Maedhoriell 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Childreni - sem šla sem videla so zmagali!!!! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 a gre kdo na robbija williamsa???to poletje bo neki po evropi koncertiru... on je pa zame coldplayi so pa glih mel turnejo, pa nism sla. ni blo cekinov Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 me je foter presenetu, ko je izjavu, da bi šel rad na Rollinge junija v Zagreb...grem še jest zraven, če se bo še dal karte dobit...kje se jih sploh lahko rezervira? pa mu jo častim za Abrahama, ko ga bo imel aprila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 me je foter presenetu, ko je izjavu, da bi šel rad na Rollinge junija v Zagreb...grem še jest zraven, če se bo še dal karte dobit...kje se jih sploh lahko rezervira? pa mu jo častim za Abrahama, ko ga bo imel aprila pošteno drugač pa, če ti kej pomaga, leta 98 k sm bil js na Stonsih v Zagrebu, sm karto kupil 3 mesece prej v aligatorju v Kranju, pa takrat je blo še clo tko, da je bil koncert prestavlen za 2 dobra mesca zarad poškodbe Richards-a Keith-a Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 pol se pa še kej vidimo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 jest grem tud na rollinge v beograd, komej cakam, da tale julij pride..... pol pa aaaakcijaaaa A se ze kaj ve koliko bodo karte?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 za Dunaj junija so karte za stojišče po 22.000 sit...za Beograd ne vem, sam bom pa najbrž šel v Zagreb....upam,da bodo cene nekaj podobnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Uh Cashy a se lahk pritaknem zraven? Iščem družbo za na Rollinge... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Uh Cashy a se lahk pritaknem zraven? Iščem družbo za na Rollinge...z veseljem...samo še sam se moram trdno odločit, da bom šel...ene par stvari je še za porihtat do takrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Pozdravljeni Tokrat slabe novice za vse oboževalce ROLLING STONES. Managment je odpovedal koncert v Beogradu, prav tako pa je pod vprašajem koncert v Zagrebu. Glede na to, da je vikend, ne moremo do dodatnih informacij, opiramo pa se na članek v današnjem Jutarnjem Listu http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/gla...ones_zg,8112.jl Upamo, da bomo v ponedeljek dobili kaj oprijemljivejših podatkov .. je pa gotovo, da Beograd odpade, saj so ga izbrisali tudi že na uradnih straneh ROLLING STONES Lep pozdrav do ponedeljka Uredništvo Vstopnice.com :xx!: Na datum dunaja,imam pa izpit. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 :xx!: :!!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Se strinjam :xx!: Moram nekak drugač datume urihtat za izpite, da bom šla lahko vsaj na dunaj Joj, pa tako sem se veselila, taka evforija Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ..hej.. ste slišal.. DEPECHE MODE pridejo v LJ..in sicer 14. JUNIJ, na naš razmajani stadion za bežigradom!!! ..lih dons sm zvedla.. it really made my day..for sure jess!!! ..baje bojo karte drage.. ..ampak konec koncev, to ni nobena ovira, kajne ..to mi deli Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ne, ker so odhodi ob 9. zjutraj, izpiti pa ko ni vec predavanj razlicno. Zves pa kake 3 dni prej, ob keri uri so. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 DEPECHE MODE, če pridejo v Ljubljano, bom prav gotovo tam. JUPI Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Danes se začne Ortofest. S kocertom Big foot mame. Gre kdo? Naj me kontaktira na OS. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jaz grem na Simple Minds, karte so že na poti. Komaj čakam, meni so fuul cool. Gre še kdo?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Zelo intenzivno razmišljam, da bi šla na Franz Ferdinand v Zagreb Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 sm geldla spored od ortofesta, pa sm se ful veselila kr sm misla da bojo dan d-pa jih ni:(grem pa na TBF, če bo vse posreči. so mi res carji.evo link za orto fest: http://www.orto-bar.com/koncert.html Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Jaz grem na Simple Minds, karte so že na poti. Komaj čakam, meni so fuul cool. Gre še kdo?? Simple Minds .... Kolk karta? 8.4.? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Simple Minds .... Kolk karta? 8.4.? 7.700,00 zaenkrat, saj to je kar nekaj denarja ne, to šele sedaj vidim, ampak kaj češ. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Ma ja, dobrih 30 eurov sicer, ni tolk hudo ipak Reed, Cave pa Kravitz so tud bli tu neki..... Dont you forget about me Uživaj Če bom v Lj pa kdo ve, me kaki kocert-lušti primejo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ma ja, dobrih 30 eurov sicer, ni tolk hudo ipak Reed, Cave pa Kravitz so tud bli tu neki..... Dont you forget about me Uživaj Če bom v Lj pa kdo ve, me kaki kocert-lušti primejo.... Zmenjenu ..hej.. ste slišal.. DEPECHE MODE pridejo v LJ..in sicer 14. JUNIJ, na naš razmajani stadion za bežigradom!!! ..lih dons sm zvedla.. it really made my day..for sure jess!!! ..baje bojo karte drage.. ..ampak konec koncev, to ni nobena ovira, kajne ..to mi deli Ja na njih pa tudi definitivno grem!! Super, da pridejo k nam!! AC/DC so napovedali turnejo za letos. Ne ve se še kje, niti kdaj, predrezervacije že pobirajo. Itak, da že stojim v vrsti. To so pa zame legende, pa če tudi mi ušesa potrga, grem!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Pop-iči....al ajde, dobri...elektropopiči Skor ziher grem-a Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.