Skoči na vsebino

Svetovni dan boja proti osteoporozi

Recommended Posts

A ves, da se mi je kar zdelo, Rachek... ... tudi jaz pa sem iskala to najprej na Novicah, potem pa tu, pa tudi ne nasla... ker sem iskala v zdravju (je pa v prehrani)... xDDx

Ja, fajn clanek...

Pa je bilo vse popaceno, pa sem sproti se popravila in uredila, pa ker nekaj pocasi odpira, mi je pozrlo kake pol ure... Samo je bilo vredno... x;)x

Ker sta res celo dva dobra clanka tu...

Skoda, ker ni na Novicah tega... Morda pa kar jaz dam se tja.

Bedasto namrec, da ne najdes...

Pa ce isces mleko, ne najde, ker je v naslovu recimo mleku.. pa sem dala mlek...

Ja, ja, vidis, vcasih je tudi ljubljanscina koristna, recimo v iskalnikih: homogeniziran mlek.. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...

Tud jaz sem brala ta članek in se zapodila po trgovini v iskanje nehomogeniziranega mleka in mlečnih izdelkov. In res sem našla samo pasterizirano mleko (Bohinjsko mleko v vrečki) in samo pasteriziran jogurt (LCA). V prepričanju, da me bo samo zdravje, zdaj jem to.

Ker pa sem odvisnica od sira, me zanima, če kdo ve iz kakšnega mleka pa je sir. Sama se niti najmanj ne spoznam na to, sam jedla bi ga. :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...