borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Haj El Nino, seveda je še 16 minut, ampak jaz grem spat, pa ne bom čakal njenega rostva....LAHKO NOČ ....lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jaz pa vseskozi mislim, da je danes Nedelja , še fajn, da bo jutri torek ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 He he... pa se je dooolgi ponedeljek enkrat izgubil mimogrede, Borism, kje nadješ tele simpatične pikapolonice ... bi pasala katera k mojemu nicku (ki mimogrede to pomeni )ma, ti tako pašejo, da se ne bom grebla ... mi trenutno puma kar odgovarja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....SAMO MI POVEJ, ČE SI TI MOJA ITALIJANSKA SORODNICA, KER KO SEM VČERAJ MALO ISKAL PIKAPOKO, SEM NALETEL NA TVOJ NICK, PA SEM BIL KAR ŠOKIRAN, ČE JE TAKO RES, KOT DOMNEVAM, POZDRAVLJENA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sori, tega pa ne razumem. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 O.K. nisva se razumela, pa saj si ja TI po italijansko, kar sem jaz na ikonci... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Po francosko Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....oprosti, menda ti bolj obvladaš, zato ti verjamem .....lep večer Coccinelle Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ma, saj se ni za kaj opravičevati je pač izvor besede isti lep večer tudi tebi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ....kar dobra je bila, čeprav jo je še nekaj ostalo do kraja (NEDELJA!) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ja, današnja nedelja pa je bila lepa.. začelo se je vse tako tiho, mirno , zjutraj smopri zajtrku spili belo kavo, potem sprehod, dopoldanskosonce je bilo čudovito xrosex po kosilu pa je šla naša miška počivati in takosmo pol vsi malo zadremali do 15:30 Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA, na tako pomemben dan zate , pa dremala , ejej, verjetno se že čuti vpliv jutrišnjega mlaja in mrka ...lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA, na tako pomemben dan zate , pa dremala , ejej, verjetno se že čuti vpliv jutrišnjega mlaja in mrka ...lep večer tebi in tvojim hahahah borism... ja, saj več spanje je zelo pomembno, ko spištudi rasteš, telo si počije..no vsaj otroci rastejo,jaz pa še zmeraj upam, da bom tudi LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 nedelja.......lep dan, ni kaj.............ampak ju3 :o|o: pondelek..... (brez komentarja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Nedelja ki se je predvsem moji hčerki zelo vtisnila v spomin.Danes ob 12 uri je bila krščena. Ampak kaj ko ati ne mara cerkvenih obredov in fešt po tem. Sem pa pri njej ozapazil neko neverjetno navezanost do mene. Ravno danes. Čudno. Možda ima boga. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Andres08, pohvalano in lepo x!x Saj, če je tvoja hči srečna, sem prepričan, da si tudi ti .....lep večer na Islandijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Najlepša nedelja, ki si jo lahko zamislim je s kolesom v Logarsko dolino in na Koroško. Zvečer pa na vlak in domov.Tudi pohajkovanje z našim pevskim zborom je zadetek v polno. Največja mora pa je, če v nedeljo ostanem cel dan doma, nič ne naredim in noenega prijatla je srečam. :xx!: Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Najlepša nedelja, ki si jo lahko zamislim je s kolesom v Logarsko dolino in na Koroško. Zvečer pa na vlak in domov. Največja mora pa je, če v nedeljo ostanem cel dan doma, nič ne naredim in noenega prijatla je srečam.mega ej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....vsak po svojih zmožnostih, izkoristite jo vsekakor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Nedelja-cool. Kot, da nebi biu navaden dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 nedeljo prezivim za računalnikom Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jaz tudi. :xx!: Ampak še malo, pa začnemo kolesariti in planinariti. ŠMUKICA, dobrodošla med nami. Malce nenavaden nick ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Najprej sem mislila iti na Pohorje, ker pa se je vreme cudno spremenilo, izginilo je tudi sonce.. sem se odlocila in poskrbela, da so cebulice nasle svoj domek na nasem cvetlicnem vrtu... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 vstala ob 7.55 kava + nedelozajtrk šivanje hlač kava + net kuhanje kosilaizobešanje perilapospravljanje + netkosilopranje posodelikanjekošnja travesejanje solate, kumar, korenja, peteršilja, sanjenje stročnicura je 17.05...pavza na LNF.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hmmm, če koga zanima, kaj sem jaz počela...glej pod sobota Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.