Michelle 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 borism, , ne morem jesti sadja za kosilo nooo Sicer mi je pa mamica skuhala zelenjavno juhico, pohane bucke in krompircek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Lep ponedeljek, pa kjerkoli in karkoli že počeli.....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jaz sem pa nekak lenivsko razpoložena, šok, po treh dneh frej semle, pa nekaj delat.... Upam, da bom popoldan kaj bolj v akciji . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ....JA ZA PONEDELJEK, JE PRAV SUUUPER , SAMO ŠE BOLJŠE BO, KO DOMOV PRIDEM . :hepko: ...HI-HI..... :flower: :flower: :flower: :flower: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Bemti. jst pa zelena od zavisti, evo sem takoj mal bolš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pismu mam smolo. Glih me prime za delat, bo treba it pa domov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 BOŠČKA TI..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 cel dan leno in zaspano... , si človek misli, da se pa morda zvečer zbudi, ja dreka - peka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 predolg ponedeljek, ah, saj je že torek Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pismu mam smolo. Glih me prime za delat, bo treba it pa domov to pa tut poznam. pol pa je treba it al pa spat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Danes bo en supertastičen dan. Ga že čutim. Vsem skupaj en megastičen ponedelčič! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Danes je eden lepših ponedeljkov, ker je prvi dan zadnjega tedna pred dopustom. Torej zadnji delavni ponedeljek.....pol pa tri tedne juhuhu Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ohoho LeilaniA Moj tudi . Tule gremo kar paketno na dopuste, prejšnji teden Mari in Mick, ta petek medve, pa ziher se še kdo priključi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ma ja...ga ze kr pogresam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kakšen dan , mogoče je koncentrat v zameno za srečo celo leto . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 ZDAJ KO JE KONEC SLUŽBICE...HMMM, PA GLEDE NA TO KAJ ME VSE ŠE DANES ČAKA...SUPEEEEEEEEER.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kakšen dan , mogoče je koncentrat v zameno za srečo celo leto .Da, ki ga ne bi bilo treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Danes pa takšen dan, prvič v službo 31 dneh, kot Švedi, zadnji čas, da se spet navadim določenega ritma in reda, ker je to ponedeljek, gre kot po maslu, v torek bi verjetno težje startal, lep večer vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 tale pondelk se je začel mal čudno. potem pa je vse skočilo na svoje mesto. tako da je sedaj vse x!x super. lep ponedeljek vsem skupaj. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 hmmm, za ponedeljek...supeeeeeeeeeeeeeer Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Zbudila, naredila nekaj vaj, plavala,popoldne se en pride, da mu razlozim konjektiv II in predpreteklik...drugace nimam pa nobenih posebnih planov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 dons pa nisem tok dobr spala. pre mal je blo. pol pa še zjutri k sem za tistih 10 min podaljšala so me more tlačle . No ampak bomo že v red spravili ta ponedeljek. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 , joj, jaz sem mal še zaspana zdele, drugače pa je moje počutje prav super...skos razmišlajm, o tem da bi nehala kadit...zbiram moči in voljo... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 držim pesti zate. ti bom v mislih pomagala. bom mal meditirala zate in tvojo voljo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.