Skoči na vsebino

Ponedeljek

borism

Recommended Posts

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

UUUUuuuu...dons šefe časti kosilo Pri Vitezu....bo še dobr ponedeljek...no, že tko in tko je....sonček....lepo vreme...mir v službi...ja,ja....danes je dobr ponedeljek....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

:palec: - jaz tud ugotavljam, da se kar rada gospodinjim, a mi ni (ne more) bit prioriteta.

Piskotov pa ne znam pect niti cesa drugega. x:Ix :8):

x;)x

Moji ponedeljki so kul, vcasih v nedeljo zamehurim napoved, pa me potem velik ponedeljkov caka vsaj finish.

Jaz imam vse dneve rada. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsak dan je za nekaj dober.

Ob ponedeljkih zjutraj še najlažje vstajam!

Če je kak dan treba zares zgodaj vstati, je to prav ponedeljek!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

• 3 weeks later...

bljak :xx!: :xx!: :xx!:

tole bi morala najbrž u zlato ribico al kam že napisat, ampak res komi čakam da službo zamenjam. Zdej mam pa absolutno dost te firme

Plus tega se ta moja sodelavka skoz tooook dere, da mi gre kr skoz ušesa:xx!: :xx!: :xx!:

Pa tok sm bla dobre vole zjutri, zdej sm pa že čist zamorjena :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

čestitam :palec:

mah, sej js sm že mal navajena menjat, itak me to prbližn vsake dve leti doleti.

tud men se ne da bit skoz na enem mestu, ampak recimo trgovski potnik pa tud ne bi bla, skoz na cesti k konjska figa. Kle so mi sicer obljubljal, da bom precej na terenu.... ampak se je pol izkazal, da me sam za take stvari ponucajo, k se nobenmu drugmu ne da, al pa k niso kej preveč pomembne.

mislm, da mi na konc nau druzga preostal, k da grem še mal u šola, pol bom pa mogoče res kej tazga delala, k me bo veselil xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

ma jz bi najraj neki privat, mejhnega k se vsi štekajo... vsaj probala za neki časa. sej mi je tle ful fajn. sam na koncu se počutiš kt da delaš po enmu tekočemu traku.. pa tok ljudi je in vsak svoje... in k se še več bab skup dobi začnejo se mučke... tega pa jz ful nemaram. pol se raj z kom drugim družim (pač če že s kom počvekam) in potem sploh pridejo ven same bla bla bla... skratka službe
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ma jz bi najraj neki privat, mejhnega k se vsi štekajo... vsaj probala za neki časa. sej mi je tle ful fajn. sam na koncu se počutiš kt da delaš po enmu tekočemu traku..  pa tok ljudi je in vsak svoje... in k se še več bab skup dobi začnejo se mučke... tega pa jz ful nemaram. pol se raj z kom drugim družim (pač če že s kom počvekam) in potem sploh pridejo ven same bla bla bla... skratka službe

ej tele mučke so pa men tud dodatno zagrenila lajf :xx!:

en cajta sm se vsaj s sodelavkama dobr štekala. pol sm zbolela, me ni blo en teden, ko sm pršla nazaj, sta ble obe ledeno hladne.

Še dons ne vem zakaj, niti nism sprašvala. Škoda cajta- js sm se trudila bit max uredu, pošteno iskreno... - verjetn preveč :o|o:

babe znajo (znamo) bit res zajebane - velik bolj k tipi :vragec:

ja. sej. to sem mislna. kr neki jih pič.

jz nikol ne bi mogla enga kr ignorirat, pa mu dajat silent treatment (al kva je že) sploh v službi k nej bi bli odrasli ljudje. kje je spoštovanje? poč če ti kdo ni kul maš pač mal bl služben odnos ni treba osebnih stvari razglabljat... eh službe so smotane... kar se tega tiče. zato bi bla po moje fajn kšna mejhna firmica... bi ble tud mejhne mučke xrosex x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ja. sej. to sem mislna. kr neki jih pič.

jz nikol ne bi  mogla enga kr ignorirat, pa mu dajat silent treatment (al kva je že) sploh v službi k nej bi bli odrasli ljudje. kje je spoštovanje? poč če ti kdo ni kul maš pač mal bl služben odnos ni treba osebnih stvari razglabljat... eh službe so smotane... kar se tega tiče. zato bi bla po moje fajn kšna mejhna firmica... bi ble tud mejhne mučke xrosex  x:Dx  x:Dx

:palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>HI HI HI

dejva raj k.d.

tale komanditna družba ne stane tok. sam morva si pa zmislt kwa bova počele. kwa si ti po poklicu?

hja - gimnazijska maturantka - kwa pa druzga x:Dx x:Dx

seveda kot se spodobi sem opustila tudi že 2 različna študija x:Dx

precej nedefinirana torej - izkušnje mam u tajništvu predvsem, pa tud kr neki u komerciali, pa tud mal u gostinstvu - pa nč od tega me u resnici več ne zanima oz. vleče.

kaj pa ti?

vidm da bova morale mal obrnt vloge, boš ti dala idejo, js pa vložila denarce x;)x x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...