borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Kar uspešen ponedeljek za menoj, ko bi še jutri bil ponedeljek, sory tistim, ki jih ne obožujete, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 pa kar na petek prišla...po možnosti okol treh popoldne Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Kar uspešen ponedeljek za menoj, ko bi še jutri bil ponedeljek, sory tistim, ki jih ne obožujete, lep večer, B. pa ne,da si to ti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Aha Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Aha proti pričakovanju....zares ti x!x Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ma ponedeljki so cist bedni.....sam ubistvu so bedne tut nedelje ko ves da bo ju3 pondelk :xx!: pa torki so tut zanic....k si se zmeram na zacetku tedna so se sko slabs k pondelki Sreda je pa ze ql k si ze cez pol tedna čez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Za mene ni nobeden dan "beden", pa tudi izgubljen ne, torej borba in uživanje, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ponedeljek je moj naljubši dan v tednu. Končno začnemo od začetka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 pa je spet tu.je kr delaven... sam zaspana ratujem... lenoritis se me loteva... ah.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pa jaz ful zaspana Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 to po moje zato k se je sonček skril... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Moj ponedeljek pa je danes poln presenečenj in lepih dogodkov in vse se odvija nekam hitro in lepo, lahko rečem, da je prav lep ponedeljek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Meni so ponedeljki super. Prejšnji teden se sploh nisem najbolje znašel, ker je bil v ponedeljek praznik.Ponedeljek, dan za začetek novih projektov.Ponedeljek, dan za nov zalet pri starih projektih.Ponedeljek, lepše ime kot popetek ali posobotica.Nov miniaturni ciklus 7. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ponedeljek, dan za nov zalet pri starih projektih.Ponedeljek, lepše ime kot popetek ali posobotica.Nov miniaturni ciklus 7. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 Lep ponedeljek je , kar naj se še nadaljuje do polnoči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Moram priznati da sem imela že boljše ponedeljke, ačih... ampak se počasi približujem svojemu zastavljenemu cilju, ki ga imam vsak dan - vsaj pet dobrih stvari - bila v šoli na govorilnih - imam zlato dečvo, imela zanimiv tel. pogovor, temperatura je padla malo nad 37, služba hitro minila.... pa še kaj bi se našlo čeprav je bil pa res kakšen ponedeljek nazaj precej boljši, ampak kam pa pridem, če bi bilo vse samo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Dopoldne porazno..glavobol , popoldne izboljsanje in zvecer kar v redu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Danes je en tak fajn ponedeljek, da težko, da bi lahko bil boljši, uživajte.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 evo ga pa je spet ponedeljek. dan za nove začetke.mislim da bo kr fajn dan dons. mam ful za delat... in bom prov vesela ko bo vse narejeno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Jaz bi pa rad, da bo čimprej tork! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Kar uspešenje bil... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ponedeljek končujem prijetno utrujena in se odpravljam spat.Čeprav nisem bila preveč navdušena nad odhodom na trening, je vseeno pasalo malo švicanja na kegljišču Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 No, kar 2 ponedeljka je špricala ta "ponedeljek"-ova tema.A če je motno vreme, potem to ni več pravi ponedeljek?Dan, ko se včasih lahko posvetim novim stvarem, bo danes primeren- za kaj drugega kot - da se spet posvetim starim rečem.ponedel-jek (a ni to nekaj v zvezi z bolečino?)In še nekaj. Dan se je začel ta teden na popoldan spet daljšati (sonce že zahaja vsak dan kasneje!) Ali ni to dovolj spodbudna ponedeljkova novica? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 mi sonca zadnje case tko al tko ne vidmo, kr je nonstop ta nizka oblacnost :xx!: ampak, je pa tole vseen spodbudna novica Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 kakšna malenkost naredi še tako turoben dan, lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.