Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Zakaj ga pa ne ze zdaj? Ker bi me koštal več $ (priključek + mesečno toliko in toliko) kot sedaj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Zakaj ga pa ne ze zdaj? Ker bi me koštal več $ (priključek + mesečno toliko in toliko) kot sedaj. Morda res, ampak verjami. Splaca se, dolgorocno gledano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Morda res, ampak verjami. Splaca se, dolgorocno gledano Saj pravim, da si bom nabavila ISDN ali ADSL, ko bom za internet plačevala (na zdajšnji način) več, kot bi plačevala ISDN ali ADSL! Ne štekam, zakaj bi bilo dobro, da že prej več plačujem. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Kakorkoli, ti ze ves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Pa se malo o nedelji.. Zame je to super dan, ker imam cas in lahko delam kar mi pase.. Ce hocem polezavam, ce hocem se ukvarjam s sportom, ce hocem hodim po mestu, grem na kavico.. Skratka, NEDELJA JE ZAKON! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 nisem jaz glih za nedelje..............ker je naslednji dan ponedeljek :xx!: ampak, dans je kul, sem lahklo v pižami in na netu hja, pa post mam danes (prazna luna) in poskušam misel o hrani kar iz glave spravit ....sej gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Pa se malo o nedelji.. Zame je to super dan, ker imam cas in lahko delam kar mi pase.. Ce hocem polezavam, ce hocem se ukvarjam s sportom, ce hocem hodim po mestu, grem na kavico.. Skratka, NEDELJA JE ZAKON!Kaj pa kaj glih danes nejbolj hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Danes grem v ZOO, ker tukaj se nisem sla.. V Italiji namrec.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 kaj bi, kaj bi??? dolgcas...vsi leni...z mano vred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 lepo vreme v Ita? Tu na severu ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ah pri nas je pre-lepo!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 vazicka... kle pa po precudovitem soncnem tednu spet sneg naletava... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ja sem vidla na TV. Ko pomislim na to, me vse mine.. haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 a si mal , kaj? kje v Ita pa si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Dol pa levo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 jaz sem pa gor, gor, gor pa se enkrat gor pa desno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ves kaj pa tebi zelim, Tamara (in se vsem, po tem tebi podobnim)? Neko tole bolj smooth povezavo, ker mi je hudo, da se konektate prek telefona in placujete gadni racun, da ste lahko tukaj... O, hvala Marsa... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Suns up its a litle after 12 make breakfast for myself leave the work for someone Else.People say they say that its just a faze they tell me to act my age. Well iAm!!!!!*CHORUS*On this perfect day nothins standin in my way. On this perfect day where nothinCan go wrong. Its the perfect day. Tommorrows gonna come too soon. I could stayForever as i am. On this perfect day. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...NEDELJA... vstala zjutraj ob 5...spila korenčkov sokin pol ure istkala dopis ki sem ga založila....hmm..mogoče bi potrebovala bilobil... ..no..sedaj sem že na delu.....kavico sem popila... sledijo oglasi...graditelji pozor...stop fasade,izolacije in vse po akcijskih cenah , pridite inzahtevajte katalog...samo šalim se..poslušam radio... pa lepo cvetno nedeljo... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 vreme:fantastičnoooooooooooooooo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Aya je razpoložena v tej cvetni nedelji, saj to je lepo brati .....sem že videl nekaj butar danes, torej lepo cvetno nedeljo tudi od mene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 vreme:fantastičnoooooooooooooooo yeah. naši motoristi majo fotosession Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Pričakujemo fotke hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 .....želim vam lepo praznično nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 hm ka ni še sobota? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.