Skoči na vsebino

Nedelja

astra

Recommended Posts

tkole. dons bom končno mal lenarla... ful enih filmov mam za pogledat... če bom vsaj kšnga bo oki doki. pa seminarsko morm upedenat pa bo. in bo več kot preveč za nedeljo... upam da mi še dans rata post... bomo probal xsmokex
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mene pa že zdaj vleče ven- je taaak lep dan. Čez uro bom šla tečt, potem pa verjetno kam na izlet- čeprav bi se lahko tudi učila x:)x , samo mi sonce in toplota ne dasta miru. :onfire: . Lepo nedeljo vsem xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Joj jaz pa sem danes tok utrujen da bi najrajši šel spat samo problem je v tem da mi stari nedajo mira.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ustala, nardila jogo, sla na sprehod, brala, bla na netu, jedla kosilo, bla na netu, sla spet mal ven, zdaj sem tu, kasneje grem v savno, vsaj 2 uri pa ucit. To je to x;)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Jaz grem pa malo v horizontalo.Psa smo utrudili, da že smrči, kosilo smo pojedli, prebrali vso sobotno prilogo, zunaj pa tudi ni kaj preveč obetavno. če bi sijalo sonce, bi šla na bicikel (kok fajn izgovor x:px x:Dx ) Pol pa pade kaka kava... :palec:

• 1 month later...
tkole zase sem že veliko naredila, cunje pobrala, cunje obesila, sedaj jih perem še nekaj na roke... se vidi, da sem cel teden popoldne tud delala, se je nabralo ene robe... za kosilo še pojma nimam kaj bo, za kakšno urico moram v službico... neki me glava hoče bolet, včeraj sem po nevem koliko letih imela migreno. upam, da se danes ne ponovi... torej delavna nedelja xsrcx

• 1 month later...

:xx!: :xx!: :xx!:

Ker za njo pride ponedeljek :wOOt:

xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...