aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 tkole. dons bom končno mal lenarla... ful enih filmov mam za pogledat... če bom vsaj kšnga bo oki doki. pa seminarsko morm upedenat pa bo. in bo več kot preveč za nedeljo... upam da mi še dans rata post... bomo probal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 mene pa že zdaj vleče ven- je taaak lep dan. Čez uro bom šla tečt, potem pa verjetno kam na izlet- čeprav bi se lahko tudi učila , samo mi sonce in toplota ne dasta miru. . Lepo nedeljo vsem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 dost dober dan za nedeljo.. zdej grem pa mal spat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Joj jaz pa sem danes tok utrujen da bi najrajši šel spat samo problem je v tem da mi stari nedajo mira. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ustala, nardila jogo, sla na sprehod, brala, bla na netu, jedla kosilo, bla na netu, sla spet mal ven, zdaj sem tu, kasneje grem v savno, vsaj 2 uri pa ucit. To je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 danes je bila zelo lepa in dobro izkoriščena nedelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Vsaj nekdo Sam sm celo nedeljo bluzu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 danes je bila ponovno dobro izkoriščena nedelja,glede na počutje ja fino sm se mela pa še ni konec nedelje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 nedelja ko vsaka :> dan za zevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Lepo nedeljo VSEM.... http://www.gifs.ch/Blumen/baeume/images/baum.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 kontra borism!...... mal v službo..... pol pa crklanje čutov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 dons bo še žur Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 A potrjenka TO , fajn žurirajte, lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 hihihihihi... bom uživala...... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Lepo Binkoštno nedeljo VSEM, "mokra Zofka" bo pa tudi povedala svoje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Jaz grem pa malo v horizontalo.Psa smo utrudili, da že smrči, kosilo smo pojedli, prebrali vso sobotno prilogo, zunaj pa tudi ni kaj preveč obetavno. če bi sijalo sonce, bi šla na bicikel (kok fajn izgovor ) Pol pa pade kaka kava... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 danes bo nedelja k se dela.... tko da aiwa kr u akcija nedelje so tko fajn za pospravlat... k mam čist mir xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 tkole zase sem že veliko naredila, cunje pobrala, cunje obesila, sedaj jih perem še nekaj na roke... se vidi, da sem cel teden popoldne tud delala, se je nabralo ene robe... za kosilo še pojma nimam kaj bo, za kakšno urico moram v službico... neki me glava hoče bolet, včeraj sem po nevem koliko letih imela migreno. upam, da se danes ne ponovi... torej delavna nedelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Lepa nedelja. Gozd, zajček, srna, travniki, rožice, kremice, tinkture, olja, malo papice, interneta, šampanjček in mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 moja je bla tud prov luštna xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Deževna, pa vseeno prijetna, lepo nedeljo VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Mal dolgčas.... ampak bom že... dež mal najeda zdele....Tudi ostalim lepo nedeljo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Rajš pejte spat od 20. do 24. dons, bo LNF kr izklopljen...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Ker za njo pride ponedeljek Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Nedelja, prokleta nedelja......... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.