Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Enako Čeprav sem konec maja po več kot desetih letih spet cel album poslušal z vsemi verzijami Helge Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ...napunila nam uši a sebi đepove, sa svojim plesnim hitovima....podsjetimo se, u ono vrijeme kraljica diskoklubova bila je helga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 karte naročla se bojim da bojo križanke razprodane pa še tole, sm verjetn že pravla kje, sam morm še enkrat za vsak slučaj tedi 95 ko so tud mel turco po slo sma bla stara 15 let bla na vseh koncertih njihovih po celi slo otvoritvenga so mel u celju u barflayu...jst vsa navdušena tam u čist prvi vrsti....pol metra od beleta.....so igral yes my baby no.....in so spustil tist del :...sad smo sami, tu na plaži, ja i ti i moja kokakola ljubav..... pa se zaderem go gor beletu ka pa ja i ti i kokakola ljubav.....pa se reži pa prav da so prestari zdej ...k je blo konc smo šli tja za šank in me neki pocuka za rokav.....bele mi je pir plaču no pol pa fora k je bil pr studiocity intervju, pa pokaže mene tam čez cel ekran kok skačem tam, vsa u transu.....in pol med intervjuju prav bele da so bli presenečeni kok mladina tok u nulo pozna besedila.....da so bli opomnjeni na napake no taveč hec je bil pa to, k doma valda nism povedla kam grem....sm zmuvala neki.....in mat u življenju nikdar prej in pol tud ne, ni gleedla studiocity....glih tedi in pol ni nč rekla, sam počakala da je bla ponovitev, me pokliče pejt si tole pogledat valda cela štala......sam na vse ostale sm šla pa z dovoljenju Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 evo za micka....k se zgovarja neki....še enkrat: 23.9.2006 ( ja ), križanke, karta je mensezdi 4800.... spodoblo bi se da prideš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 evo za micka....k se zgovarja neki....še enkrat:23.9.2006 ( ja ), križanke, karta je mensezdi 4800.... spodoblo bi se da prideš Je že meni obljubil! Šlik, šlak! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 a gre kdo dans na siddharto na grad? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 evo za micka....k se zgovarja neki....še enkrat:23.9.2006 ( ja ), križanke, karta je mensezdi 4800.... spodoblo bi se da prideš Kaj se zdej nor delaš, saj si reku, da greš ziher. Jaz bom pa še razmislila, bom videla kako bo s časom, obveznostmi.... Je že meni obljubil! Šlik, šlak! Dvomim. K men ni nič povedal o tem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 seronja sam mi je pa neki všeč......... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdo to? A jst, Todika? Kaj to....Buldožerji? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdo to? A jst, Todika? Kaj to....Buldožerji? nas dva ja seronja eh nevermajnd....neki se mi je dobr zazdel buldožerčiči pa itak komičakamkomičakamkomičakam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hm, še dober, da sn včeri novo wc školjko zmontirala, k glede na tolk kolk ga Mick serje, je blo nujno..... Kaj komi čakaš........s Todiko na Buldožerje it? Al Todiko spoznat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hm, še dober, da sn včeri novo wc školjko zmontirala, k glede na tolk kolk ga Mick serje, je blo nujno..... Kaj komi čakaš........s Todiko na Buldožerje it? Al Todiko spoznat? valda.....al kok todika je tak fajn djekle pa reč č ni res Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, res sem fajn. Privlačna, pametna, duhovita, šarmantna, zabavna, prav fajn sem...... Sam ne vem, Mick mi je mal mutan, ne vem, če bi se me zaslužil........za družbo na Buldožerjih pa na drinku. Bom razmislila.......pa še slišala sn, da je pravi pacek, ne vem ne vem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, res sem fajn. Privlačna, pametna, duhovita, šarmantna, zabavna, prav fajn sem...... Sam ne vem, Mick mi je mal mutan, ne vem, če bi se me zaslužil........za družbo na Buldožerjih pa na drinku. Bom razmislila.......pa še slišala sn, da je pravi pacek, ne vem ne vem...... sploh ne vem ka zamujam.......kokr vidim je todika pravi blagoslov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pa še seksi sem, pa dobra ljubica, tko! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 pa ego do kanade ....život je kratak, noči su duge, bla bla bla bla bla...... komičakamkomičakamkomičakam joj kok mi seka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja. No, saj Mick je velik bl skromen.... Odmah kaži daaa.....mmmm! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 prtegjenca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hm, še dober, da sn včeri novo wc školjko zmontirala, k glede na tolk kolk ga Mick serje, je blo nujno..... Kaj komi čakaš........s Todiko na Buldožerje it? Al Todiko spoznat? Ja, res sem fajn. Privlačna, pametna, duhovita, šarmantna, zabavna, prav fajn sem...... Sam ne vem, Mick mi je mal mutan, ne vem, če bi se me zaslužil........za družbo na Buldožerjih pa na drinku. Bom razmislila.......pa še slišala sn, da je pravi pacek, ne vem ne vem...... Pa še seksi sem, pa dobra ljubica, tko! skos sm vedu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 o zlomkovič a ti tud prideš nas tri bi bli najbolši par Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ...nehi mojo ikonco pa nick uporabljat! Pa govor v svojmu imenu, ne v mojem! Mislim, halo, ovi Mick :xx!: Pismo, zgleda pa, kot da sem jaz Mick. Pih. Mater je tu kameleonov.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 o zlomkovič a ti tud prideš nas tri bi bli najbolši par mislsh jaz, moj zlomkich pa ti? zlomk...tralala ma dej noppa sej vidsh, de tip rabi strokovno pomochrazcepljena osebnost pa to zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ...nehi mojo ikonco pa nick uporabljat! Pa govor v svojmu imenu, ne v mojem! Mislim, halo, ovi Mick :xx!: Pismo, zgleda pa, kot da sem jaz Mick. Pih. Mater je tu kameleonov.... a se zamenama za en cajt....pa bod ti mick da vidiš kok je lušno mislsh jaz, moj zlomkich pa ti? zlomk...tralala he...js sm mela bol u mislih mick, mickeni pa zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 he...js sm mela bol u mislih mick, mickeni pa zlomk mickeni kokr de ga spljoh nitorej: 2,1/4 zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vreji, daj, bom zdej jaz mick.....Daj, mal mi prišepni ktere bejbe se kaj palijo nate, da to mal izkoristim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.