Skoči na vsebino

Nedelja

astra

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
moj pa rad lika, srečnica jaz x;)x

Prejsnjo nedeljo si zapisala da tvoj rad kuha...

Pred tem...da on cisti kopalnico...

Pred tem...da ti sin zlaga posodo v pomivalni stroj...

Res si srecnica Selene x;)x

ups...ni to tema obrekovanje?

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

BOLJ???

A imaš občutek, da trpimo x?x

A-a....začasa tega življenja ne bomo trpele...mogoče v naslednjem... x;)x

Poslane smo na zemljo, da osrečujemo moške in da uživamo.... x;)x

x:Xx

(danes pa mam tak pametne..da je...veselje)

• 5 weeks later...

Nedelja, prokleta nedelja....

Sej sploh ne vem, kako vreme je zunaj...

Men bo minila ob pisanju seminarske naloge z naslovom "Propad etične vrline". x:Dx

Hm, zelo optimistično, kajne... :xx!:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Dan je še dolg... x;)x

Če ne pa, tako kot pravi moja stara mama:"Noč ima svojo moč..." x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 3 weeks later...

Thanx Boris, jaz tudi tebi! :)

Rada imam nedelje - kot tudi vse ostale dneve. :2src: xcivx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x Borism, hvala! xsrcx

Ob nedeljah sem že dopoldne na LNF. Vstala pred kake pol ure x:Ix , ko me je zbudila soseda, ker je prišla po stanje vodovodnega števca.

Kmalu pride prjatelca na kofe (da ne pijem sama :vio: ), potem pa me čaka likanje, pospravljanje, pomivanje... za ves teden nazaj. :xx!:

Vmes pa bom prišla še kaj na LNF! x8Dx

Imejte se vsi kar se da fajn! :flower: xloveyx :flower:

Seveda - tudi od mene, vsem seveda zelim kul nedeljo! x8Dx :palec:

ves kaj pa tebi zelim, Tamara (in se vsem, po tem tebi podobnim)?

Neko tole bolj smooth povezavo, ker mi je hudo, da se konektate prek telefona in placujete gadni racun, da ste lahko tukaj... :sori:

Tudi midva sva tako furala, pa poznam tole, tako vam vsem zelim cimvec neta za cimmanj $. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj dve, ki razumeta, kako je lahko je kar VISOK telefonski račun :sori: ( Marsa & Tamara), pa še telefon je blokiran istočasno x:Ix , no imam vsaj mir na oni frekvenci, tule ste vsaj vi v večjih mestih na boljšem, ker najprej gredo kabelski operaterji tam raztezat mrežo, kjer je več naroda, da lahko več pokasirajo, mi v manjših krajih pa naj čakamo na obljube :xx!: :xx!: , saj bo, saj sem že napisal, da sem potrpežljiv....kdor čaka, dočaka x;)x :palec:

...

ves kaj pa tebi zelim, Tamara (in se vsem, po tem tebi podobnim)?

Neko tole bolj smooth povezavo, ker mi je hudo, da se konektate prek telefona in placujete gadni racun, da ste lahko tukaj...  :sori:

Tudi midva sva tako furala, pa poznam tole, tako vam vsem zelim cimvec neta za cimmanj $.  :palec:

Ma ja, sej... Dokler mi še uspeva se toliko brzdati, da je račun za Telekom 10 - 12 jurjev (skupaj naročnina, klici in internet), ostajam pri tem. Ko pa bojo še otroci rabili internet, bo pa treba res kak ISDN ali ADSL zrihtat... xrolleyesx x:)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...