Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 moj pa rad lika, srečnica jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Bobnar, boš moral k spovedi, ker danes je le gospodov dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 moj pa rad lika, srečnica jaz Prejsnjo nedeljo si zapisala da tvoj rad kuha... Pred tem...da on cisti kopalnico... Pred tem...da ti sin zlaga posodo v pomivalni stroj... Res si srecnica Selene ups...ni to tema obrekovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 tkole, kuha, lika, pomiva, aja še kaj... ne kopalnica je moja, s pecilnim praškom. zdej pa reči da nisem srečnica, saj veš tisto pesem kdor zna ta zna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 jaz vsak dan on pa enkrat na mesec, ampak priznam pa da mi pomaga. ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Moški...so larifari... ampak priznam ... brez njih bi bil svet pust in prazen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Še dobro, da priznaš Sanjalica.....bi bilo hudo, ni kaj bi trpele še bolj x;)x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 BOLJ??? A imaš občutek, da trpimo A-a....začasa tega življenja ne bomo trpele...mogoče v naslednjem... Poslane smo na zemljo, da osrečujemo moške in da uživamo.... (danes pa mam tak pametne..da je...veselje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Sonce- pohajam okoli. Dež 1 - likam, kuham :xx!: Dež 2 - lenobo pasem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 .....kar prijetno, ker je pa tudi takšno vreme, bo treba še kaj ven in kaj zase poskrbeti.....lepo nedeljo vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Zdaj imam spremljevalca za nedeljske pohode: moj pes Medo ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 .......kar gre, čeprav vremena pa le ne smem hvaliti, včeraj se mi je pa zdelo, kot, da je padel neke puščavski pesek, pa pustimo, ker včeraj je le bila sobota....lepo nedeljo vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Nedelja, prokleta nedelja....Sej sploh ne vem, kako vreme je zunaj...Men bo minila ob pisanju seminarske naloge z naslovom "Propad etične vrline". Hm, zelo optimistično, kajne... :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Uh, kakšna težka tematika za nedeljo( upam, da ti ne propade !), ker zate je le obveza Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Dan je še dolg... Če ne pa, tako kot pravi moja stara mama:"Noč ima svojo moč..." Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Kar v redu je tale nedelja, še posebej, ker ima pečat dneva, ki pride na vsaka štiri leta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 o, šit...........čist sem pozabla, da je prestopno leto :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 No fajn, ti si se vsaj sedaj spomnila, nekateri se bodo šele jutri, hvala...ta dan nam je podarjen, smilijo se mi tisti, ki imajo danes rostni dan...lep večer Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Želim vam eno lepo nedeljo - prav VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Thanx Boris, jaz tudi tebi! Rada imam nedelje - kot tudi vse ostale dneve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Borism, hvala! Ob nedeljah sem že dopoldne na LNF. Vstala pred kake pol ure , ko me je zbudila soseda, ker je prišla po stanje vodovodnega števca. Kmalu pride prjatelca na kofe (da ne pijem sama ), potem pa me čaka likanje, pospravljanje, pomivanje... za ves teden nazaj. :xx!: Vmes pa bom prišla še kaj na LNF! Imejte se vsi kar se da fajn! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Seveda - tudi od mene, vsem seveda zelim kul nedeljo! ves kaj pa tebi zelim, Tamara (in se vsem, po tem tebi podobnim)? Neko tole bolj smooth povezavo, ker mi je hudo, da se konektate prek telefona in placujete gadni racun, da ste lahko tukaj... Tudi midva sva tako furala, pa poznam tole, tako vam vsem zelim cimvec neta za cimmanj $. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Saj dve, ki razumeta, kako je lahko je kar VISOK telefonski račun ( Marsa & Tamara), pa še telefon je blokiran istočasno , no imam vsaj mir na oni frekvenci, tule ste vsaj vi v večjih mestih na boljšem, ker najprej gredo kabelski operaterji tam raztezat mrežo, kjer je več naroda, da lahko več pokasirajo, mi v manjših krajih pa naj čakamo na obljube :xx!: :xx!: , saj bo, saj sem že napisal, da sem potrpežljiv....kdor čaka, dočaka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ...ves kaj pa tebi zelim, Tamara (in se vsem, po tem tebi podobnim)? Neko tole bolj smooth povezavo, ker mi je hudo, da se konektate prek telefona in placujete gadni racun, da ste lahko tukaj... Tudi midva sva tako furala, pa poznam tole, tako vam vsem zelim cimvec neta za cimmanj $. Ma ja, sej... Dokler mi še uspeva se toliko brzdati, da je račun za Telekom 10 - 12 jurjev (skupaj naročnina, klici in internet), ostajam pri tem. Ko pa bojo še otroci rabili internet, bo pa treba res kak ISDN ali ADSL zrihtat... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Zakaj ga pa ne ze zdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.