borism 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 :o|o: začetek delovnega tedna..komaj čakam petek Ob takšnem mnenju ti nobeden ponedeljek ne bo všeč, kar naj potrajajo tile ponedeljki, to so ja dnevi za ribice in rake, njihov vladar je tako uštimal.....Sanjalka, dobrodošla med nami, še veliko lepih trenutkov na lunci, lep dan Selene, nič bat, mislem.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja res. ponedljek je treba lepo začet, da je tudi petek lep....še lepši kot sicer Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Zdaj pa mi tud bejžmo..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 nočko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Nočko, se beremo jutri....lepe sanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 No sm peživel pondelk, zdej pa še spat; mankala je sam pikca na I; no pa je ven bil kr uredu...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 a ni nekje rečeno:Slab začetek,dober konec.Torej moj ponedeljek je predvsem naporen.V petek bom,po tej varianti,dobre volje in spočita. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Zelo dober ponedeljek ... kar prevec lep... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pleskanje doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 hm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 aiwa, prehitevaš ...si že v ponedeljku Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 samo gledam v kakšni graščini bern živi k ma tok za pleskat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Matr sm napravu hec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Matr sm napravu hec! as se nehu s horo®skopi ukvarjat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 zdej ma pleskanje s.p. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Matr sm napravu hec! itak Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ma super ponedeljek... ker je jutri še bol fantastičen torek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ...po takem krasnem vikendu, je še ponedeljek super... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Super, preživela vstajanje , zdaj ap zagrizeno delam , pa še bolj zagrizeno tule svinjam x:Dx Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 super začetek novega tedna... ...ja pa brez vas itak ne morem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 sem vedla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 aiwa, cist sem ti fous ponedeljek bom prezivela ob dednem in kakemu sprehodku Lepo se mejte vsi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Moram pohvalit včerajšnji ponedeljek...cel dan sem bila neverjetno polna energije, ogromno sem naredila in srečala mnogo prijetnih znancev. Neverjetno koliko naključnih srečanj v enem ponedeljku Zdaj lahko samo upam, da se bo teden nadaljeval, kakor se je začel. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.