. Smo včeraj samo kuhali in pekli kostanje.

Nekaj drv zložila, ker so mi parale živce in stestirali centralno. Malo pametovali zraven..pa bo x:Dx

In trdno odločila, da moramo čim prej nekam v toplice..s takooo dobro masažo in to. Zreče recimo?

Drugače - jaz pa rada kam šibam v nedeljo. Po kosilu seveda. Zato je kosilo prej - kadar nikamo ne gremo pa tudi okrog 13-14 ure.

Všeč so mi poti v neznano..se usedemo v avto in hajd - zdaj pa gremo na frjuk(izlet - ampak nimam pojma v katerem narečju je tole x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Za Nedeljo bi še dodal nekaj vraž,čeprav bi bolj spadale v temo o vražah.

Tisti,ki se na nedeljo rodi naj bi bil srečen otrok.

Kdor bi rad bil nesrečen ves teden naj si nohte striže ob nedeljah.

Nesreča doleti ali je včasih doletela tistega,ki naj bi kaj zlobnega počel.

Kdo gre ob nedeljah loviti ribe,namesto nje rad ujame kačo…

nedelja mi je čisto drugačna, kot kateri drug dan... še najraje imam, da dežuje, da mi ni treba mislit, da pa bi blo vseeno fajn, če bi šla kam xrolleyesx ... ker mi ponavadi blazno paše, da sem zabubena doma, brez kakšnih akcij in nekega tempa... velikokrat sva povabljeni na kosilo k mojim... to je luštno, ko se spet nadrenjamo vsi doma in mucos dobro papcamo :yumy: in čvekcamo... se nikamor ne mudi in vse na izi... popoldan pa kakšen filmček pogledat, malo knjigco brat... včasih naju sicer tudi popade, da se na hitro odločiva in šibneva nekam na en špancirček ali kaj takega... sva šli že tudi v nedeljo v Koloseja po en CD, ker se nama je tako zluštal eno muzko poslušat... zvečer pa so moje nedelje čisto že v ponedeljku... pišem priprave za naslednji teden, kakšne kontrolke sestavljam, ali popravljam.... :madpro:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...