branko1962 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Danes 20.10. je svetovni dan boja proti osteoporozi.Bolezen danes prizadene najmanj vsako tretjo starejšo žensko in tudi moški se ji ne morejo izogniti.Začnite se boriti že danes. S čim? S kalcijem, kot najboljšim sredstvom za boj proti osteoporozi.Poglejte si več na naslovu:http://www.coralproduct.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Menda ostereopotozo povzroča tudi pitje homogeniziranega mleka, ker naj bi bila homogenizacija tak čuden postopek, da se kalcij (ki ga v mleku sicer *je dosti*) nalaga vsekam drugam, kot pa v kosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 ...npr. v..... kalcizirane ledvične kamne :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Ja .... :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Pa še nekaj na hitro zbranih povezav:http://www.strongbones.org/http://kid.kibla.org/~marjan/vegan/mleko.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Hvala za info, Branko! Ko smo pa ze pri linkih Nevarnost homogeniziranega mleka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Pa ta članek sem iskal ... :o|o: pa sem ga iskal v tem forumu, pa ga nisem našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 A ves, da se mi je kar zdelo, Rachek... ... tudi jaz pa sem iskala to najprej na Novicah, potem pa tu, pa tudi ne nasla... ker sem iskala v zdravju (je pa v prehrani)... Ja, fajn clanek...Pa je bilo vse popaceno, pa sem sproti se popravila in uredila, pa ker nekaj pocasi odpira, mi je pozrlo kake pol ure... Samo je bilo vredno... Ker sta res celo dva dobra clanka tu...Skoda, ker ni na Novicah tega... Morda pa kar jaz dam se tja.Bedasto namrec, da ne najdes...Pa ce isces mleko, ne najde, ker je v naslovu recimo mleku.. pa sem dala mlek... Ja, ja, vidis, vcasih je tudi ljubljanscina koristna, recimo v iskalnikih: homogeniziran mlek.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Ja, ja, vidis, vcasih je tudi ljubljanscina koristna, recimo v iskalnikih: homogeniziran mlek.. Hahaha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naty 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Tud jaz sem brala ta članek in se zapodila po trgovini v iskanje nehomogeniziranega mleka in mlečnih izdelkov. In res sem našla samo pasterizirano mleko (Bohinjsko mleko v vrečki) in samo pasteriziran jogurt (LCA). V prepričanju, da me bo samo zdravje, zdaj jem to. Ker pa sem odvisnica od sira, me zanima, če kdo ve iz kakšnega mleka pa je sir. Sama se niti najmanj ne spoznam na to, sam jedla bi ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 tut jest k vsakem obroku sir, kaki dimljen huh, enkrat so mi rekl, da je sir narejen iz nekih ostankou mleka, poleg še dodatkov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 pokowc ne sam polpismen...tut pol :xx!: sir je iz skute...skuta je sesirjeno mleko (beri kislo mleko).... 666 -ou....prrrlllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 ahut ,ne najedaj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naty 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Ja itak.Sam mene je zanimal, al je to mleko prej pasterizirano, homogenizirano, al kaj...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.