Skoči na vsebino

Ponedeljek

borism

Recommended Posts

Ponedeljek je dan čustvenosti,plodnosti,ljubezni…in to verjetno zaradi njenega vladarja.Luna vlada ponedeljku.

Za mnogo je to stresni dan,kot prvi delovni v tednu,za druge pa mogoče drugače.Ko sem zvedel,da je to za ribice najbolj uspešen dan,sem ga kar sprejel in mislim,da sploh ni naporen dan!Mislim pa,da bi poleg RIBIC,tudi RAKI morali biti zadovoljni z njim!

Zanimivo,da to naj ne bi bil dan za okultizem,za jezo(tisto tako ali tako ni nobeden primeren),za pitje pred spanjem in uporabo ostrih predmetov,pa tudi ni primeren za uživanje suhega sadja in žitaric…

Fino se je pa postiti z mlekom,za kopeli primerno,za pogajanja in planiranje bi tudi bil ugoden dan,ugoden je še za svarilne sanje in intuicijo...

Kako pa torej vi podoživljate tele ponedeljke po nedelji?Če uporabim Astrine besede za nedeljo:kaj vas najbolj moti,kaj pričakujete,kako bi se ga želeli preživeti,vsaj popoldan…?Torej jutri je eden takšnih ponedeljkov!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa sem se rodila na ponedeljek - in to prav ob 00.05h. x;)x

Mah, kaj naj rečem... nimam negativnega odnosa do pondelkov. Pač začetek tedna. Ponavadi je to dan, ko si nekje v glavi splaniram, kaj bom ta teden počela in kaj (koliko) moram postoriti...

V bodoče (od jutri naprej) pa se imam namen ob ponedeljkih postiti, ob četrtkih pa jesti samo sadje. Mi je ena prijatelca povedala, da to ful deluje za hujšanje in dobro počutje. Bom videla, če res. Upam, da mi bo ratalo! :palec:

:vragec:

uuuuuuuuaaaaaaahhhhhhhhh.......ponedeljek.......

zbude se pred pol urce,

prva shalca kofeta zhe popita....

mmmmmm....zdele pride druga na vrsto.....

drgach sm pa domou prshu ob 06/30......bil ful zhur v K4....hehe

zaspani :vragec:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Za ponedeljek je nekaterim najsrečnejši dan v tednu(tudi meni),to pa naj bi veljalo posebej za kmete in njihova opravila.oranje,košnja,setev…no dobro,danes naj si oddahnjeo v deževnem popoldnevu...

Na Koroškem bi verjetno vedeli povedati,da je za najugodnejši dan poroke ponedeljek(zanimivo,a je tu kdo iz Koroške,da lahko to potrdi?)! x^x

Približno mi je zdej čist vsak dan enak, ni da mam kterga rajš al pa kterga manj.. skratka ko je vikend je včasih časa več da mal dlje s spanjem potegnem, ko je pondelk.. si rečem da fajn.. konec koncev je treba dnar it služt.

Ne maram pa dnevov ko je full slabo vreme in sem tečna ker se nerada v full dežju al pa snegu znajdem na cesti. TEGA pa ne maram v nulo.

Mushi

Najbolj zoprn dan v tednu :xx!: ... se včasih začne že v nedeljo zvečer...

Ko enkrat mine... in pride torek, je že bolje.. :8): ...

Ampak danes imam kar dober dan.. razen tega, da me je tale premik ure zdelal "pamet"... Vstala ob 5.00 .. groza :O:

S tako nevoljo sem se odpravila v službo, ker sem celo noč zelo slabo spala... potem pa zavijem s svojim rijastim ponyjem iz ulice, pa...... MI ZMANJKA BENCINA.....

kličem na šiht, da ME NE BO...... tko DA SEM DOOOOOOOOOMAAAAA!

yipiiiiiiiiiiii x:)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 1 month later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...