Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdo je tud opazu samo malo "zgoden" je danes Todi, bova midva udarla svoj žur v Križankah da ne motiva romantičnega para ne vem, ne vem, kaj bo tvoja izvoljenka na tole rekla... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdo je tud opazu samo malo "zgoden" je danes Todi, bova midva udarla svoj žur v Križankah da ne motiva romantičnega para kok že gre tist star slovenski pregovor o dveh se fajtata....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 kok že gre tist star slovenski pregovor o dveh se fajtata....... no ja....che sebe smatrash kot dobichek... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 no ja....che sebe smatrash kot dobichek... zlomk...tralala a ti dvomiš.......ne sam dobiček, sej pravm....blagoslov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 kok že gre tist star slovenski pregovor o dveh se fajtata....... Nimam pojma. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 a ti dvomiš.......ne sam dobiček, sej pravm....blagoslov tole je zhe prou VNEBOVPIJOCHEpa marsi se bo tut pochas zachel meshat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Zakaj te? ....... Nič, te pa se gremo mal spet o koncertih ment, no. Gre kdo na Buldožerje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ich Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kake budalaštine pišete! No, če se boste vi s pirom nacejali(Todi, Akhut in Mick) potem bom jaz raje tvojo damo, Mick povabila na Redbull-vodko, vsaj smrdi ne, pa vamp ti ne zraste! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 karte mam.....yyyeeesssssss matr sm prtegnjena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Bo šel kdo na Deep Purple oktobra? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 na prple ne, na http://www.theskyiscrape.com/website/wikijam/images/a/aa/Pearl_Jam_2006_Rolling_Stone_Promo.jpg pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 prl đem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Bo šel kdo na Deep Purple oktobra? sem jih trikrat že vidla pa bla totalno razočarana tist morse klinčev, drka tisto kitaro....brezveze, zame je pač richie nenadomestljiv mi je kr na jok šlo k sm jih poslušala pa gillan je u neki trenerki in natikačih pršu na odr pa same tanove komade so špilali :xx!: se vid da sam še na račun stare slave služjo.....men so sicer carski drgač....sam tole edin lord je razturu še zmeri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kdaj, kje? mogoče me pa zamikajo ... sem mela tut grunge obdobje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kdaj, kje? mogoče me pa zamikajo ... sem mela tut grunge obdobje ... 7 Sep Madrid Spain Palacio de Deportes 9 Sep Marseille France Le Dôme de Marseille 11 Sep Paris France Bercy 13 Sep Bern Switzerland Bern Arena 14 Sep Bologna Italy PalaMalaguti 16 Sep Verona Italy Arena di Verona 17 Sep Milan Italy Forum 19 Sep Torino Italy Palaisozaki 20 Sep Pistoia Italy Duomo Square 22 Sep Prague Czech Republic Sazka Arena 23 Sep Berlin Germany Wuhlheide 25 Sep Vienna Austria Stadthalle 26 Sep Zagreb Croatia Dom Sportova 30 Sep Athens Greece OAKA Sports Hall Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a bi šel kdo na koncert Perpetuum Jazzile in Mansounda 18.9. v CD?kdo ve, kako se pridobi vstopnico prek Ivanke ali Monete? Kako se pridobi te zadeve? Je pa koncert že skoraj razprodan kakšno luštno lunatko z veseljem častim no...saj ste vse luštne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a bi šel kdo na koncert Perpetuum Jazzile in Mansounda 18.9. v CD?kdo ve, kako se pridobi vstopnico prek Ivanke ali Monete? Kako se pridobi te zadeve? Je pa koncert že skoraj razprodan kakšno luštno lunatko z veseljem častim no...saj ste vse luštne jaz bi šla mogoče.. če se ti to ne zajebavaš al resno sicer ne vem kaj bo še takrat 18. pa malo več mi razloži, lahko na OS Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jaz bi šla mogoče.. če se ti to ne zajebavaš al resno sicer ne vem kaj bo še takrat 18. pa malo več mi razloži, lahko na OS jasno, da mislim resno samo ne vem, kako bi karto dobil, če jo bom sploh še dobil in z veseljem te povabim zraven, če si pripravljena iti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jasno, da mislim resno samo ne vem, kako bi karto dobil, če jo bom sploh še dobil in z veseljem te povabim zraven, če si pripravljena iti no, hja dokaj sem ja ........ let's see ... mogoče pa še bo kaj iz tega Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bom jutri, ko bom v Lj, šel v CD povprašat, če se še da dobit karte za to zadevo...in če se da, bom kupil dve, tako, da imaš, da greš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Vse kaže, da bomo žural na Buldožerjih..... Pocen pa glih niso, pismo..... :$$: Naj jim bo, oldtajmerjem, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 En drug oldtajmerski bend je vsaj odkrito pel: Mi smo ovdje samo zbog para, drugo nas ne zanima, .... Re-union na vsakih 10 let, slučajno se pokriva z izdajo "zbranih del" na novejših nosilcih zvoka Slednje celo podpiram, Helidonove plošče so že v štartu vedno prasketale :xx!: B.B. pa direktor istega Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.