Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

Enako :palec:

Čeprav sem konec maja po več kot desetih letih spet cel album poslušal xsuperx

z vsemi verzijami Helge xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

karte naročla x^x se bojim da bojo križanke razprodane :eek: x:Dx

pa še tole, sm verjetn že pravla kje, sam morm še enkrat za vsak slučaj x:Dx

tedi 95 ko so tud mel turco po slo sma bla stara 15 let x:Ix bla na vseh koncertih njihovih po celi slo x^x :eek: otvoritvenga so mel u celju u barflayu...jst vsa navdušena tam u čist prvi vrsti....pol metra od beleta.....so igral yes my baby no.....in so spustil tist del :...sad smo sami, tu na plaži, ja i ti i moja kokakola ljubav..... pa se zaderem go gor beletu ka pa ja i ti i kokakola ljubav.....pa se reži pa prav da so prestari zdej x:Dx ...k je blo konc smo šli tja za šank in me neki pocuka za rokav.....bele mi je pir plaču x;)x x^x no pol pa fora k je bil pr studiocity intervju, pa pokaže mene tam čez cel ekran :eek: kok skačem tam, vsa u transu.....in pol med intervjuju prav bele da so bli presenečeni kok mladina tok u nulo pozna besedila.....da so bli opomnjeni na napake x:Dx

no taveč hec je bil pa to, k doma valda nism povedla kam grem....sm zmuvala neki.....in mat u življenju nikdar prej in pol tud ne, ni gleedla studiocity....glih tedi :o|o: x:Dx in pol ni nč rekla, sam počakala da je bla ponovitev, me pokliče pejt si tole pogledat :eek: x:Dx valda cela štala......sam na vse ostale sm šla pa z dovoljenju x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

evo za micka....k se zgovarja neki....še enkrat:

23.9.2006 ( ja :inocent: ), križanke, karta je mensezdi 4800.... x:Dx spodoblo bi se da prideš :vragec: :inocent: :vio:

Je že meni obljubil! x:Dx Šlik, šlak! x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

evo za micka....k se zgovarja neki....še enkrat:

23.9.2006 ( ja :inocent: ), križanke, karta je mensezdi 4800.... x:Dx spodoblo bi se da prideš :vragec: :inocent: :vio:

Kaj se zdej nor delaš, saj si reku, da greš ziher. Jaz bom pa še razmislila, bom videla kako bo s časom, obveznostmi.... :inocent: x:Dx

Je že meni obljubil! x:Dx Šlik, šlak! x:o)x

Dvomim. K men ni nič povedal o tem...... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kdo to? A jst, Todika? :inocent:

Kaj to....Buldožerji? :unsure: x:Dx

nas dva ja seronja :vragec: x:Dx

eh nevermajnd....neki se mi je dobr zazdel x;)x x:Dx buldožerčiči pa itak x:px :onfire: :onfire: :onfire: komičakamkomičakamkomičakam x:Dx

Bora

Hm, še dober, da sn včeri novo wc školjko zmontirala, k glede na tolk kolk ga Mick serje, je blo nujno..... x:o)x x:Dx

Kaj komi čakaš........s Todiko na Buldožerje it? x:px Al Todiko spoznat? x:px

K. Čapek

Hm, še dober, da sn včeri novo wc školjko zmontirala, k glede na tolk kolk ga Mick serje, je blo nujno..... x:o)x x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

valda.....al kok :inocent: todika je tak fajn djekle :inocent: :vio: pa reč č ni res :vragec: xcivx

Bora

Ja, res sem fajn. Privlačna, pametna, duhovita, šarmantna, zabavna, prav fajn sem...... xsrcx x:)x :2src: Sam ne vem, Mick mi je mal mutan, ne vem, če bi se me zaslužil........za družbo na Buldožerjih pa na drinku. Bom razmislila.......pa še slišala sn, da je pravi pacek, ne vem ne vem...... x:px x:Dx

K. Čapek

Ja, res sem fajn. Privlačna, pametna, duhovita, šarmantna, zabavna, prav fajn sem...... xsrcx x:)x :2src: Sam ne vem, Mick mi je mal mutan, ne vem, če bi se me zaslužil........za družbo na Buldožerjih pa na drinku. Bom razmislila.......pa še slišala sn, da je pravi pacek, ne vem ne vem...... x:px x:Dx

xcivx sploh ne vem ka zamujam.......kokr vidim je todika pravi blagoslov x:Dx

Bora

Pa še seksi sem, pa dobra ljubica, tko! :inocent: :vragec: x:Dx

:vragec:

skos sm vedu... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:angry: ...nehi mojo ikonco pa nick uporabljat! x^x Pa govor v svojmu imenu, ne v mojem! x^x xcivx Mislim, halo, ovi Mick xrolleyesx :xx!: x:Dx Pismo, zgleda pa, kot da sem jaz Mick. Pih. Mater je tu kameleonov.... xrolleyesx x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

o zlomkovič :vragec: :inocent: x:Dx x:Ix a ti tud prideš :inocent: :vio: nas tri bi bli najbolši par :wOOt:

mislsh jaz, moj zlomkich pa ti? x:px

zlomk...tralala

ma dej no

ppa sej vidsh, de tip rabi strokovno pomoch

razcepljena osebnost pa to

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:angry: ...nehi mojo ikonco pa nick uporabljat! x^x Pa govor v svojmu imenu, ne v mojem! x^x xcivx Mislim, halo, ovi Mick xrolleyesx :xx!: x:Dx Pismo, zgleda pa, kot da sem jaz Mick. Pih. Mater je tu kameleonov.... xrolleyesx x;)x :vragec: x:Dx

a se zamenama za en cajt....pa bod ti mick da vidiš kok je lušno :vragec:

mislsh jaz, moj zlomkich pa ti? x:px

zlomk...tralala

he...js sm mela bol u mislih mick, mickeni pa zlomk :O: x:Dx

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...