Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 sam kok bi res js uživala z vama na enmu, dveh, treh (ok, zdej pa ž pretiravam....) pireh woah, ka bi delal to mojmu merkurju Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ma dej noppa sej vidsh, de tip rabi strokovno pomochrazcepljena osebnost pa to Ti si cel razcepljen...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vreji, daj, bom zdej jaz mick.....Daj, mal mi prišepni ktere bejbe se kaj palijo nate, da to mal izkoristim..... no todika....mick te sprashuje... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 sam kok bi res js uživala z vama na enmu, dveh, treh (ok, zdej pa ž pretiravam....) pireh woah, ka bi delal to mojmu merkurju Bi blo čist kul, vsak bi svoje poslanstvo vršil....aakhut bi nakladal do nezavesti, jaz pa.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vreji, daj, bom zdej jaz mick.....Daj, mal mi prišepni ktere bejbe se kaj palijo nate, da to mal izkoristim..... uf je dobr bit spet u svoji koži ....kere bejbe...ups...na to sm se pa pozabla osredotočit so mi šle druge stvari po glavi, k sm mela glih šanso Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Bi blo čist kul, vsak bi svoje poslanstvo vršil....aakhut bi nakladal do nezavesti, jaz pa.... ti bi biu pa itaq nezavestenker vikend rockerji niste lih neki pivci zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ....mam zdej neki mickenga otečenga od tvojga osredotočanja, Todika, ja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ....mam zdej neki mickenga otečenga od tvojga osredotočanja, Todika, ja.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ti bi biu pa itaq nezavestenker vikend rockerji niste lih neki pivci zlomk...tralala No ja, no ja, res mi ni več tolk do alkohola, sam močvirnika pa še mirno nesem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ....mam zdej neki mickenga otečenga od tvojga osredotočanja, Todika, ja.... je zhe kr mal vijolchast a?temu se reche predanost lastnemu klubu zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Viola do groba Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 dej bejžmo kle vn....se vidmo u križankah pa onix tud pride a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No ja, no ja, res mi ni več tolk do alkohola, sam močvirnika pa še mirno nesem..... tole sicer zelo dvomim,ampak she bolj pa v to,da bi te jaz lahko prenashal zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 No, saj neb blo treba......prenašat dam bi tak jaz tebe morau. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No, saj neb blo treba......prenašat dam bi tak jaz tebe morau. ajajajk bosh popil dva pera, shtiri whiskije, 24 tequil in pol itra vina....prshu dam pa she babo pofuku....pol se javi zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 pa she babo pofuku....pol se javi To bil delirium tremens, bimbo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 To bil delirium tremens, bimbo ja njej... spljoh se pa lohk o tem iz prve roke pozanimash v totem mariboribla tvoja prjatlca.....kok ji je zhe ime????....neki astronomskega zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 dej bejžmo kle vn....se vidmo u križankah pa onix tud pride a ne tole tud slučajno in niti po naključju ni noben opazu a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 mene pa se kar zanima, ce gre dans kdo na siddharto na grad? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 tole tud slučajno in niti po naključju ni noben opazu a ne kwa zhe??aja tistlemahche bi to mick-eni napisu bi se she ozrl.....tko pa... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 kwa zhe??aja tistlemahche bi to mick-eni napisu bi se she ozrl.....tko pa... zlomk....tralala sej se mi je zdel da cikata en na drujga ma....js pa izvisim pol.......že močno razmišljam če je bla pametna tista ideja o piru....k tretje kolo pa nism rada Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 spljoh se pa lohk o tem iz prve roke pozanimash v totem mariboribla tvoja prjatlca Aja, to je bla tista polomijada k mi je pravla o njej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 sej se mi je zdel da cikata en na drujga ma....js pa izvisim pol.......že močno razmišljam če je bla pametna tista ideja o piru....k tretje kolo pa nism rada ah....kolo pa zih ne bi bila zlomk...tralala Aja, to je bla tista polomijada k mi je pravla o njej..... no....glede na njen izgled....jelohk tut tega vesela pomisl, kolk sm moral popit, de mi je sploh kej tazga pochet prshlo na misel zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ......že močno razmišljam če je bla pametna tista ideja o piru....k tretje kolo pa nism rada Tretje kolo? Mah, pir bova aakhutu pustla, gonla (se) bova pa mi2..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 tole tud slučajno in niti po naključju ni noben opazu a ne Kdo je tud opazu samo malo "zgoden" je danes Todi, bova midva udarla svoj žur v Križankah da ne motiva romantičnega para Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.