borism 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 Lahko je lep dan, pa čeprav spiš le štiri ure, saj ti ga znajo polepšati prijatelji-ce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 no ja, so že bili boljši dnevi ponedeljki niso ravno moji najljubši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Moj ponedeljek je pa ubistvu cist ok. Najbl dougcajt je u sol, sam k pa pridem domu , pa vse ful hit mine. Vponedeljek bodite najbolj zbrani!(moja misel;) ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Še ena inštruktorca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 en lep ponedeljek... mal bo živčkov dans k mam izpit. ampak pol sem pa frej za letos... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 UUUUuuuu...dons šefe časti kosilo Pri Vitezu....bo še dobr ponedeljek...no, že tko in tko je....sonček....lepo vreme...mir v službi...ja,ja....danes je dobr ponedeljek.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 zaspan pondelk bo dons... celo noč nisem spala... sam da oddelam teh 8 ur... pa grem spat... jutri bom pa zdrava... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 - jaz tud ugotavljam, da se kar rada gospodinjim, a mi ni (ne more) bit prioriteta.Piskotov pa ne znam pect niti cesa drugega. Moji ponedeljki so kul, vcasih v nedeljo zamehurim napoved, pa me potem velik ponedeljkov caka vsaj finish. Jaz imam vse dneve rada. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Vsak dan je za nekaj dober.Ob ponedeljkih zjutraj še najlažje vstajam!Če je kak dan treba zares zgodaj vstati, je to prav ponedeljek! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 tudi ta ponedeljek sem hvaležna, da sem se prebudila v novo jutro. zdrava, vesela in en dan starejša hvala stvarstvu lep dan vsem lunatkom Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Vsem želim srečno novo ponedeljkovo popoldne! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ma ja pondelkast pondelk je dons. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 bljak :xx!: :xx!: :xx!: tole bi morala najbrž u zlato ribico al kam že napisat, ampak res komi čakam da službo zamenjam. Zdej mam pa absolutno dost te firme Plus tega se ta moja sodelavka skoz tooook dere, da mi gre kr skoz ušesa:xx!: :xx!: :xx!: Pa tok sm bla dobre vole zjutri, zdej sm pa že čist zamorjena :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ¸oh boga. to more bit pa res mem, da ti je v službi grozn. enga da čimprej kej bolšga najdeš!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 tnx! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 jz mam pa ful gud službo. sam me pa to daje, da se mi ne da bit na eneministem mestu non stop. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 čestitam mah, sej js sm že mal navajena menjat, itak me to prbližn vsake dve leti doleti.tud men se ne da bit skoz na enem mestu, ampak recimo trgovski potnik pa tud ne bi bla, skoz na cesti k konjska figa. Kle so mi sicer obljubljal, da bom precej na terenu.... ampak se je pol izkazal, da me sam za take stvari ponucajo, k se nobenmu drugmu ne da, al pa k niso kej preveč pomembne.mislm, da mi na konc nau druzga preostal, k da grem še mal u šola, pol bom pa mogoče res kej tazga delala, k me bo veselil Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ma jz bi najraj neki privat, mejhnega k se vsi štekajo... vsaj probala za neki časa. sej mi je tle ful fajn. sam na koncu se počutiš kt da delaš po enmu tekočemu traku.. pa tok ljudi je in vsak svoje... in k se še več bab skup dobi začnejo se mučke... tega pa jz ful nemaram. pol se raj z kom drugim družim (pač če že s kom počvekam) in potem sploh pridejo ven same bla bla bla... skratka službe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jz bi najraj neki privat, mejhnega k se vsi štekajo... vsaj probala za neki časa. sej mi je tle ful fajn. sam na koncu se počutiš kt da delaš po enmu tekočemu traku.. pa tok ljudi je in vsak svoje... in k se še več bab skup dobi začnejo se mučke... tega pa jz ful nemaram. pol se raj z kom drugim družim (pač če že s kom počvekam) in potem sploh pridejo ven same bla bla bla... skratka službe ej tele mučke so pa men tud dodatno zagrenila lajf :xx!: en cajta sm se vsaj s sodelavkama dobr štekala. pol sm zbolela, me ni blo en teden, ko sm pršla nazaj, sta ble obe ledeno hladne.Še dons ne vem zakaj, niti nism sprašvala. Škoda cajta- js sm se trudila bit max uredu, pošteno iskreno... - verjetn preveč babe znajo (znamo) bit res zajebane - velik bolj k tipi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ja. sej. to sem mislna. kr neki jih pič. jz nikol ne bi mogla enga kr ignorirat, pa mu dajat silent treatment (al kva je že) sploh v službi k nej bi bli odrasli ljudje. kje je spoštovanje? poč če ti kdo ni kul maš pač mal bl služben odnos ni treba osebnih stvari razglabljat... eh službe so smotane... kar se tega tiče. zato bi bla po moje fajn kšna mejhna firmica... bi ble tud mejhne mučke xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja. sej. to sem mislna. kr neki jih pič. jz nikol ne bi mogla enga kr ignorirat, pa mu dajat silent treatment (al kva je že) sploh v službi k nej bi bli odrasli ljudje. kje je spoštovanje? poč če ti kdo ni kul maš pač mal bl služben odnos ni treba osebnih stvari razglabljat... eh službe so smotane... kar se tega tiče. zato bi bla po moje fajn kšna mejhna firmica... bi ble tud mejhne mučke xrosex Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 sam da se strinjava p.s. najbolš da kr midve eno firmo ustvarva... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam da se strinjava p.s. najbolš da kr midve eno firmo ustvarva... čak, skočm prec na sodišče registrirat, ti pa prnes una 2 mio, pa neki drobiža za d.o.o. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 HI HI HI dejva raj k.d. tale komanditna družba ne stane tok. sam morva si pa zmislt kwa bova počele. kwa si ti po poklicu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>HI HI HI dejva raj k.d. tale komanditna družba ne stane tok. sam morva si pa zmislt kwa bova počele. kwa si ti po poklicu? hja - gimnazijska maturantka - kwa pa druzga seveda kot se spodobi sem opustila tudi že 2 različna študija precej nedefinirana torej - izkušnje mam u tajništvu predvsem, pa tud kr neki u komerciali, pa tud mal u gostinstvu - pa nč od tega me u resnici več ne zanima oz. vleče. kaj pa ti? vidm da bova morale mal obrnt vloge, boš ti dala idejo, js pa vložila denarce Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.