borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Pri nas je pa obratno, ker je gospodov dan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ok, zadnje case se ucim :o|o: , grem umes na kak sprehod, pijacko pa na netu visim...zvecer si ogledam dnevnik in zabusavam Pozimi imam sreco, da imam vsako nedeljo priloznost smucati ( kot tudi druge dni), ko ni snega, sva pa z bivsim ful hodila na razne izletke...pa dolgo smo spali, pa mami je skuhala kosilo in to je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Pljuča nafilat, kaj kadiš... sem pa sem nehal Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 skor do zdej na kolesu. je bil prelep dan, da bi bil človek noter... vse to sonce, pa toooplo. zdej pa panika: je treba študirat, pa prat, pa kej pojest. le kdo bo vse to naredil??? no ja, bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Danes je nedelja Čas ne obstaja, je le večnost, večni Zdaj. Pojdite v naravo, zazrite se v nebo. Celo naš racionalni um nam govori, da je vesolje neskončno, brezčasno. Opustite torej skrbi, povezane s časom, hitenjem, staranjem. Živite sedanji trenutek, edini trenutek, ki ga imate. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Danes je nedelja Čas ne obstaja, je le večnost, večni Zdaj. ok...tole gre.....nadaljevanaje pa nekako izven konteksta : Celo naš racionalni um nam govori, da je vesolje neskončno, brezčasno. Opustite torej skrbi, povezane s časom, hitenjem, staranjem. Živite sedanji trenutek, edini trenutek, ki ga imate. 666 zlomkou....strashno ljubi paradokse Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Saj živimo ta trenutek, brez skrbi, saj je treba, tisto s pogledom proti nebu, bo danes malo težje :xx!: , ker je baza oblakov na 1000m do 1400m, pa pokritega 5/8 neba, pa glavno, da je sonček v srcu ...lepo nedeljo prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ...danes je bila pa spet ena tistih...lepih nedelj Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Vreme za "notri čepet", je pa dan volitev x!x , menda bo že , bomo videli v nadaljevanju....lepo nedeljo vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Od 6 do zdele sm se ucila, zdele grem pocas volit, potem spet ucit, popoldne pa mal vn ( ce nau dez)! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Malo sem bobnala(pritoževanj zaenkrat še ni bilo ) zdaj sem pa na forumu. kasneje bom spet bobnala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 ...spet deževna, kot marsikatera letos :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Jaz pa garam v službi danes. Me ful od doma kličejo - kje je deska, da narežem piščanca?(dobro, da so vsaj pišče najdli). A veš, da se pomivalni stroj kvari(ja hallooo, zakaj pa sem gnjavila, da je treba ga popraviti???), še imamo kaj krompirja(ne v službo sem ga odnesla) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Kaj so tile ubožci še živi,ki naj bi bili čez par ur na krožniku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Upam da ne (hecam se seveda)Mi je pa vseeno zanimivo - ko mora moški kuhati - saj ne dvomim, da ne bo dobro - ampak kakšne priprave...ej. In nič ne najde(le zakaj?) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Mogoče se pa greste skrivalnice, šalim se , saj verjetno ne kuha vsak dan pa zato ne najde potrebščin, nič skrbeti, saj bodo v redu pripravili kosilo, ne bi ga bilo slabo pohavliti, še posebej, če bo okusno....lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Pri kuhi se pokaže njegova radodarnost. Vsega v obilju - petliterski lonec juhe(za ziher, ampak kdo se bi z rezanci ubadal - kar makarone not), obilo česna na solato, obilo kisa....čim več olja..isto velja za vse ostalo - špara na srečo edino pri soli .Saj res ne kuha kaj dosti, ko me slučajno kakšno nedeljo ni doma, drugače pa kar hladilnik praznijo Torej je nedelja že zaradi tega nekaj posebnega Lep dan tudi tebi Borism Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Cakam na nedeljsko kosilo!Doooooooooooooooooooooolgo sem spala!Ker je dez, bom vecino dneva objemala kovter!To je to!!!! Lovin' it! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ola! Po dolgem času se spet mal oglašam na forum. Zato je ta nedelja tud tolk special, ker sem po dolgem času spet doma. Po dolgem času spet vidim svoje starše in brata. Peljala sem se z ultra-lahkim letalom nad našo Savinjsko dolino, ati je danes star 50 let in vse je tako lepoooo....(luna v raku dela) Ne vem, kdaj bo naslednja tako lepa nedelja- želim si, da se nikoli ne bi končala... vreme me pa sploh ne moti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Kako preživljamo nedeljo? Od naliva do naliva. Najprej par ur priprave, ko nam je bog dal mir z vodo, nato naliv, nato feršalungo skupaj zbit, potem naliv, potem znivelirat in pritrdit, nato naliv, nato zalit z betonom dva kraka preklade, nato naliv, nato še veznega, nato naliv, nato posprava pa ena dobra kava, potem pa naliv, zidarja domov, jaz sem bil pa tako in tako že ves čas doma. (Za soboto noben ne vpraša - ah, saj ni važno. S košnjo se je začelo, potem pa naprej...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 delovno, delovno...tisto o dobri kavi vmes je bilo še najboljše Mene običajno ob nedeljah "zadene" ena gora perila za speglatin tistih miljon srajc mi da prav posebne užitke... si dam dobro muziko gor, da gre lažje in hitrejeČe je vreme kot se šika za nedeljo-ki običajno so najbolj sončne v tednu, je nekaj najboljšega v tej bujni naravi en sprehodStankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ...bomo še videli kako in kaj, čeprav bo spet nekaj pošiljke od zgoraj, želim vam lepo nedeljo, kjerkoli že boste... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 čakam na dež!!!! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Spet Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 zaenkrat:- tek- knjiga- tv- sprehod s psom nacrtujem pa:- pol ure na netu- s prjatlco na sok- ucenje- pa kaksen cvek po tel... medtem, ko oba starsa spita na sedezni...kajti po TV je formula Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.