Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Dobro jutro! Želim vam fantastičen ponedeljek! Veliko poljubčkov in srčkov! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jutrčka, Danes je čudovit ponedeljek.. Je Valentin... Želim, Vam, da bi bil vsak dan...LJUBITI IN BITI LJUBLJEN - je pravica vsakogar Veliko Ljubezni želim Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 hja - gimnazijska maturantka - kwa pa druzga seveda kot se spodobi sem opustila tudi že 2 različna študija precej nedefinirana torej - izkušnje mam u tajništvu predvsem, pa tud kr neki u komerciali, pa tud mal u gostinstvu - pa nč od tega me u resnici več ne zanima oz. vleče. kaj pa ti? vidm da bova morale mal obrnt vloge, boš ti dala idejo, js pa vložila denarce hi hi stara tema.... ampak sveža ideja. tajnice d.o.o. al pa k.d.? hi hi hikwa pravš? drugač pa pondelkast pondelk.začeu se je ful dober...zdej ni več to k ful dober... ampak kaže da bo še dober... he he he sam da je dober. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Max. uspešen ponedeljek vsem.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 hwala boris. tudi tebi. i miss ketiiiiii. moja moja.... ma res... sem še jz začela sorodne duše spoznavat... hehehehe xrosex komi čakam da jo vidm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Borism hvala enako.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 ponedeljeeeekkkkdons bo fulj fajni k je tak praznični. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 totalno sem polomljena od vsega žuranja, tko da je tale pondelk v stilu: priklop računalnika..., kosilo, gledanje filma, računalnik...banja, spat Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 kul ja. dober plan maš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2005 Prvi v tednu, prvi v mesecu.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ja, prvi v tednu... spet rabim zagon za cel teden..... Upam, da si bom energijo nabrala popoldne na bazenu... he he Lep ponedeljek vam želim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hmmmm... a sam jz pišem v to temo? V glavnem, vesel začetek tedna vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.