Skoči na vsebino

Nedelja

astra

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Spala bi...spala...spala....in se enkrat spala.... in

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

in spet....

spala...spala....spala...pa to ni res....

Bom se koga ali kaj prespala; kaj bo pa potem x?x x!x x;)x

Že eno uro premisljujem, da bi se oblekla...in šla na zrak...ampak odlocitev je padla...grem raje ... :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Sanjalica je spet uporabila eno svojih najtečnejših lastnosti...TRMO. Nisem šla spat, ampak pot pod noge in dobrih 8 km hitre hoje...

Sem se kar zbudila x;)x

BorisM...to so posledice prednovoletnih zabav.

In če mi ta teden v službi naložijo še kakšno udeležbo na zabavi, bom dobesedno POPIIIIIII....A.

Ne maram gneče več ali manj za to priliko urejenih (poškrobljenih) ljudi... Ko jih čez leto srečujem v kavbojkah in "normalno" oblečene...pridejo na tako zabavo v obleki iz gospodovega leta 1984 v srajci PikAs iz leta 69 in mislijo da so toliko IN... GRRRRRRRRRR.... Pa še normalne komunikacije ne zmorejo ko so tako poštirkani. Ko človek ni to, kar je...tudi v oblačilih, potem je to vse eno veliko Sra...ups...kakanje. x;)x

Potem pa...prednovoletno se srečaš s kom, kjer se lahko režiš po mili volji in kvasiš neumnosti in provociraš in se zafrkavaš in ... je življenje lepše... x;)x

(pod to temo pa zato...ker v NEDELJO razmišljam o minulem tednu in se bojim prihajajočega tedna)

No, jaz sem se pa že bal, da je tudi tale tvoj december podoben novembru, ki ga nisi mogla "prehvaliti"......tole je bila pa res poteza, če si šla ven.......me veseli, da si pozitivno izkoritila svoje lastnosti sončnega znamenja.....pa saj tako se dela, če bi šla pa spat, bi bila pa zjutraj še bolj "zmučkana".....ampak december je še dolg......vse lepo v njemu :palec: xDDx

:vragec:

hmmm...sanjalica:

" zabavi, bom dobesedno POPIIIIIII....A. "?????

popi...LA?

popi....HALA?

popi...KALA?

popi...PISALA?

???? x:Dx

666 zlobchijeu....bajeslovnih x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Brihtna glavica /zgornja x!x / Aakhut...

Z zabave res rada POpiham, rada POpijem, hmm...POpikana nisem (ni čas komarjev x;)x ), POpisala...ne, ne pišem tam nič... tam kvečjemu POPIZDIM. x:o)x x:o)x

Jasno brihtni :vragec: -ek x?x x:Dx

Guest sanjalica

Kaj vidva razpolagata z mojo PI... x?x x?x x!x :vragec:

Z dilo po PI?

z mickenim po PI?

Dajta no...jih nimam še niti 39.... x:px x:px x^x

Pa take reči...v Nedeljo zvečer... :o|o: :o|o: :o|o:

:vragec:

to mislim na uno blazno popularno oddajo, k je bla uchas na TV v nedeljo

NEDELJSKIH 60...POL JE PA EN GLEDALC UMRL x:Dx

666 PO3,14ZDENIH zlobijeu....tralalal

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 4 weeks later...

Lepa je tale nedelja.....samo ne vem, ka naj naredim x?x resnično rabim en pameten nasvet, ali naj grem na enourni sprehod v soncu x?x (še posebej, ko vidim, da bo v naslednjem tednu bolj malo sonca!) ali naj si pogledam smučarske skoke x?x .

Malo bom še počakal na kakšen namig, samo čimprej, da prej ne zaide sonce......lepo nedeljo vam vsem skupaj želim :palec: x;)x

Guest sanjalica

Z očmi se sprehajaj eno uro po tv ekranu in tamkajšnjih gozdovih....vmes boš pa pač videl, skoke. x;)x

volk sit in koza cela x;)x

Jaz imam službene papirje pred PC in nikakor da se zberem...

Je pa zunaj sonce in ivje na vejah in čudovito je...mraz....preverjeno; ob reki začutiš pljuča...

Guest sanjalica

Tamara (uh kak vas man rada gda kaj tak pametnoga napišete x:Xx ) ...dober predlog za BorisM-a... likanje.

In to moških srajc...

In kakšna ženina srajca...

Pa od otrok...

Pa zlaganje nogavic ...

Čudovito nedeljsko popoldne bi se mu lahko obetalo...

Danes pa lenarim! Včasih je treba... Če delaš dva dneva zapored, včeraj sem do pol 1h in sem samo padla v posteljo... Sicer pa ni problem, kako preživeti nedeljo - toliko je še stvari za narest...

Lepo nedeljo! x;)x

Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pozdravljene-i x!x

Jaz sem potem odšel ven, kot sem se odločil, čeprav ni dala Tamara slab nasvet, ampak likaš lahko ponoči, ko ne sije sonce.....ampak meni, ko sem naredil enkrat "luknjo v srajco" enostavno ni treba več likati, saj ni, da se poslužujem takšnih metod, ampak se zgodi....glede telefona in ostalih opravil imaš Tamara tudi prav, ampak, kaj če pa nimamo dvotarifnih števcev x?x ali pa so ti števci zamaknjeni(glede ure!).....sicer pa vem, da si pametna in racionalna.....lep nedeljski večer :palec: x;)x

Guest sanjalica

BorisM, a je pravica na tem svetu????

Jaz naredila že v 5 strajc luknje, pa še zmeraj moram likat...

Mislim...da to ni res... x^x x^x :vragec:

BorisM, a je pravica na tem svetu????

Jaz naredila že v 5 strajc luknje, pa še zmeraj moram likat...

Mislim...da to ni res...  x^x  x^x  :vragec:

Haj Sanjalica!

Saj vem , da pravice ni, ker vse pa tudi ne smem narediti pri hiši, jaz ponavadi opravim delu pedantno in kaj sledi, nagrada.....naslednjič ponovno, ampak jaz vzamem kot dobro namerno in mi ni hudo, sicer si je pa treba delo porazdeliti, ampak meni nihče ne verjame, da sem kaj sploh naredil, ker večino naredim prehitro.....pa res, likanje mi pa res ne gre od rok....vse še gre, to pač ne, še sreča, da ženske to bolj veseli, pa prosim priznaj, da vam tudi bolj paše x:Dx -----lep večer tebi in tvojim :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...