triple x 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ne, ne novš me tak! Grem gledat kaj je v soboto? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Izvukao je na kraju svog izlaganja, novo, novo, novo vrijeme, područje nizkog pritiska zahvatiče danes naše krajeve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Atomic harmonic.......Spodnji kašelj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ochitno.....bojo eni starchki.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Ja. Skor tvoja generacija..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja. Skor tvoja generacija..... sam par let starej se pa dobr poznamo... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Te pa neuš prišo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Te pa neuš prišo? zhal ne....delamlohk pa ti v K4 uletish ...pol zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Aja, škoda. Hm, sam? No ja, saj boljš k tolk bentiš čez mojo.... Bomo vidl kak bo se večer razvil...... Sam da neuš težil preveč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Aja, škoda. Hm, sam? No ja, saj boljš k tolk bentiš čez mojo.... Bomo vidl kak bo se večer razvil...... Sam da neuš težil preveč.... itaq nam meu cajta kej zlo tezhitvaj dam na gesto....che dash imena pa priimke zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 ...hvala, saj ne bo treba, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ...hvala, saj ne bo treba, no.... jah....ampak 2 X 500sit = 2 X per zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zhal ne....delamlohk pa ti v K4 uletish ...pol zlomk....tralala mene pa ni povabu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 mene pa ni povabu pa ja ne, de te moram po tolikih obiskih she posebej vabit... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa ja ne, de te moram po tolikih obiskih she posebej vabit... zlomk....tralala valda......kok s pa mislu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Vem kaj boste poslušal nkol se ne ve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Še enkrat grem spat pol pa koncert PJ!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 nekaj malega iz koncerta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Avtor Prijavi Deli 4. november 2006 Malprej pripiču iz blues jazz koncerta.......Little Axe..... .....ludnica.......solo kitarist pri špilu 4 kitare menjaval, 2 elektrik, 2 akustik, bas kitarist na dveh total rastural...... .......faci totalni, tud po imidžu, gibih, doživljanju špila......superca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Avtor Prijavi Deli 4. november 2006 Jao, dans so me pa eni japanezi čist čist zjazziral :OO!: , tu mač zame. No, večer nama je izboljšal slovenski band Melodrom, zlo zlo solidn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Bryan Adams bi šla, samo sem slišala za ceno. Devet pa še neki in ne grem. Na to cifro imam alergijo od Whitesnake-ov naprej. No sem bila že 2x pa pomoje bom preživela. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 js grem na Adamsa, jupi !! a gre še kdo od vs?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Vlado Kreslin v CD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 js grem na Adamsa, jupi !! a gre še kdo od vs?? jaaaaa Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 Še tuhtam. Karta je 10 jurjev, pa ni glih moj omiljeni. Je pa kar ok. Bomo vidl še..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.