borism 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Ponedeljek je dan čustvenosti,plodnosti,ljubezni…in to verjetno zaradi njenega vladarja.Luna vlada ponedeljku.Za mnogo je to stresni dan,kot prvi delovni v tednu,za druge pa mogoče drugače.Ko sem zvedel,da je to za ribice najbolj uspešen dan,sem ga kar sprejel in mislim,da sploh ni naporen dan!Mislim pa,da bi poleg RIBIC,tudi RAKI morali biti zadovoljni z njim! Zanimivo,da to naj ne bi bil dan za okultizem,za jezo(tisto tako ali tako ni nobeden primeren),za pitje pred spanjem in uporabo ostrih predmetov,pa tudi ni primeren za uživanje suhega sadja in žitaric… Fino se je pa postiti z mlekom,za kopeli primerno,za pogajanja in planiranje bi tudi bil ugoden dan,ugoden je še za svarilne sanje in intuicijo... Kako pa torej vi podoživljate tele ponedeljke po nedelji?Če uporabim Astrine besede za nedeljo:kaj vas najbolj moti,kaj pričakujete,kako bi se ga želeli preživeti,vsaj popoldan…?Torej jutri je eden takšnih ponedeljkov! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 v šoli!! :o|o: (dolgčas(odvisno)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Jaz pa sem se rodila na ponedeljek - in to prav ob 00.05h. Mah, kaj naj rečem... nimam negativnega odnosa do pondelkov. Pač začetek tedna. Ponavadi je to dan, ko si nekje v glavi splaniram, kaj bom ta teden počela in kaj (koliko) moram postoriti... V bodoče (od jutri naprej) pa se imam namen ob ponedeljkih postiti, ob četrtkih pa jesti samo sadje. Mi je ena prijatelca povedala, da to ful deluje za hujšanje in dobro počutje. Bom videla, če res. Upam, da mi bo ratalo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 uuuuuuuuaaaaaaahhhhhhhhh.......ponedeljek.......zbude se pred pol urce,prva shalca kofeta zhe popita....mmmmmm....zdele pride druga na vrsto.....drgach sm pa domou prshu ob 06/30......bil ful zhur v K4....hehe zaspani Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2003 Za ponedeljek je nekaterim najsrečnejši dan v tednu(tudi meni),to pa naj bi veljalo posebej za kmete in njihova opravila.oranje,košnja,setev…no dobro,danes naj si oddahnjeo v deževnem popoldnevu...Na Koroškem bi verjetno vedeli povedati,da je za najugodnejši dan poroke ponedeljek(zanimivo,a je tu kdo iz Koroške,da lahko to potrdi?)! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Moj dan je torek, ponedeljek pa tako, tako, če bi se dalo bi ga preskočila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Ne maram nedelj,...ponedeljek je čist cool,ker vem da se bliža petek. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 pon preživljam tako kot to sr čet ostali dnevi pa se že malo razlikujejo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Približno mi je zdej čist vsak dan enak, ni da mam kterga rajš al pa kterga manj.. skratka ko je vikend je včasih časa več da mal dlje s spanjem potegnem, ko je pondelk.. si rečem da fajn.. konec koncev je treba dnar it služt.Ne maram pa dnevov ko je full slabo vreme in sem tečna ker se nerada v full dežju al pa snegu znajdem na cesti. TEGA pa ne maram v nulo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Najbolj zoprn dan v tednu :xx!: ... se včasih začne že v nedeljo zvečer... Ko enkrat mine... in pride torek, je že bolje.. ... Ampak danes imam kar dober dan.. razen tega, da me je tale premik ure zdelal "pamet"... Vstala ob 5.00 .. groza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Eni pravijo, da je ponedeljek najboljši dan za post (četrtek pa za sadni dan). A mogoče kdo ve, zakaj ravno ta dneva Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mislim,da se ribice in raki ne bi smeli pritoževati nad ponedeljkom,pa še posebno če pride na 2,7,11,16,20,25,28 v mesecu x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 vstanem :o|o: grem v šolo:1. SJ2. MA2. RA3. ŠV4. FI5. NE pol grem domovpojem kosilose grem učitgledat tv se umitna internet tv gledat radio poslušat v luft gledatspat Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Danes nekako takole Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ponedeljek Glavobol Tako po za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Zame obstaja Ponedeljek bolj navidezno,pol mene je se v Nedelji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mick ima spasa za tebe...tisti na sredini... kaže, da boš preživel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 S tako nevoljo sem se odpravila v službo, ker sem celo noč zelo slabo spala... potem pa zavijem s svojim rijastim ponyjem iz ulice, pa...... MI ZMANJKA BENCINA.....kličem na šiht, da ME NE BO...... tko DA SEM DOOOOOOOOOMAAAAA! yipiiiiiiiiiiii Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Enako, tudi jaz ... samo presneto zakaj vlaku nikoli ne zmanjka bencina Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 POnedeljke bi najraj preskočila. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Tole pa za tiste, ki ponedeljkov ne marajo Ljudje sovražijo ponedeljke... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 Jaz jih ne sovražim, kar uspešen ponedeljek je za menoj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 Prijetno s koristnim torej....želim ti uspešen torek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 Hvala enako, lahko noč Contesa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.