El Nino 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Nataly.. s tabo se ni za hecat, hehe, čarovnica očitno, mislim pričaraš materino znamenje v obliki breskvic, pravzaprav, pa hehe, zato pa je materino zanmenje da ga mati gor.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 jaz mam pa tako seksi pikico na ritki kaj pa to pomeni ? Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hmmmm...mal spominja na oni vic, k pride zamorc z zhabo na chelu k zdravniku...pa prau dohtar JA KAKO?pa prau zhabaJAH, ZACHEL SE JE S SEXI PIKICO NA RITKI 665 -ou pa 3/4... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hehe... morem pa priznat da kakim bejbam blazno paše lepotna pika... materino znamenje whatever, sem mel eno sošolko dvojček, vodnar vodnar, k je mela tako pikco, ful vroča bejba in to, pol pa še eno tako pikco gor prav pika na i.............. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hmmmm...mal spominja na oni vic, k pride zamorc z zhabo na chelu k zdravniku...itak sem cela flekasta imam več kot 400 pikic, smo jih na morju prešteli in so ful simpatične Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 verjamem.... tko k ikonca... 665 -ou pa 3/4... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 tnx ti si mel prej lepšo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 thc....pardon thx 665 -ou pa 3/4 chaka na novo inspiracijo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 (borism @ 19. Oct 2003 ob 20:35) Na zg.ustnici-uspeh,zaslužek,ampak previdnost,da se ne bi zašlo na krive poti,Na vratu-zdravje in moč,dostikrat tudi zaslužek,Na hrbtu-na osnovi protekcije bogastvoNa desni lopatici-zdrav moški,podjeten,odločen;ženska pa uspešnica v ljubezni in pri delu,Na levi strani prsi-moški bodo doživljali neuspehe zaradi predstojništva,ženska pa zaradi nemarnosti izgublja denar Na Kitajskem in po potrditvah kozmobiologov se pojavljajo neke dodatne razlage.V osnovi bi pa tole,kar držalo.Sicer,če komu piše kaj njemu neugodnega,naj enostavno odmisli! hja, kwa mam jest vse,hmm sam kakav je na men; jaja vse odmislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hehe, ta asc devica je neverjetn vse opazijo... dab jst mel to.... mm hehe, bi tud najdu kako znamenje na sebi se bom moral zadovoljit s tem da razumem vsa znamenja ki jih imam (oziroma nimam) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Mi lahko prosim kdo pove kakšna je razlika med materinimi znamenji in pigmentnimi znamenji? Jaz sem polna znamenj, pa pravzaprav ne vem kako naj jih ločim. Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ...kukr je kaj bolj ven odstopajočega, pa pecljastega v neki obliki male bradavice, to nj bi blo materno znamenje, seveda pa so tut v obliki nekega večjega fleka ali madeža. Seveda tut to je treba spremljat, da se ne razleže v še večjo piko al pa širši madež . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehede zhaba ven ne zraste.... 666 -ou...... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ne žaba, ampak paglovci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ja... in che majo paglovci materina znamenja....lohk na njih pokowci zrasejo.... 666.......... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 men se se na vratu v zadnjem mesecu naredile ene 4 pike (znamenja) in me zenaima, če je to kako povezan z jetri?to sem namreč nekje slišala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ...pa kwa se tolk sekirate okol teh mat. znamenj... sej to gre vse z Arf-om dol... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Če je tko, pol mam jst jetra že čist v k****... jst se vedno zajebavam, da k grem na moje se mi ves pigment skoncentrira v ene 5 pik... tko, da bom čez ene 70 let črnka ,,,če bi ti vidla mojga...na soncu dobi tko ene 30 pik po telesu...hja, mu bom pokazala tvoj post, če bom črnčka mela pol Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 na levi strani trebuha imam eno...Povej bolj točno lokacijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jaz imam tudi pikice Eno sem imela nevarno na glavi ( lasisce ) in so mi jo mogli nekaj let nazaj odrezat stran...Poleti sem bila enkrat pri dermatologu, pa je rekel, da so vecinoma nenevarne, ampak da jih vseeno lahko odstrani. Zdaj jih "zmrznejo". Mene kar motijo, zato aprila zacnem hodit spet tja....ampak vse ne. Predvsem tiste, ki so v blizini modrčka pa tak. Bedno mi je to. In z mojimi jetri je vse ok. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 u js jih tud mam ful.....vsepovsod vsake tolk me kr vrže k tolk novih opazim.......sam so same tiste gladke al kok se jim reče......k nč ne štrlijo vn sam na trebuhu mam eno tako zoprna reč.............bi jo js tud dala zmrznt, če bi to pršli na dom narest da bi pa čist zdrava zarad tega po bolnc laufala ni šans Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 u js jih tud mam ful.....vsepovsod vsake tolk me kr vrže k tolk novih opazim.......sam so same tiste gladke al kok se jim reče......k nč ne štrlijo vn sam na trebuhu mam eno tako zoprna reč.............bi jo js tud dala zmrznt, če bi to pršli na dom narest da bi pa čist zdrava zarad tega po bolnc laufala ni šans kokr vem, dones to z laserjem odtsranijo v parih sekundah na estetski oz. lepotni kirurgiji za okol 10k sit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ja no, če vi računate tiste pikice, kot neko materino znamenje...tud cool ! Moje pa se nahaja točno tukaj: Na desni lopatici-zdrav moški,podjeten,odločen. Glede nato, da sem kot dojenček skoraj ostal ob življenju ! Materino znamenje mi je počlo, tako da sem začel krvavet...kri je neprestano tekla, skoraj bi izkrvavel !Na srečo se je nevem kako ustavilo...zdaj se to materino znamenje komaj vidi...je tak dvocentimetrski flekec. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kokr vem, dones to z laserjem odtsranijo v parih sekundah na estetski oz. lepotni kirurgiji za okol 10k sit ja sam se je treba naročat, pa čakat, pa tja it, pa tm čakat nje hvala....ni to za mjene, sm rajš pikasta pa z usemi živci kt pa kontra Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ja sam se je treba naročat, pa čakat, pa tja it, pa tm čakat nje hvala....ni to za mjene, sm rajš pikasta pa z usemi živci kt pa kontra to pa nevem kako gre.. ah kwa kurac, sprejmeš se takega kot si, kar ti je mati narava dala.. razn - izjemoma, če maš kako znamenje na kakem takem nevarnem mestu,da bi ga spraskala al pa kako drugače poškodovala... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.