Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 pozdravljen Ja, raje vsak dan po 2 urice, kot pa septembra tik pred izpitom 2 tedna zivcnosti... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Vsaj po svoje Jaz imam pac tak nacin...Je kar dvojni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Spet AHA....SPET Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hmm, jaz pa kar nič učim, šparam za zadnjih 14 dnipred izpiti , nedelja rezervirana za lenarjenje in obiske, zato sem danes zvečer obiskala babico, popoldan pa bila na pogrebu, hmmm , kar pestra nedelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Sicer naj bil to dan za:-družinska srečanja,-za ljubezen,-za obdarjevanje,-za molitve,-za počitek in nazadnje tudi za igre... Slabo pa naj bi bilo v nedeljo:-o samemu sebi govoriti ( bom upošteval!),-vsakršnemu delu v jamah in tudi zadrževanje v njih,-pa preveč ne smeš soliti (mislim na jedi, ne na pamet)... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ta moment imam reže namest oči, pa čakam Trudija, Aiwo, pa Piko Nogavičko . Sicer se pa obeta en pisan dan, I love it Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Pozdravljeni v novi nedelji, naj vam bom max. lepa, jaz čez dve uri na piknik kar pomeni, da bo dan za naravo, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Oho, kar fajnski dan je bil. Najprej obiskec, sprehod, spedenala cunjce z likalnikom , pa u astro padla . Kar dost opravila, take plodne dneve imam rada Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Hm, še nisem na delovni temperaturi, ampak bom kaj kmalu,lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 sonček prihaja... jupiiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Pr nas je tud že sonce, bo lep dan, si bomo takega naredili....... Lepo nedeljo želim tudi jaz vsem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 grem en žarek al pa dva,ujet! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Danes imam pa v planu dosti pospravljanja, glasbe, narave in ljubezni do vsega tega, da čimbolj izkoristim dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kar delovno je minila tale nedelja. Ampak v zelooo kjut družbi! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Moja tudi delovna, pa samo v Cyber družbi , sej Cyberček je že fajn, sam JST bi Trudija . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Spala do 12h ..jedla eno vrjanto med zajtrkom in kosilom ...šla na čajčka v Kavala, popoldan pogledala risanko Medvedja brata, potočila par solzic...pojedla home made sadno solato....mal klepetala po telefonu in evo...tle sem. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Lepo nedeljo prav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Spet sm prepozen , bom najdu pondelk Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Spet sm prepozen , bom najdu pondelk Jz tud !Ker sm bolj počasna, bom kr tle počakala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Trudi Zazzy Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Pozdravljeni v novi nedelji, vse je super, ampak eno masažo bi pa res skoraj rabil , pa ne erotično, ono za hrbtenico ...lepo nedeljo vam iskreno privoščim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 men bi pa tud prva pasala, pobož za tvoj hrbet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Potem pa tudi zate Selene en pobož, kaj si hotela s tem povedati, da lahko eden drugemu pomagava , jaz sem malo preveč Tarzana včeraj "špilal", pa kaj čem, če od 15 oseb samo dva upava po drevesih plezati ...želim ti pa prekrasno nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 hotla sem samo povedat, da bi mi kakšna erotična masaža pasala tebi pa želim eno masažo za hrbet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Saj meni tudi , ampak ne smem prehitevati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.