Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jaz sem pa spet malo doma , paše mal time outa, mal k vam pokukat, pa Cyberček rabi ornk dozo spanja, da mal k sebi pride, sicer pa mi je zelo ljub ponedeljek, doma, s svojim dragim in Cyberčkom . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 O ti krasni ponedeljki, novi začetki,priložnost da se kaj začne ali pa konča, recimo - neha kaditi!Ampak ni vedno ponedeljek najboljši dan, včasih je torek, če pride praznik ravno na ponedeljek! Kateri dan bo pa najboljši v petek? Petek seveda! Kateri je že bil najboljši včeraj?Vsak dan je najboljši - tisti dan,kot velja za:vsak hip je najboljši - tisti hip! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kar v redu je bil, sicer bolj našponan, sem zadovoljen, lep ponedeljkov večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Sem na dopustu. Tečna. Zatežena. Zoprna. Muhasta. Prepirljiva. Pikolovska. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Sedaj pa še samo napiši, da ti je to v ponos :xx!: .... , en skromen nasvet, imamo črno luknjo, ki pomaga ,......če bi se moral odločiti, bi izbral edino muhasta, drugo ni vredno pomena , lep večer ob pozitivnem razmišljanju Oona, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja, kaj no... sem napisala, kako preživljam ponedeljek. Tale, danes. Pozabila sem dodat samo še tole Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Onna , upam da bo bolje. Jaz sem ponedeljek prezivela uspesno. Odtekla svoje, ucila sem se, naredila super zelenjavni pire in bucke na zaru, se spet malce ucila, zdele pa sla na sokec s prijateljico in spoznala najbolj "posebno" bejbo....Zdele grem se en mejlcek napisat, potem bom gledala Urgenco, potem pa v svet sanj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kar uspešen ponedeljek za menoj , kot ponavadi, škoda, ker ni vsak drugi dan ponedeljek ali pa vsaj, da bi čutili njegove vibracije, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 začel se je bolj klaverno in bedno a na koncu se je razvil v prav zabaven ponedljek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Kaj je že najboljšega v ponedeljek?Vprašanje je enako trivialno kot tisto -- katera reka že teče pod Savskim mostom? Kateri je že najboljši dan danes?In kateri bo v petek? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 super ponedeljek!!!!!!!!!! je bil ful zaspan zjutri. ampak zdaj je superrrrrrrr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ta moj ponedeljek pa je zanimiv in prav prijeten predvsem zato, ker ste me sprejeli medse. Lepši je kot običajni ponedeljki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 vedno lepši dnevi bojo sledili... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 aha, sanjalka, pa nihče te menda še ni opozoril, da postaneš od tega vražjega lnf-ja zasvojen ....sam po moje je zdej zate že prepozno... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 pa da si kje v kakšni družbi, nekaj govoriš in na koncu stavka manjka smeško, al pa da nekaj vidiš, pa pomisliš, ej tole moram na forumu povedat, pa zjutraj ob kavici najprej prelistat forum, ne časopis in še kaj bi se našlo, da ne omenim, da lahko tukaj najdeš osebe, ki ti bodo v življenju pomagale, te usmirjale in te tolažile, če ti bo hudo... če boš pa povožena te pa vabim v klub povoženih makarončkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 selene imaš popolnoma prav... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Borism se ravno ne bi strinjal z zadnjim povabilom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 http://www.maxima.net.ua/eng/images/smiles/39.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Borism se ravno ne bi strinjal z zadnjim povabilom selene, že mogoče, da res ne...sam bo vseeno preživel, čeprav bomo kdaj makaronaste Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 :o|o: začetek delovnega tedna..komaj čakam petek Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 sej je bolj da smo makarončkaste kot pa da same sebe slepimo kolk smo fajn, hehe to je tlačenje čustev... mater mene pa tlači zdejle pomanjkanje časa... mejte se v tem ponedeljku verjetno je namenjen zgornjemu besedilu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 tale je namenjen temu, da je definitivno bolj zdravo izražati svoja čustva, kot jih tlačiti...tako kot si napisala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 zdej pa bejžmoooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 kakorkoli,še nekaj malenkosti in ponedeljka bo konec. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.